CULINAIRE WANDELING MET

DE BROERS RINGOIR

3/10 tem 27/10

Op zaterdagavond serveren we het menu in 4-gangen

 

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en tarbot als hoofdgerecht te krijgen)
57€

 

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en tarbot als hoofdgerecht te krijgen)
74€

 

 Amuse

CAVAILLON
gandaham / porto / tzatziki

*

Voorgerecht

SINT-JAKOBSVRUCHT
carpaccio / herfsttruffel

*

Tussengerecht

JONGE TARBOT
Zeeuwse creuse / jonge spinazie / zilte groentjes / Champagnesabayon

 *

Hoofdgerecht

PATRIJS
gebraiseerd witloof / veenbesjes / woudkampernoelies / Fine Champagnesaus

OF

KREEFT GEGRILD OP HOUTVUUR
arancini met ratatouille
"signature dish"
(suppl. 14€)

*

Nagerecht

POIRE BELLE HÉLÈNE
‘Poire Williams’ / Bourbon vanille / chocoladeschuim / gekarameliseerde noten

OF

SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 8€)