3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en zeebaars als hoofdgerecht te krijgen)
64€
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en zeebaars als hoofdgerecht te krijgen)
78€
ENTRECOTE 22d
shichimi togarashi / mousse zwezerik-ganzenlever / notensla / Parmezaan
*
SNOWCRAB in 2 BEREIDINGEN
- rillette / avocado / burrata / basilic -
- in de schaal / salsa zomergroentjes / mousseline -
*
MET DE LIJN GEVANGEN ZEEBAARS
open ravioli / kreeft / artisjok / groene asperge / kreeftenboter
*
WILDE EEND
jus met 'Fine Champagne' / andijvie / woudkampernoelies
gekonfijt billetje / gebakken ganzenlever
OF
1/2 KREEFT (730g) GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille rijst
per 2 personen
(suppl. dagprijs)
*
POIRE BELLE HÉLÈNE
chocolade / amandel / 'Bourbon' vanilleijs
OF
SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 6€)
Reserveren:
Online
E: info@rooselaer.be
T: 09 231 55 13
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.