KALFSTARTAAR
groene asperge/ pecorino/ tonijnmayonaise
of
ZALM
mi-cuit & gerookt/ witte asperge/ kwarteleitje 63°/ croûtons/ luchtige mousseline
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
HOPSCHEUTEN UIT POPERINGE
gepocheerd hoeve-eitje/ Noordzeegarnalen/ mousselinesaus
(suppl. €20)
~~~~~~
LAMSGIGOT GEGRILD
primeurs/ gratin dauphinois/ jus met Tierentyn-acacia-rozemarijn
of
ZEEBAARS GEGRILD
open ravioli/ lentegroentjes/ sausje met dragon
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
PROFITEROLES
pistache/ chocolade/ advocaat/ 'Bourbon' vanille
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)
LAMSNEK 'TAJINE STYLE'
parelcouscous/ Griekse yoghurt/ slaatje met primeurgroentjes
of
ZALM
mi-cuit & gerookt/ witte asperge/ kwarteleitje 63°/ croûtons/ luchtige mousseline
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
HOPSCHEUTEN UIT POPERINGE
gepocheerd hoeve-eitje/ Noordzeegarnalen/ mousselinesaus
(suppl. €20)
~~~~~~
GENTSE WATERZOOI
hoevekip/ asperges/ morieljes/ kasteelaardappel
of
ZEEBAARS GEGRILD
open ravioli/ lentegroentjes/ sausje met dragon
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
CHEESECAKE
rabarber/ aardbei/ limoen
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)
Reserveren:
Online
E: info@rooselaer.be
T: 09 231 55 13
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.