MAANDMENU

4-gangen keuzemenu

Menu zonder wijnen: € 37,00
Wijnselectie tem. hoofdgerecht: + €18
  

 

Menu December
'Rooselaer 40 jaar'

CARPACCIO VAN ST-JAKOBSVRUCHT
aardappelslaatje/ gerookte forel/ rode biet/ Granny Smith/ Champagne
of
TORTILLA MET GEGRILDE KALKOEN
avocado/ buikspek/ pompelmoes/ Parmezaan

*****

WILDVELOUTE/ kastanjeroom
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

FAZANT ‘OP Z’N BRABANTS’
witloof/ knolselder/ veenbes/ koffertje van de bil ‘Fine Champagne’
of
RODE POON
ratjetoe/ linguini/ pesto

*****

MILLE-FEUILLE
citrus/ chocolade/ vanille-ijs
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE

 

Menu Januari
'Rooselaer 40 jaar'

GAMBA'S
kruidenboter/ salsa van tomaat & avocado
of
RUND ‘BLANC-BLEU’
rundertartaar op z’n Italiaans/ tataki op z’n Oosters

*****

VLAAMSE HUTSEPOT/ beenham/ Tierentyn
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

FILET VAN JONG EVERZWIJN GEGRILD
pastinaak/ butternut/ savooi & spek/ 'Grand Veneur' saus
of
SKREI
gestoofd witloof/ kroketje met Parijse champignons/ mousseline

*****

CREME BRULEE/ 'Bourbon' vanille
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE

 

Menu Februari
'Rooselaer 40 jaar'

VITELLO TONNATO
sashimi van tonijn/ tartaar van kalf
of
SURF & TURF
gelakt ‘Brasvar’ buikspek/ slaatje met scampi/ 'Le Larry' geitenkaas

*****

VISSOEP/ croûtons/ romige rouille/ Gruyere
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

DUINKONIJN
rug met schorseneren/ stoofpotje van de bil met pruimen/ gebakken krieltjes
of
WATERZOOI VAN NOORDZEEVIS
mosseltjes/ groentejulienne/ kasteelaardappel

*****

CREME BRULEE/ 'Bourbon' vanille
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE