GOURMANDMENU

Op zaterdagavond enkel verkrijbaar in 4-gangen!

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€49

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€67

 

Menu
29 februari tem. 4 maart

Voorgerecht

VITELLO TONNATO
kalf/ tonijn

of

OOSTENDS PATATJE
brandade/ grijze garnaaltjes/ prei/ waterkers

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
met stukjes kreeft

of

POPERINGSE HOPSCHEUTEN
gepocheerd hoeve-eitje/ Jamon Iberico Bellota/ mousseline
(suppl. €12)

~~~~~~

Hoofdgerecht

LAMSSTEAK GEGRILD OP HOUTVUUR
tajine met lamsnek/ couscous/ wortel

of

SKREI
groen boeket/ kasteelaardappel/ mousselinesaus

of

1/2 KREEFT  (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

TIRAMISU
passievrucht/ framboos/ sorbet

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
7 maart tem. 10 maart

 Voorgerecht

VITELLO TONNATO
kalf/ tonijn

of

TOAST ZALM 'LABEL ROUGE'
mi-cuit/ tartaar/ gerookt/ gepocheerd eitje/ mousseline

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
met stukjes kreeft

of

POPERINGSE HOPSCHEUTEN
gepocheerd hoeve-eitje/ Jamon Iberico Bellota/ mousseline
(suppl. €12)

~~~~~~

Hoofdgerecht

LAMSSTEAK GEGRILD OP HOUTVUUR
tajine met lamsnek/ couscous/ wortel

of

SKREI
groen boeket/ kasteelaardappel/ mousselinesaus

of

1/2 KREEFT  (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

TIRAMISU
passievrucht/ framboos/ sorbet

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)