3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€49
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€64
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€76
LOEMPIA ‘PERIGOURDINE’
gekonfijte eendebil/ andijvie/ walnoot/ Jonagold/ gerookte eend/ frambozenvinaigrette
of
FOREL ‘IN’T GROEN’
tartaar & gerookt/ peulvruchten/ Granny Smith/ forelkaviaar
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
POMMES 'A LA DIEPPOISE'
sint-jakobsvrucht/ beurre blanc/ kaviaarroom
~~~~~~
PATRIJS ‘ROODPOOT’
spitskool/ buikspek/ butternut/ veenbes/ trompette de la mort/ kroketje
of
ZEEBAARS GEGRILD
artisjok/ groene asperges/ oesterzwam/ citroensabayon/ pilav rijst
of
1/2 KREEFT (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)
~~~~~~
MILLEFEUILLE
‘Pink Lady’/ gezouten karamel/ speculaasijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
TARTAAR WITBLAUW RUND
oester Marennes/ gepekelde groentjes/ oestermayonaise
of
FOREL ‘IN’T GROEN’
tartaar & gerookt/ peulvruchten/ Granny Smith/ forelkaviaar
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
POMMES 'A LA DIEPPOISE'
sint-jakobsvrucht/ beurre blanc/ kaviaarroom
~~~~~~
FILET VAN JONG EVERZWIJN
wortel/ wijnpeer/ kastanje/ cevenne-ui/ ragoût ‘grand veneur’/ gratin dauphinois
of
ZEEBAARS GEGRILD
artisjok/ groene asperges/ oesterzwam/ citroensabayon/ pilav rijst
of
1/2 KREEFT (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)
~~~~~~
MILLEFEUILLE
‘Pink Lady’/ gezouten karamel/ speculaasijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
TARTAAR WITBLAUW RUND
oester Marennes/ gepekelde groentjes/ oestermayonaise
of
'PETITS-GRIS DE NAMUR’
escargots/ gegrilde champignon/ kruidenboter/ fris slaatje
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
POMMES 'A LA DIEPPOISE'
sint-jakobsvrucht/ beurre blanc/ kaviaarroom
~~~~~~
FILET VAN JONG EVERZWIJN
wortel/ wijnpeer/ kastanje/ cevenne-ui/ ragoût ‘grand veneur’/ gratin dauphinois
of
FOREL ‘À LA NAGE’
groentejulienne/ zuring/ Belle de Fontenay
of
1/2 KREEFT (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)
~~~~~~
MILLEFEUILLE
‘Pink Lady’/ gezouten karamel/ speculaasijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
FAZANT ‘HOORN DES OVERVLOED’
andijvie/ appel/ veenbes/ hazelnoot
of
'PETITS-GRIS DE NAMUR’
escargots/ gegrilde champignon/ kruidenboter/ fris slaatje
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
HAZENRUG
woudkampernoelies/ ganzenlever/ herfsttruffel/ wildconsommé
~~~~~~
TOURNEDOS VAN HERT
woudkampernoelies/ pastinaak/ wildpeperroom/ gefruite parisienne aardappelen
of
FOREL ‘À LA NAGE’
groentejulienne/ zuring/ Belle de Fontenay
of
1/2 KREEFT (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)
~~~~~~
MILLEFEUILLE
‘Pink Lady’/ gezouten karamel/ speculaasijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
FAZANT ‘HOORN DES OVERVLOED’
andijvie/ appel/ veenbes/ hazelnoot
of
GEBAKKEN SINT-JAKOBSVRUCHT
open ravioli/ brandade/ fijne groentjes
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
HAZENRUG
woudkampernoelies/ ganzenlever/ herfsttruffel/ wildconsommé
~~~~~~
TOURNEDOS VAN HERT
woudkampernoelies/ pastinaak/ wildpeperroom/ gefruite parisienne aardappelen
of
STEENWIJTING
cannelloni/ spinazie/ ricotta/ duxelle/ Marennes oester/ Champagnesabayon
of
1/2 KREEFT (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)
~~~~~~
RIJSTPAP ‘RONI RINGOIR’
gekonfijte abrikoos/ amandelcrumble
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
TATAKI VAN HERT
butternut/ vijg/ gepekelde rode kool/ sinaas/ Oude Kriek
of
'PETITS-GRIS DE NAMUR’
escargots/ gegrilde champignon/ kruidenboter/ fris slaatje
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
HAZENRUG
woudkampernoelies/ ganzenlever/ herfsttruffel/ wildconsommé
~~~~~~
FAZANT ‘FINE CHAMPAGNE’
witloof/ knolselderkroketjes
of
STEENWIJTING
cannelloni/ spinazie/ ricotta/ duxelle/ Marennes oester/ Champagnesabayon
of
1/2 KREEFT (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)
~~~~~~
RIJSTPAP ‘RONI RINGOIR’
gekonfijte abrikoos/ amandelcrumble
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
Reserveren:
Online
E: info@rooselaer.be
T: 09 231 55 13
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.