Menu

29 mei tem 30 juni

 
Amuse

SALADE NIÇOISE
tonijn / olijf / anjovis

*

Voorgerecht

GELAKTE KREEFT
artisjok / geitenkaas / mango / tuinkruiden

OF

ASPERGES 'A LA FLAMANDE'
mimosa van ei / hoeveboter

*

Tussengerecht

VISCASSOULET
kabeljauw / langoustine / asperges

OF

BISQUE VAN KREEFT
met stukjes kreeft

 *

Hoofdgerecht

KALFSENTRECOTE 'CLAMART'
zwezerik/ wang / peulvruchten / girolles / kroket

OF

RIBEYE 'BLACK ANGUS'
verse friet / slaatje / pepersaus & bearnaise

OF

1/2 KREEFT (750g) GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille rijst
per 2 personen
(suppl. dagprijs)

*

Nagerecht

BEERVELDSE AARDBEIEN
panna cotta / balsamico / zabaglione

 

 

Menu

3 juli tem 17 augustus

 
Amuse

VICHYSSOISE
erwt / gerookte forel / kaviaar

*

Voorgerecht

CARPACCIO VAN LANGOUSTINES
artisjok / groene asperge / zure room

OF

RUNDSCARPACCIO
brioche / truffelboter / parmezaan

*

Tussengerecht

BOUILLABAISSE DE MARSEILLE
lotte / roodbaars / gamba / rouille

OF

BISQUE VAN KREEFT
met stukjes kreeft

 *

Hoofdgerecht

ZOMERREE
girolles / spitskool / wortel / zomertruffel 'Tuber Aestivum'

OF

RIBEYE 'BLACK ANGUS'
verse friet / slaatje / pepersaus & bearnaise

OF

1/2 KREEFT (750g) GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille rijst
per 2 personen
(suppl. dagprijs)

*

Nagerecht

SABLÉ BRETON
rode vruchten / ijzerkruid / 'Bourbon' vanilleijs