RESTAURANT ROOSELAER WERFT AAN!

Restaurant Rooselaer is op zoek naar een ervaren chefkok, met passie en kennis, om samen met chef Henrick de keuken te leiden.

Iemand die meedenkt in het zoeken naar nieuwe gerechten, topproducten en toekomstvisie.

Iemand die een team kan leiden en motiveren.

Kortom iemand die net als ons gebeten is door dit prachtige beroep!!!

 

WIE ZIJN WE?

Restaurant Rooselaer is een familiezaak met Henrick Ringoir als Chef in de keuken en zijn broer Corneel Ringoir als maître & sommelier in de zaal, opgericht door onze ouders in 1977.

Het restaurant is gelegen nabij de E17, E40 en R4, maar tegelijk op een mooie locatie tussen het groen. Dit geeft onze gasten de kans om even te ontsnappen aan de drukte en vooral culinair te genieten.

Wij serveren een seizoensgebonden menukaart met innovatieve creaties en veel respect voor product en smaak. De chef streeft, samen met zijn keukenteam, elke dag opnieuw perfectie na en weerspiegelt deze passie in elk gerecht.

Het restaurant is reeds jaren bekroond met een ‘Bib Gourmand’ in de Michelin gids.

 

Voor meer info of vragen aarzel niet om ons te contacteren.

Contact: Henrick Ringoir
Tel:  09 231 55 13
GSM: 0479 82 91 05
Mail:
info@rooselaer.be