Het maandmenu wordt geserveerd op maandagavond, donderdagavond, vrijdagavond & weekend.

MAANDMENU

4-gangen keuzemenu

Menu zonder wijnen: € 39
Wijnselectie tem. hoofdgerecht: + €20 

 

Menu Januari

CAESAR SALAD
krokante kalkoen & gerookte kalkoen/ Romeinse sla/ Parmezaan/ caesardressing
of
CARPACCIO VAN ST-JACOBSVRUCHT
pompelmoes/ gerookte Oosterscheldepaling/ aardappel

*****

CREME PARMENTIER
wildroom
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

'PRESA DE LOMO' DUROCVARKEN
schorseneer/ huisgemaakte pickles/ gefruite 'Parisienne' patatjes
of
HEILBOT GEGRILD
butternut/ prei/ kastanjechampignons/ 'Tierentyn' mosterd

*****

PANNA COTTA
ananas / kokos/ witte chocolade
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE

 

Menu Februari - Maart
(vanaf 15/02)

'SURF & TURF'
'witblauw' rund/ scampi/ geitenkaas/ slaatje
of
MAKREEL 'GEMARINEERD'
zoetzure groentjes/ gerookte makreel/ granny smith / zure room

*****

VLAAMSE HUTSEPOT
beenham
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

JONG HAANTJE
schorseneer/ morieljen/ gekonfijte aardappel
of
SKREI
gestoofd witloof/ 'Zeebrugse' garnalen/ mousseline

*****

PANNA COTTA
ananas / kokos/ witte chocolade
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE