GOURMANDMENU

Op zaterdagavond enkel verkrijbaar in 4-gangen!

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€49

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€64

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€76

 

Menu
28 september tem. 2 oktober

Voorgerecht

LOEMPIA ‘PERIGOURDINE’
gekonfijte eendebil/ andijvie/ walnoot/ Jonagold/ gerookte eend/ frambozenvinaigrette

of

FOREL ‘IN’T GROEN’
tartaar & gerookt/ peulvruchten/ Granny Smith/ forelkaviaar

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

POMMES 'A LA DIEPPOISE'
sint-jakobsvrucht/ beurre blanc/ kaviaarroom

~~~~~~

Hoofdgerecht

PATRIJS ‘ROODPOOT’
spitskool/ buikspek/ butternut/ veenbes/ trompette de la mort/ kroketje

of

ZEEBAARS GEGRILD
artisjok/ groene asperges/ oesterzwam/ citroensabayon/ pilav rijst

of

1/2 KREEFT  (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

MILLEFEUILLE
‘Pink Lady’/ gezouten karamel/ speculaasijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
5 oktober tem. 9 oktober

Voorgerecht

TARTAAR WITBLAUW RUND
oester Marennes/ gepekelde groentjes/ oestermayonaise

of

FOREL ‘IN’T GROEN’
tartaar & gerookt/ peulvruchten/ Granny Smith/ forelkaviaar

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

POMMES 'A LA DIEPPOISE'
sint-jakobsvrucht/ beurre blanc/ kaviaarroom

~~~~~~

Hoofdgerecht

FILET VAN JONG EVERZWIJN
wortel/ wijnpeer/ kastanje/ cevenne-ui/ ragoût ‘grand veneur’/ gratin dauphinois

of

ZEEBAARS GEGRILD
artisjok/ groene asperges/ oesterzwam/ citroensabayon/ pilav rijst

of

1/2 KREEFT  (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

MILLEFEUILLE
‘Pink Lady’/ gezouten karamel/ speculaasijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
12 oktober tem. 16 oktober

Voorgerecht

TARTAAR WITBLAUW RUND
oester Marennes/ gepekelde groentjes/ oestermayonaise

of

'PETITS-GRIS DE NAMUR’
escargots/ gegrilde champignon/ kruidenboter/ fris slaatje

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

POMMES 'A LA DIEPPOISE'
sint-jakobsvrucht/ beurre blanc/ kaviaarroom

~~~~~~

Hoofdgerecht

FILET VAN JONG EVERZWIJN
wortel/ wijnpeer/ kastanje/ cevenne-ui/ ragoût ‘grand veneur’/ gratin dauphinois

of

FOREL ‘À LA NAGE’
groentejulienne/ zuring/ Belle de Fontenay

of

1/2 KREEFT  (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

MILLEFEUILLE
‘Pink Lady’/ gezouten karamel/ speculaasijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
19 oktober tem. 23 oktober

Voorgerecht

FAZANT ‘HOORN DES OVERVLOED’
andijvie/ appel/ veenbes/ hazelnoot

of

'PETITS-GRIS DE NAMUR’
escargots/ gegrilde champignon/ kruidenboter/ fris slaatje

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

HAZENRUG
woudkampernoelies/ ganzenlever/ herfsttruffel/ wildconsommé

~~~~~~

Hoofdgerecht

TOURNEDOS VAN HERT
woudkampernoelies/ pastinaak/ wildpeperroom/ gefruite parisienne aardappelen

of

FOREL ‘À LA NAGE’
groentejulienne/ zuring/ Belle de Fontenay

of

1/2 KREEFT  (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

MILLEFEUILLE
‘Pink Lady’/ gezouten karamel/ speculaasijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
26 oktober tem. 29 oktober

Voorgerecht

FAZANT ‘HOORN DES OVERVLOED’
andijvie/ appel/ veenbes/ hazelnoot

of

GEBAKKEN SINT-JAKOBSVRUCHT
open ravioli/ brandade/ fijne groentjes

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

HAZENRUG
woudkampernoelies/ ganzenlever/ herfsttruffel/ wildconsommé

~~~~~~

Hoofdgerecht

TOURNEDOS VAN HERT
woudkampernoelies/ pastinaak/ wildpeperroom/ gefruite parisienne aardappelen

of

STEENWIJTING
cannelloni/ spinazie/ ricotta/ duxelle/ Marennes oester/ Champagnesabayon

of

1/2 KREEFT  (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

RIJSTPAP ‘RONI RINGOIR’
gekonfijte abrikoos/ amandelcrumble

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
9 november tem. 13 november

Voorgerecht

TATAKI VAN HERT
butternut/ vijg/ gepekelde rode kool/ sinaas/ Oude Kriek

of

'PETITS-GRIS DE NAMUR’
escargots/ gegrilde champignon/ kruidenboter/ fris slaatje

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

HAZENRUG
woudkampernoelies/ ganzenlever/ herfsttruffel/ wildconsommé

~~~~~~

Hoofdgerecht

FAZANT ‘FINE CHAMPAGNE’
witloof/ knolselderkroketjes

of

STEENWIJTING
cannelloni/ spinazie/ ricotta/ duxelle/ Marennes oester/ Champagnesabayon

of

1/2 KREEFT  (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

RIJSTPAP ‘RONI RINGOIR’
gekonfijte abrikoos/ amandelcrumble

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)