SALADE NIÇOISE
tonijn / olijf / anjovis
*
GELAKTE KREEFT
artisjok / geitenkaas / mango / tuinkruiden
OF
ASPERGES 'A LA FLAMANDE'
mimosa van ei / hoeveboter
*
VISCASSOULET
kabeljauw / langoustine / asperges
OF
BISQUE VAN KREEFT
met stukjes kreeft
*
KALFSENTRECOTE 'CLAMART'
zwezerik/ wang / peulvruchten / girolles / kroket
OF
RIBEYE 'BLACK ANGUS'
verse friet / slaatje / pepersaus & bearnaise
OF
1/2 KREEFT (750g) GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille rijst
per 2 personen
(suppl. dagprijs)
*
BEERVELDSE AARDBEIEN
panna cotta / balsamico / zabaglione
VICHYSSOISE
erwt / gerookte forel / kaviaar
*
CARPACCIO VAN LANGOUSTINES
artisjok / groene asperge / zure room
OF
RUNDSCARPACCIO
brioche / truffelboter / parmezaan
*
BOUILLABAISSE DE MARSEILLE
lotte / roodbaars / gamba / rouille
OF
BISQUE VAN KREEFT
met stukjes kreeft
*
ZOMERREE
girolles / spitskool / wortel / zomertruffel 'Tuber Aestivum'
OF
RIBEYE 'BLACK ANGUS'
verse friet / slaatje / pepersaus & bearnaise
OF
1/2 KREEFT (750g) GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille rijst
per 2 personen
(suppl. dagprijs)
*
SABLÉ BRETON
rode vruchten / ijzerkruid / 'Bourbon' vanilleijs
Reserveren:
Online
E: info@rooselaer.be
T: 09 231 55 13
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.