Aanvang 19u
Menu all-in
(fijne wijnselectie & waters)
215€
COUPE CHAMPAGNE
*
AMUSES
DEGUSTATIE VAN KREEFT
- acaciahoning / venkel / tomaat -
- armoricaine -
- bisque -
*
KORT GEBAKKEN HERTEKALF
jus cremeuse met girolles / ganzenlever / brioche
*
SINT-JACOBSVRUCHT
gegratineerd / geplette patat / Royal Belgian Caviar
*
JONGE TARBOT
'pot-au-feu' / langoustine / wintergroentjes
*
BRESSEKIP
jus met 'Vin Jaune' / schorseneer / wintertruffel
billetje in 'vol-au-vent' / kalfszwezerik / beukenzwam / mousseline
*
CREPES SUZETTE
citroencrème / ijssoufflé / sabayon met Grand Marnier
*
MOKKA & MIGNARDISES
*
COUPE CHAMPAGNE
op het nieuwe jaar
Bestellingen traiteur kan online of per mail naar info@rooselaer.be
Voor Kerst kan je bestellen tot en met 21/12 om 18u.
Afhalen kan op 24/12 tussen 10u30 en 12u30.
Voor Oudejaar kan je bestellen tot en met 28/12 om 18u.
Afhalen kan op 31/12 tussen 10u30 en 12u30.
Alle gerechten zijn klaar om te serveren of gemakkelijk op te warmen in een klassieke oven. De richtlijnen worden jullie meegegeven.
Alles wordt vers bereid en kan tot 2 dagen koel bewaard worden.