TRAITEURMENU
EINDEJAAR

3-gangen keuzemenu
Voorgerecht + Kreeftensoep + Hoofdgerecht

€45 

Keuze voorgerechten:

1/2 KREEFT 500g
(per 2 pers - zie kreeftbereidingen)
of
TERRINE GANZENLEVER
portgelei/ kramiek
of
PALING IN DE ROOM
Parijse champignons/ koffertje
of
SINT-JAKOBSVRUCHT
gegratineerd/ Champagne

 

Keuze hoofdgerechten:

1/2 KREEFT 500g
(per 2 pers - zie kreeftbereidingen)
of
FAZANT 'FINE CHAMPAGNE'
witloof/ veenbessen/ knolselderkroketjes OF knolseldermousseline
of
HERTENSTEAK 'GRAND VENEUR'
wortel-pompoen/ boschampignons/ aardappelgratin
of
VOL-AU-VENT VAN HOEVEKALKOEN
kalfszwezerik/ gehaktballekes/ kastanjechampignons/ ‘duchesse’ aardappel
of
TONGROLLETJES
'op Normandische wijze'

 

Kreeftbereidingen

-KREEFT 'BELLE-VUE'-
slaatje/ mayonaise & cocktailsaus

-KREEFT IN DE OVEN GEBAKKEN MET RATATOUILLE-

-KREEFT 'A L'ARMORICAINE' MET THAISE RIJST-

 -KREEFT ‘MET ACACIAHONING’-
linguini/ gekonfijte venkel & tomaat

 

WIJNEN
Vraag naar een aangepaste wijn voor uw afhaalgerecht!