CARPACCIO 'ROSSINI'
Angus 'dry aged' / ganzenlever / toast / truffel 'tuber melanosporum' vg 26€
GEBAKKEN GANZENLEVER
appeltjes / jus met Vintage Madeira vg 29€
GEBAKKEN SINT-JAKOBSVRUCHT
butternut / chorizo vg 22€
SKREI
hopscheuten / gepocheerd hoeve-ei / garnaaltjes / hollandaise hg 44€
CANARD 'À L’ORANGE'
peulvruchten / parmentier / gekonfijte bil hg 30€
JONGE DUIF UIT DE LANDES
'Clamart' / morieljes / Cevenne ui / saus met Vin Jaune hg 44€
RIBEYE 'RUBIA GALLEGA - DRY AGED'
gegrild op houtvuur / slaatje / verse friet / saus naar keuze hg 48€
Reserveren kan telefonisch op 09 231 55 13 of online
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.