3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en zeebaars als hoofdgerecht te krijgen)
57€
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en zeebaars als hoofdgerecht te krijgen)
72€
LAMSTONG
caponata / ravigote / Parmigiano Reggiano
*
LANGOUSTINE
‘Belle-Vue’ & gemarineerd / tuinkruiden / tomatensalsa
*
ZEEBAARS GEGRILD OP HOUTVUUR
‘nage’ van schelpjes / groene asperge / artisjok ‘violet de provence’
*
MECHELSE KOEKOEK
jus naturel / prinsessenboontjes / zomertruffel
parmentier / girolles
OF
BABYKREEFT GEGRILD OP HOUTVUUR
"signature dish"
arancini met ratatouille
(suppl. 8€)
*
BEERVELDSE AARDBEIEN
‘sablé Breton’/ platte kaas/ witte chocolade/ ‘Bourbon’ vanille
OF
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. 8€)
Reserveren:
Online
E: info@rooselaer.be
T: 09 231 55 13
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.