Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend het maandmenu & het degustatiemenu.
'A la carte' is mogelijk indien u dit op voorhand doorgeeft.

APERITIEF

TAPASBORD
gandaham/ coppa/ manchego/ olijven €6 p.p.

‘MARENNE’ CREUSE OESTER
op ijs geserveerd €4 st.

VOORGERECHTEN

SEIZOENSOEP €9,5

KREEFTENSOEP (specialiteit€17,5

TAGLIATA VAN 'PIEMONTEES' RUND
salade met gegrilde groentjes/ Parmezaan €17,5

MILLEFEUILLE
ceviche van zeebaars/ krabcocktail/ avocado/ tomatensalsa €17,5

ZOMERSE SALADE
kreeft/ 'Le Larry' geitenkaas/ artisjok/ groene asperges uit Nice/ mango/ tomatencompote €24

DEGUSTATIE GANZENLEVER
gebakken ganzenlever met Madeira/ carpaccio ganzenlever & asperge/ ‘verrassingsbol’ €25

HUISBEREIDE KAASKROKET €8,5 st.

HUISBEREIDE GARNAALKROKET €9 st.

GAMBA'S
whisky en acacia honing/ kruidenslaatje €25

GROENTEN

HUISGEMAAKTE LINGUINI
chanterellen/ asperges/ Parmigiano Reggiano VG. €21,5HG. €29

SUMMER SALAD
artisjok/ asperges/ 'Le Larry' geitenkaas/ tomatencompote/ mango/ pesto VG. €17,5HG. €25

 

Sommige gerechten zijn zowel als voorgerecht (VG.) als hoofdgerecht (HG.) verkrijgbaar.