3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€48
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€58
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€68
STEAK TARTAAR VAN BELGISCH WITBLAUW
structuren van biet/ 'Le Larry' geitenkaas
of
ST-JACOBSVRUCHT GEGRATINEERD
Champagnesabayon
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
FEUILLETÉ
krokante kalfszwezerik/ kastanjechampignons/ schorseneer/ kreeftenbéarnaise
~~~~~~
KWARTELS UIT DE VOGEZEN
gekonfijte wintergroentjes/ shiitake/ aardappel 'Vitelotte-Noir'/ sausje met oude Port
of
SKREI
groene asperge/ oesterzwam/ Oostends patatje/ sausje van garnalen
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
CITROENTAARTJE
meringue/ rode vruchten/ ijssoufflé met Grand Marnier
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)
STEAK TARTAAR VAN BELGISCH WITBLAUW
structuren van biet/ 'Le Larry' geitenkaas
of
YELLOWFIN TONIJN
tataki/ noedel/ oosterse groentjes/ dashi
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
ST-JACOBSVRUCHT
gepocheerde 'Marennes' oester/ zilte groentjes/ sausje met Champagne
~~~~~~
KWARTELS UIT DE VOGEZEN
gekonfijte wintergroentjes/ shiitake/ aardappel 'Vitelotte-Noir'/ sausje met oude Port
of
MARMIET VAN DE VISSER
Noordzeevis/ langoustine/ fijne groentjes/ verse kruiden
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
CITROENTAARTJE
meringue/ rode vruchten/ ijssoufflé met Grand Marnier
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)
EENDENBORST
gelakt & gerookt/ portobello/ linguini/ Parmigiano Reggiano
of
YELLOWFIN TONIJN
tataki/ noedel/ oosterse groentjes/ dashi
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
ST-JACOBSVRUCHT
gepocheerde 'Marennes' oester/ zilte groentjes/ sausje met Champagne
~~~~~~
IBERISCH 'DUROC' VARKEN
presa met pompoen & wortel/ wangetje gebraiseerd met erwtjes & Cévenne-ui/ pommes pont neuf
of
MARMIET VAN DE VISSER
Noordzeevis/ langoustine/ fijne groentjes/ verse kruiden
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
PROFITEROLES
pistache/ chocolade/ advocaat/ 'Bourbon' vanille
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)
EENDENBORST
gelakt & gerookt/ portobello/ linguini/ Parmigiano Reggiano
of
KABELJAUW
carpaccio & brandade/ gepekelde groentjes/ tuinkruiden
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
ST-JACOBSVRUCHT
gepocheerde 'Marennes' oester/ zilte groentjes/ sausje met Champagne
~~~~~~
IBERISCH 'DUROC' VARKEN
presa met pompoen & wortel/ wangetje gebraiseerd met erwtjes & Cévenne-ui/ pommes pont neuf
of
SLIPTONG 'DUGLERÉ'
grijze garnalen/ duxelle/ tomatencompote/ peterseliecrumble/ gekonfijte sjalot
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
PROFITEROLES
pistache/ chocolade/ advocaat/ 'Bourbon' vanille
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)
KALFSTARTAAR
groene asperge/ pecorino/ tonijnmayonaise
of
KABELJAUW
carpaccio & brandade/ gepekelde groentjes/ tuinkruiden
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
ST-JACOBSVRUCHT
gepocheerde 'Marennes' oester/ zilte groentjes/ sausje met Champagne
~~~~~~
LAMSGIGOT GEGRILD OP HOUTVUUR
primeurs/ gratin dauphinois/ jus met Tierentyn-acacia-rozemarijn
of
SLIPTONG 'DUGLERÉ'
grijze garnalen/ duxelle/ tomatencompote/ peterseliecrumble/ gekonfijte sjalot
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
PROFITEROLES
pistache/ chocolade/ advocaat/ 'Bourbon' vanille
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)
KALFSTARTAAR
groene asperge/ pecorino/ tonijnmayonaise
of
ZALM
mi-cuit & gerookt/ witte asperge/ kwarteleitje 63°/ croûtons/ luchtige mousseline
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
HOPPESCHEUTEN UIT POPERINGE
gepocheerd hoeve-ei/ toast/ Zeebrugse garnalen/ hollandaise
(suppl. €10)
~~~~~~
LAMSGIGOT GEGRILD OP HOUTVUUR
primeurs/ gratin dauphinois/ jus met Tierentyn-acacia-rozemarijn
of
ZEEBAARS GEGRILD
open ravioli/ lentegroentjes/ sausje met dragon
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
PROFITEROLES
pistache/ chocolade/ advocaat/ 'Bourbon' vanille
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)
LAMSNEK 'TAJINE STYLE'
parelcouscous/ Griekse yoghurt/ slaatje met primeurgroentjes
of
ZALM
mi-cuit & gerookt/ witte asperge/ kwarteleitje 63°/ croûtons/ luchtige mousseline
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
HOPPESCHEUTEN UIT POPERINGE
gepocheerd hoeve-ei/ toast/ Zeebrugse garnalen/ hollandaise
(suppl. €10)
~~~~~~
GENTSE WATERZOOI
hoevekip/ asperges/ morieljes/ kasteelaardappel
of
ZEEBAARS GEGRILD
open ravioli/ lentegroentjes/ sausje met dragon
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
CHEESECAKE
rabarber/ aardbei/ limoen
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)
Reserveren:
Online
E: info@rooselaer.be
T: 09 231 55 13
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.