MENU & AFHAALLIJST

Takeaway van vrijdag t.e.m. zondag.
Wenst u een bestelling te plaatsen tijdens de week, contacteer ons via mail.
Vraag naar een aangepaste wijn bij uw afhaalgerecht!
 

TAKEAWAY 'KEUZEMENU'
22 - 23 - 24 januari

2-gangen keuzemenu
Voorgerecht + Hoofdgerecht
€35 
3-gangen keuzemenu
Voorgerecht + Tussengerecht + Hoofdgerecht
€45

VOORGERECHTEN

TAGLIATA VAN HERTENKALF (suppl. €5)
ganzenlever/ beukenzwam/ parmezaancrème/ croutons/ wildconsommé

of

CARPACCIO VAN ST-JAKOBSVRUCHT
aardpeer/ waterkers/ vinaigrette met fijne groentjes

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) (suppl. €15, per 2 pers.)

Kies 1 bereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini

 

TUSSENGERECHTEN

KREEFTENSOEP
(garnituur: kreeftenvlees & room)

of

RISOTTO
gamba 'à la plancha'/ Arboriorijst

 

HOOFDGERECHTEN

KWARTELS UIT DE VOGEZEN
gekonfijte wintergroenten/ violette aardappel/ sausje met oude Port

of

GEVULDE ROGGENVLEUGEL
duxelle van champignons/ tomaat/ prei/ grijze garnaaltjes/ blanke botersaus

of

1/1 KREEFT (+/- 550g) (suppl. €15)

Kies uw bereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini

 

APERITIEF

TAPASBORD (+/- 3 personen)
fijne charcuterie/ Manchego/ olijven €15

OESTERS 'MARENNES' NATUUR €3,5/stuk

OESTERS 'MARENNES' GEGRATINEERD
Champagne/ spinazie €4,5/stuk

HUISBEREIDE KAASKROKETTEN €4/stuk

HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN €5/stuk

MEERGRANEN BROODJE (+/- 130g) 'by Stephan Destrooper' €2/stuk

 

SOEPEN

KREEFTENSOEP
(garnituur: kreeftenvlees & room) €25,00/liter

TOMATENSOEP
(garnituur: balletjes & room) €12,5/liter

(1 liter = +/- 3 personen)

 

VOORGERECHTEN

TERRINE GANZENLEVER 
portgelei/ kramiek €18

SINT-JACOBSVRUCHT GEGRATINEERD
grijze Noorzeegarnalen/ Champagnesaus €18

1/2 KREEFT (+/- 550g) (per 2 pers.) €21

Kies uw kreeftenbereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini

 

HOOFDGERECHTEN

KWARTELS UIT DE VOGEZEN
gekonfijte wintergroenten/ violette aardappel/ sausje met oude Port €25

HAZENRUG 'HARLEKIJN' (per 2 pers.)
civet van hazenbil/ peperroom/ appel & veenbes/ witloof/ knolselderpuree €35 p.p.

FAZANT 'OP Z'N BRABANTS'
appel & veenbes/ witloof/ jus natuur/ kroketjes met winterkool €25

GEVULDE ROGGENVLEUGEL
duxelle van champignons/ tomaat/ prei/ grijze garnaaltjes/ blanke botersaus €25

MARMIETJE (specialiteit)
Noordzeevis/ fijne groentjes/ kasteelaardappel
+ 1/2 kreeft (+/- 550g) (supplement €10) €25

BLAUWE EUROPESE KREEFT (+/- 1 kg)
(3 dagen op voorhand te bestellen) €9 per 100g

1/1 KREEFT (+/- 550g) €42

Kies uw kreeftenbereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini

 

DESSERT

NOTENTAARTJE
gekarameliseerde appeltjes/ 'Bourbon' vanillesaus/ speculoosijs €10

WARM GEITENKAASJE IN LICHTE BLADERDEEG
munt-honingdressing/ fris slaatje €10

KIDS IJSFANTASIE €6

MELLO-CAKES 'by Stephan Destrooper' €1/stuk

 

VOOR ONZE JONGE TAFELAARS

RUNDSTEAK 'WITBLAUW' (150g) OF HOEVEKIP
° slaatje OF appelmoes
° pont neuf aardappel (dikke friet) OF puree OF krieltjes €15

 

BESTELLEN