MAANDMENU

4-gangen keuzemenu

Menu zonder wijnen: € 37,00
Wijnselectie tem. hoofdgerecht: + €18
  

 

Menu Februari - Maart (tem 20/03)
'Rooselaer 40 jaar'

VITELLO TONNATO
mi-cuit van tonijn/ tartaar van kalf
of
SURF & TURF
gelakt ‘Brasvar’ buikspek/ slaatje met scampi/ 'Le Larry' geitenkaas

*****

VISSOEP/ croutons
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

DUINKONIJN
rug met schorseneren/ stoofpotje van de bil met pruimen/ gebakken krieltjes
of
WATERZOOI VAN NOORDZEEVIS
mosseltjes/ groentejulienne/ kasteelaardappel

*****

CREME BRULEE
'Bourbon' vanille
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE

 

Menu April (vanaf 22/03)

HEUSDENSE ASPERGES
beenham/ tortilla/ tartaar
of
PALING IN DE ROOM
Parijse champignons/ kruidenslaatje

*****

CREME PARMENTIER
prei/ spekjes
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

LAMSSTEAK GEGRILD
primeursgroentjes/ gratin ‘Dauphinois’/ 'Tierentyn' mosterd
of
ROODBAARS OP HET VEL GEBAKKEN
kappertjes/ notenboter/ witte asperge/ lamsoor/ kasteelaardappel

*****

TIRAMISU
rabarber/ aardbei/ witte chocolade/ pistache
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE

 

Menu Mei

HEUSDENSE ASPERGES
lamstong/ Jonagold/ rucola/ Parmezaan
of
MAKREEL GEMARINEERD
komkommer/ krab/ avocado/ rabarber/ yoghurt

*****

ASPERGEROOMSOEPJE
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

VOL-AU-VENT VAN MECHELSE KOEKOEK
Heusdense asperges/ morieljes
of
ZEEWOLF GEGRILD
venkelcrème/ compote van tomaat/ wilde rijst/ jus van langoustines

*****

TIRAMISU
rabarber/ aardbei/ witte chocolade/ pistache
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE

 

Menu Juni

HEUSDENSE ASPERGES
Schotse zalm gerookt en mi-cuit/ mousseline
of
SURF & TURF
rundertartaar/ gegrilde sardientjes/ tomatensalade/ rucola/ Parmezaan

*****

ASPERGEROOMSOEPJE
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

KALFSKROON GEGRILD
groene asperges/ jonge worteltjes/ erwtenpuree/ jus met Porto
of
ROG GEFARCEERD
spitskool & spekjes/ jonge prei/ Dijonaisesaus

*****

TIRAMISU
rabarber/ aardbei/ witte chocolade/ pistache
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE