Het maandmenu wordt geserveerd op maandagavond, donderdagavond, vrijdagavond & weekend.

MAANDMENU

4-gangen keuzemenu

Menu zonder wijnen: € 39
Wijnselectie tem. hoofdgerecht: + €20

 

Menu December

BRUSCHETTA MET 'WITBLAUW' RUND
pastinaak/ mousse van ganzenlever/ veenbes/ appel
of
SCHOTSE ZALM
gravad lax - gerookt - tartaar/ gin-tonic/ Griekse yoghurt/rode biet/ Granny Smith

*****

HELDERE BOUILLON VAN WILD
kruidenpannenkoek
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

HERTENSTEAK 'GRAND VENEUR'
wijnpeertje/ winterkooltjes/ kastanje/ gratin
of
GOUDBRASEM
schorseneer/ stoemp/ grijze Noordzeegarnaaltjes/ Rodenbach

*****

PANNA COTTA
ananas / kokos/ witte chocolade
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE

 

Menu Januari

CAESAR SALAD
krokante kalkoen & gerookte kalkoen/ Romeinse sla/ Parmezaan/ caesardressing
of
CARPACCIO VAN ST-JACOBSVRUCHT
pompelmoes/ gerookte Oosterscheldepaling/ aardappel

*****

CREME PARMENTIER
wildroom
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

'PRESA DE LOMO' DUROCVARKEN
schorseneer/ huisgemaakte pickles/ gefruite 'Parisienne' patatjes
of
HEILBOT GEGRILD
butternut/ prei/ kastanjechampignons/ 'Tierentyn' mosterd

*****

PANNA COTTA
ananas / kokos/ witte chocolade
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE