Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend het maandmenu & het degustatiemenu. 'A la carte' is mogelijk indien u dit op voorhand doorgeeft.

APERITIEF

TAPASBORD
gandaham/ coppa/ manchego/ olijven €18

‘MARENNE’ OESTER ‘CREUSE’
 natuur €3,5/st.

VOORGERECHTEN

SEIZOENSOEP €9,5

KREEFTENSOEP (specialiteit€17,5

TATAKI VAN HERT
butternut/ vijg/ rode kool/ sinaasmayonaise €17,5

KIKKERBILLEN IN DE ROOM
petit gris de Namur/ groene kruiden €17,5

SALADE RICHE MET FAZANT
ganzenlever/ Jonagold/ romige vinaigrette/ herfsttruffel ‘tuber unicatum’ €25

KORTGEBAKKEN ST-JACOBSVRUCHT
risotto/ eekhoorntjesbrood €25

DEGUSTATIE GANZENLEVER
gebakken ganzenlever met Madeira/ carpaccio ganzenlever & asperge/ ‘verrassingsbol’ €25

HUISBEREIDE KAASKROKET €8,5 st.

HUISBEREIDE GARNAALKROKET €9 st.

GAMBA'S
whisky en acacia honing/ kruidenslaatje €25

GROENTEN

RISOTTO
boschampignons/ eekhoorntjesbrood/ Parmezaan VG. €21,5HG. €29

HERFSTSLAATJE
gepekelde groentjes/ geitenkaas/ noten VG. €17,5HG. €25

 

Sommige gerechten zijn zowel als voorgerecht (VG.) als hoofdgerecht (HG.) verkrijgbaar.