CULINAIRE WANDELING
MET

DE BROERS RINGOIR

5 september tem 13 oktober

 

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en zeebaars als hoofdgerecht te krijgen)
64€

 

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en zeebaars als hoofdgerecht te krijgen)
78€

 

 Amuse

ENTRECOTE 22d
shichimi togarashi / mousse zwezerik-ganzenlever / notensla / Parmezaan

*

Voorgerecht

SNOWCRAB in 2 BEREIDINGEN
- rillette / avocado / burrata / basilic -
- in de schaal / salsa zomergroentjes / mousseline -

*

Tussengerecht

MET DE LIJN GEVANGEN ZEEBAARS
open ravioli / kreeft / artisjok / groene asperge / kreeftenboter

 *

Hoofdgerecht

WILDE EEND
jus met 'Fine Champagne' / andijvie / woudkampernoelies
gekonfijt billetje / gebakken ganzenlever

OF

1/2 KREEFT (730g) GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille rijst
per 2 personen
(suppl. dagprijs)

*

Nagerecht

POIRE BELLE HÉLÈNE
chocolade / amandel / 'Bourbon' vanilleijs

OF

SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 6€)