GOURMANDMENU

Op zaterdagavond enkel verkrijbaar in 4-gangen!

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€48

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€58

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Hopscheuten - Hoofdgerecht - Nagerecht
€78

 

Menu
23 maart tem. 27 maart

Voorgerecht

KALFSTARTAAR
groene asperge/ pecorino/ tonijnmayonaise

of

SCHOTSE ZALM
mi-cuit & gerookt/ witte asperge/ kwarteleitje 63°/ croûtons/ luchtige mousseline

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

HOPSCHEUTEN UIT POPERINGE
gepocheerd hoeve-eitje/ Noordzeegarnalen/ mousselinesaus

~~~~~~

Hoofdgerecht

LAMSGIGOT GEGRILD
primeurs/ gratin dauphinois/ jus met Tierentyn-acacia-rozemarijn

of

ZEEBAARS GEGRILD
open ravioli/ lentegroentjes/ sausje met dragon

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

PROFITEROLES
chocolade/ advocaat/ 'Bourbon' vanille/ pistache-ijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)

 

Menu
30 maart tem. 3 april

Voorgerecht

LAMSNEK 'TAJINE STYLE'
parelcouscous/ Griekse yoghurt/ slaatje met primeurgroentjes

of

SCHOTSE ZALM
mi-cuit & gerookt/ witte asperge/ kwarteleitje 63°/ croûtons/ luchtige mousseline

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

HOPSCHEUTEN UIT POPERINGE
gepocheerd hoeve-eitje/ Noordzeegarnalen/ mousselinesaus

~~~~~~

Hoofdgerecht

GENTSE WATERZOOI
hoevekip/ asperges/ morieljes/ kasteelaardappel

of

ZEEBAARS GEGRILD
open ravioli/ lentegroentjes/ sausje met dragon

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

CHEESECAKE
rabarber/ aardbei/ limoen

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)