HAPJES - SMALL BITES

GEROOKTE SCHOTSE ZALM
toastjes €23

‘EL DIAMANTE’ DEL JAMON DUROC
Spaanse ham ‘Gran Reserva’/ pan con tomate €24

KROKANTE TONGSCHARREEPJES
verse tartaarsaus/ citroen  €18

HUISBEREIDE KAASKROKET €8,5/st.

HUISBEREIDE GARNAALKROKET €10/st.

OESTERS 'MARENNES' NATUUR €4/st.

 

ROOSELAER ‘CLASSICS’

BISQUE VAN KREEFT €22,5

GAMBAS
kruidenslaatje/ sausje met whisky en acacia €25 (vg)/ €39 (hg)

TERRINE GANZENLEVER 
portgelei/ kramiek €26

VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'Belgisch witblauw'/ slaatje/ handgesneden frietjes €27

KROKANTE KALFSZWEZERIK
gebakken ganzenlever/ spinazie/ portsaus/ truffelmousseline €45

GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-450g)
slaatje/ tartaarsaus/ handgesneden frietjes €43

JONGE TARBOT GEGRILD OP HOUTVUUR
hopscheuten/ kasteelaardappel/ mousselinesaus
(2 pers.) €96

PALING GEGRILD OP HOUTVUUR
groene kruidensaus/ kruidenslaatje/ handgesneden frietjes €37

 

SUGGESTIES VAN HET MOMENT

HOPSCHEUTEN UIT POPERINGE
gepocheerd hoeve-eitje/ Noordzeegarnalen/ mousselinesaus €34 (vg)/ €49 (hg)

SCHOTSE ZALM
mi-cuit & gerookt/ witte asperge/ kwarteleitje 63°/ croûtons/ luchtige mousseline €23 (vg)

KALFSTARTAAR
groene asperge/ pecorino/ tonijnmayonaise €21 (vg)

PARELCOUSCOUS
groentjes uit de Provence/ venkel/ 'Le Larry' geitenkaas €21 (vg)/ €29 (hg)

ZEEBAARS GEGRILD
open ravioli/ lentegroentjes/ sausje met dragon €35 (hg)

LAMSGIGOT GEGRILD
primeurs/ gratin dauphinois/ jus met Tierentyn-acacia-rozemarijn €37 (hg)

 

SELECTIE VLEES GEGRILD OP HOUTVUUR

RIBEYE ‘URUGUAY - ANGUS GRASS FED’ €38

IERSE RUNDSFILET PUR €39

Geserveerd met salade, handgesneden frietjes & mayonnaise; keuze tussen bearnaise of peperroom saus.

 

KREEFTEN

1/1 KREEFT (+/- 600g) €58

1/2 KREEFT (+/- 600g) (per 2 pers.)

BLAUWE KREEFT (+/- 1kg)
verkrijgbaar op bestelling dagprijs

KREEFT 'BELLEVUE'
fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus

KREEFT GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille/ kruidenslaatje
(specialiteit)

 

ROYAL BELGIAN CAVIAR

100% BELGISCH
Royal Belgian Caviar is in ons land de pionier van ‘het zwarte goud’. In 2002 verschenen ze als eerste en enige Belgische kaviaarproducent op de markt.

PLATINUM
Kruising tussen Russische en Siberische steur.
Stevige eitjes met ziltige, romige smaak en een subtiele nootachtige toets

BOX 30 GR.
Royal Belgian Caviar/ blini/ zure room €65

CARPACCIO LANGOUSTINES
Royal Belgian Caviar/ kaviaarroom €45

WARME OESTERS 'MARENNES' (3 stuks)
Royal Belgian Caviar/ spinazie/ mousselinesaus €45

 

JONGE GASTRONOMEN (-12j)

HOEVEKIP
appelmoes of slaatje/ handgesneden frietjes €18

GEPOCHEERDE ZALM
tomaat/ pureepatatjes €18

'A LA CARTE' KINDERPORTIES
Onze jonge gastronomen laten we graag degusteren van onze kaartgerechten (indien deelbaar) aan halve prijs!

 

NAGERECHTEN

PROFITEROLES
chocolade/ advocaat/ 'Bourbon' vanille/ pistache-ijs €12

MOELLEUX MET BELGISCHE CHOCOLADE
anglaise van chocolade/ 'Bourbon' vanilleijs €12

CRÊPES SUZETTE
flensjes/ orange curd/ 'Bourbon' vanilleijs €13

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly €11

ASSORTIMENT SORBETS €11

COUPE COLONEL
'Grey Goose' Vodka €15

CAFE GLACE €11

ESPRESSO MARTINI €12

WARM GEITENKAASJE 'EN CROUTE'
munt-honingdressing €15

ASSORTIMENT KAZEN
geaffineerd door ‘Mekka’ Gent €15