APERITIEF

TAPASBORD
gandaham/ coppa/ manchego/ olijven €14

‘MARENNE’ OESTER ‘CREUSE’
 natuur €3,5/st.

VOORGERECHTEN

SEIZOENSOEP €9,5

KREEFTENSOEP (specialiteit€17,5

SALADE MET KORTGEBAKKEN EENDEBORST
rode biet/ geitenkaas/ appel/ walnoot/ gerookte eend €17,5

'RETOUR DE NICE'
tonijn mi-cuit & tartaar/ verse anjovis/ tapenade/ anchoïade €17,5

'SALADE FOLLE'
kreeft/ gebakken St-Jakobsvrucht/ mango/ avocado/ zoetzure groentjes €25

KORTGEBAKKEN HERTENFILET
knolselder/ 'cévenne' ui/ wijnpeer/ groene pepertjes €25

DEGUSTATIE GANZENLEVER
gebakken ganzenlever met Madeira/ carpaccio ganzenlever & asperge/ ‘verrassingsbol’ €25

HUISBEREIDE KAASKROKET €8,5 st.

HUISBEREIDE GARNAALKROKET €9 st.

GAMBA'S
whisky en acacia honing/ kruidenslaatje €25

 

GROENTEN

VERSE TAGLIATELLE
girolles/ artisjok/ groene asperges/ Parmezaan VG. €17,5HG. €25 

BURRATA
groene asperges/ artisjok/ tomatensalsa/ pesto VG. €17,5HG. €25

Sommige gerechten zijn zowel als voorgerecht (VG.) als hoofdgerecht (HG.) verkrijgbaar.