Het maandmenu wordt geserveerd op maandagavond, donderdagavond, vrijdagavond & weekend.

MAANDMENU

4-gangen keuzemenu

Menu: € 39
Wijnselectie tem. hoofdgerecht: + €24 

Menu September

LOEMPIA 'ROOSELAER'
gekonfijte eendebil/ gerookte eend/ woudkampernoelies/ sojascheut/ mango/ zoetzuur sausje
of
ROG IN GELEI
roggebrood/ salsa van tomaat/ grijze garnalen/ avocado/ venkel & dille

*****

ARTISJOKSOEPJE
spekroom
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

'BRASVAR VARKENSRIBSTUK GEGRILD OP HOUTVUUR
stoofpotje met varkenswang/ seizoensgroentjes/ pont neuf aardappelen
of
NOORDZEEVIS VOL-AU-VENT
groentenjulienne/ oesterzwam/ bouchotmossel/ lichte curry/ duchesse aardappel


*****

BEERVELDSE AARDBEIEN
citroen & yoghurtmousse/ ijzerkruid/ crumble/ ijs van woudvruchten
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE

 

Menu Oktober

KORTGEBAKKEN HERT
toast met boschampignons/ butternut/ vijg/ lookmayonaise
of
BRANDADE VAN SCHELVIS
goujonettes/ rode biet/ granny smith/ verse kruiden/ tartaarsaus

*****

POMPOENSOEP
kaasroom/ croûtons
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

'ROODPOOT' PATRIJS
stoofpotje met savooikool, spekjes & gebakken 'Ratte du Toucquet'/ veenbes/ roomsausje met Petrus Blond
of
HEEK 'MOOIE MEID'
crème van spinazie/ cannelloni met champignons/ blanke boter 'à la vongole'


*****

RIJSTPAP OP GROOTMOEDERS WIJZE
abrikoos & amandelen
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE

 

Menu November

KROKET VAN FAZANT 'FINE CHAMPAGNE'
veenbes/ appel/ hazelnoot/ Parmigiano Reggiano
of
FOREL IN EIGEN NAT
zure room/ appel/ gerookte forel/ gemarineerde worteltjes

*****

PARMENTIERSOEPJE 'HERFST'
knolselder/ pastinaak/ bloemkool/ boschampignons
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

HERTENSTEAK OP HOUTVUUR GEGRILD
pompoen/ witloof/ gekonfijte sjalot/ aardappelgratin
of
STEENBOLK
pastinaak/ groene asperges/ gefruite prei/ aardappelmousseline met grijze garnalen


*****

RIJSTPAP OP GROOTMOEDERS WIJZE
abrikoos & amandelen
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE

 

Menu December

TARTAAR VAN 'WITBLAUW' RUND
'Marenne' oester/ knolselder/ sjalot & rode wijn
of
SINT-JACOBSVRUCHT
carpaccio & gebakken/ butternut/ witloof/ veldsla/ pompelmoes

*****

WILDVELOUTE
veenbes
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

FAZANT 'OP Z'N BRABANTS'
appel & veenbes/ witloof/ 'vol-au-vent' van het billetje/ kroketje van knolselderpuree
of
RODE POON OP HET VEL GEBAKKEN
schorseneer/ grijze garnalen/ dragon/ stoemp met andijvie


*****

RIJSTPAP OP GROOTMOEDERS WIJZE
abrikoos & amandelen
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE