Maïtre D'hôtel en een keukenmedewerker.
WIE ZIJN WE?
Restaurant Rooselaer is een familiezaak met Henrick Ringoir als Chef in de keuken en zijn broer Corneel Ringoir als maître & sommelier in de zaal, opgericht door onze ouders in 1977.
Het restaurant is gelegen nabij de E17, E40 en R4, maar tegelijk op een mooie locatie tussen het groen. Dit geeft onze gasten de kans om even te ontsnappen aan de drukte en vooral culinair te genieten.
Wij serveren een seizoensgebonden menukaart met innovatieve creaties en veel respect voor product en smaak. De chef streeft, samen met zijn keukenteam, elke dag opnieuw perfectie na en weerspiegelt deze passie in elk gerecht.
Het restaurant is reeds jaren bekroond met een ‘Bib Gourmand’ in de Michelin gids en een koksmuts in de GaultMillau gids.
Voor meer info of vragen, aarzel niet om ons te contacteren en stuur jouw CV en motivatiebrief naar info@rooselaer.be
Contact zaal: Corneel Ringoir, GSM: 0476 91 68 39
Contact keuken: Henrick Ringoir, GSM: 0479 82 91 05
Restaurant Tel: 09 231 55 13