Menu
23 maart tem. 27 maart

Voorgerecht

KALFSTARTAAR
groene asperge/ pecorino/ tonijnmayonaise

of

ZALM
mi-cuit & gerookt/ witte asperge/ kwarteleitje 63°/ croûtons/ luchtige mousseline

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

HOPSCHEUTEN UIT POPERINGE
gepocheerd hoeve-eitje/ Noordzeegarnalen/ mousselinesaus 
(suppl. €20)

~~~~~~

Hoofdgerecht

LAMSGIGOT GEGRILD
primeurs/ gratin dauphinois/ jus met Tierentyn-acacia-rozemarijn

of

ZEEBAARS GEGRILD
open ravioli/ lentegroentjes/ sausje met dragon

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

PROFITEROLES
pistache/ chocolade/ advocaat/ 'Bourbon' vanille

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)

 

Menu
30 maart tem. 3 april

Voorgerecht

LAMSNEK 'TAJINE STYLE'
parelcouscous/ Griekse yoghurt/ slaatje met primeurgroentjes

of

ZALM
mi-cuit & gerookt/ witte asperge/ kwarteleitje 63°/ croûtons/ luchtige mousseline

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

HOPSCHEUTEN UIT POPERINGE
gepocheerd hoeve-eitje/ Noordzeegarnalen/ mousselinesaus
(suppl. €20)

~~~~~~

Hoofdgerecht

GENTSE WATERZOOI
hoevekip/ asperges/ morieljes/ kasteelaardappel

of

ZEEBAARS GEGRILD
open ravioli/ lentegroentjes/ sausje met dragon

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

CHEESECAKE
rabarber/ aardbei/ limoen

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)