3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en tarbot als hoofdgerecht te krijgen)
57€
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en tarbot als hoofdgerecht te krijgen)
74€
CAVAILLON
gandaham / porto / tzatziki
*
SINT-JAKOBSVRUCHT
carpaccio / herfsttruffel
*
JONGE TARBOT
Zeeuwse creuse / jonge spinazie / zilte groentjes / Champagnesabayon
*
PATRIJS
gebraiseerd witloof / veenbesjes / woudkampernoelies / Fine Champagnesaus
OF
KREEFT GEGRILD OP HOUTVUUR
arancini met ratatouille
"signature dish"
(suppl. 14€)
*
POIRE BELLE HÉLÈNE
‘Poire Williams’ / Bourbon vanille / chocoladeschuim / gekarameliseerde noten
OF
SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 8€)
Reserveren:
Online
E: info@rooselaer.be
T: 09 231 55 13
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.