MENU & AFHAALLIJST

TAKEAWAY 'KEUZEMENU'
26 - 27 - 28 februari

2-gangen keuzemenu
Voorgerecht + Hoofdgerecht
€35 
3-gangen keuzemenu
Voorgerecht + Tussengerecht + Hoofdgerecht
€45

VOORGERECHTEN

FOCCACIA MET GEROOSTERDE BEENHAM
gegrilde groentjes/ béarnaise

of

SALADE CAPRESE
buffelmozzarella/ ‘Saveurs d’Antan’/ avocado/ sardines/ basilicum

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) (suppl. €15, per 2 pers.)

Kies 1 bereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini

 

TUSSENGERECHTEN

KREEFTENSOEP
garnituur: kreeftenvlees & room

of

PALING GEBAKKEN
kruidenslaatje/ tartaarsaus

 

HOOFDGERECHTEN

KALFSENTRECOTE
schorseneren ‘à la crème’/ Portsausje/ stoemp met andijvie

of

SKREI OP HET VEL GEBAKKEN
vongole/ tomaat/ kappertjes/ zeekraal/ canneloni met spinazie & ricotta

of

1/1 KREEFT (+/- 550g) (suppl. €15)

Kies uw bereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini

 

APERITIEF

TAPASBORD (+/- 3 personen)
fijne charcuterie/ Manchego/ olijven €15

OESTERS 'MARENNES' NATUUR €3,5/stuk

OESTERS 'MARENNES' GEGRATINEERD
Champagne/ spinazie €4,5/stuk

HUISBEREIDE KAASKROKETTEN €4/stuk

HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN €5/stuk

GOUJONETTES VAN TONGSCHAR (+/- 3 personen)
verse tartaarsaus/ citroen €15

MEERGRANEN BROODJE (+/- 130g) 'by Stephan Destrooper' €2/stuk

 

SOEPEN

KREEFTENSOEP
garnituur: kreeftenvlees & room €25,00/liter

CONSOMME VAN WILD 'CELESTINE'
garnituur: kruidenpannenkoek €15/liter

(1 liter = +/- 3 personen)

 

VOORGERECHTEN

TERRINE GANZENLEVER 
portgelei/ kramiek €18

SINT-JACOBSVRUCHT GEGRATINEERD
grijze Noorzeegarnalen/ Champagnesaus €18

PALING GEBAKKEN
kruidenslaatje/ tartaarsaus €18

1/2 KREEFT (+/- 550g) (per 2 pers.) €21

Kies uw kreeftenbereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini

 

HOOFDGERECHTEN

KALFSENTRECOTE
schorseneren ‘à la crème’/ Portsausje/ stoemp met andijvie €25

GEBAKKEN KALFSZWEZERIKEN
gebakken ganzenlever/ spinazie/ portsaus/ truffelmousseline €35

SKREI OP HET VEL GEBAKKEN
vongole/ tomaat/ kappertjes/ zeekraal/ canneloni met spinazie & ricotta €25

PALING GEBAKKEN
kruidenslaatje/ gefruite dobbelsteenaardappeltjes/ tartaarsaus €29

MARMIETJE (specialiteit)
Noordzeevis/ fijne groentjes/ kasteelaardappel
+ 1/2 kreeft (+/- 550g) (supplement €10) €25

BLAUWE EUROPESE KREEFT (+/- 1 kg)
(3 dagen op voorhand te bestellen) dagprijs

1/1 KREEFT (+/- 550g) €42

Kies uw kreeftenbereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini

 

DESSERT

NOTENTAARTJE
gekarameliseerde appeltjes/ 'Bourbon' vanillesaus/ speculoosijs €9

WARM GEITENKAASJE IN LICHTE BLADERDEEG
munt-honingdressing/ fris slaatje €9

KIDS IJSFANTASIE €5

MELLO-CAKES 'by Stephan Destrooper' €1/stuk

 

VOOR ONZE JONGE TAFELAARS

RUNDSTEAK 'WITBLAUW' (150g) OF HOEVEKIP
° slaatje OF appelmoes
° pont neuf aardappel (dikke friet) OF puree OF krieltjes €15

 

BESTELLEN