TRAITEURMENU

3-gangen keuzemenu
Voorgerecht + Kreeftensoep + Hoofdgerecht

€43

 

Keuze voorgerechten:

1/2 KREEFT 500g
zie keuze kreeftbereidingen (*)
of
TERRINE GANZENLEVER
portgelei/ kramiek
of
PALING IN DE ROOM
Parijse champignons/ koffertje
of
SINT-JAKOBSVRUCHT
gegratineerd/ champagne

 

Keuze hoofdgerechten:

1/2 KREEFT 500g
zie keuze kreeftbereidingen (*)
of
VARKENSRIBSTUK ‘BRASVAR’
‘grand mère’/ groentenstoofpotje/ buikspek/ krieltjes
of
PATRIJS 'ROODPOOT'
witloof/ savooikool/ veenbes/ ‘Ratte’ patat & spek/ wildroomsausje ‘Averbode’
of
GEBAKKEN KALFSZWEZERIKEN
spinazie/ portsaus/ truffelmousseline
(suppl. +€5 met gebakken ganzenlever)
of
TONGROLLETJES
Normandische wijze

 

Keuze kreeftbereidingen (*):

-KREEFT 'BELLE-VUE'-

-KREEFT IN DE OVEN GEBAKKEN MET RATATOUILLE-

-KREEFT 'A L'ARMORICAINE'-