Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend het maandmenu & het degustatiemenu.
'A la carte' is mogelijk indien u dit op voorhand doorgeeft.

APERITIEF

TAPASBORD
gandaham/ coppa/ manchego/ olijven €6 p.p.

‘MARENNE’ CREUSE OESTER
op ijs geserveerd €4 st.

VOORGERECHTEN

SEIZOENSOEP €9,5

KREEFTENSOEP (specialiteit€17,5

LOEMPIA 'ROOSELAER'
gekonfijte eendebil/ gerookte eend/ woudkampernoelies/ sojascheut/ mango/ zoetzuur sausje €17,5

ROG IN GELEI
roggebrood/ salsa van tomaat/ grijze garnalen/ avocado/ venkel & dille €17,5

SLAATJE MET MECHELSE KOEKOEK
andijvie/ knolselder/ citrus/ ganzenlever/ boschampignons/ 'Fine Champagne'/ Parmegiano Reggiano €23

DEGUSTATIE GANZENLEVER
gebakken ganzenlever met Madeira/ carpaccio ganzenlever & asperge/ ‘verrassingsbol’ €25

HUISBEREIDE KAASKROKET €8,5 st.

HUISBEREIDE GARNAALKROKET €9 st.

GAMBA'S
whisky en acacia honing/ kruidenslaatje €25

GROENTEN

HUISGEMAAKTE LINGUINI
boschampignons/ groene asperges/ Parmigiano Reggiano VG. €21,5HG. €29

SALADE CAPRESE
burrata/ tomaten ‘saveurs d’Antan’/ basilicum VG. €17,5HG. €25

 

Sommige gerechten zijn zowel als voorgerecht (VG.) als hoofdgerecht (HG.) verkrijgbaar.