3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€49
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€67
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€73
TOAST MET BOSCHAMPIGNONS
gerookt everzwijn/ boter & mayonaise 'truffel'/ Parmigiano Reggiano
of
NOORSE SALADE
zalm mi-cuit & gerookt/ avocado/ garnalen/ gepocheerd eitje/ ‘Belle de Fontenay’
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
‘BOUCHEE A LA REINE’
fazant/ balletjes met kalfszwezerik & ganzenlever/ mousseline van girolles
~~~~~~
HERTENKROON GEGRILD OP HOUTVUUR
‘pickles’ van wintergroentjes/ witloofslaatje/ gefruite parisienne aardappelen
of
HEILBOT
risotto met boschampignons/ wortel Chantenay/ Tierentyn
of
1/2 KREEFT (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)
~~~~~~
RIJSTPAP ‘RONI RINGOIR’
gekonfijte abrikoos/ crumble/ amandelijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
SURF & TURF
traaggegaard buikspek/ scampi/ mango/ yoghurt/ Oosterse groentesalade
of
NOORSE SALADE
zalm mi-cuit & gerookt/ avocado/ garnalen/ gepocheerd eitje/ ‘Belle de Fontenay’
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
‘BOUCHEE A LA REINE’
fazant/ balletjes met kalfszwezerik & ganzenlever/ mousseline van girolles
~~~~~~
WILDE EEND
choucroute met rode kool/ pastinaak/ veenbes/ pommes Anna
of
HEILBOT
risotto met boschampignons/ wortel Chantenay/ Tierentyn
of
1/2 KREEFT (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)
~~~~~~
OMELETTE ‘SIBÉRIENNE’
citrus/ meringue/ Grand Marnier
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
SURF & TURF
traaggegaard buikspek/ scampi/ mango/ yoghurt/ Oosterse groentesalade
of
‘MARENNES’ OESTERS GEGRATINEERD
Champagne/ choucroute royale/ oesterblad
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
‘BOUCHEE A LA REINE’
fazant/ balletjes met kalfszwezerik & ganzenlever/ mousseline van girolles
~~~~~~
WILDE EEND
choucroute met rode kool/ pastinaak/ veenbes/ pommes Anna
of
MOOIE MEID ‘MEUNIÈRE’
gamba/ kruidenboter/ tomaat/ spekcrumble/ linguini
of
1/2 KREEFT (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)
~~~~~~
OMELETTE ‘SIBÉRIENNE’
citrus/ meringue/ Grand Marnier
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
SINT-JACOBSVRUCHT GEGRATINEERD
Champagnesaus
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
~~~~~~
FAZANT ‘FINE CHAMPAGNE’
witloof/ veenbes/ knolselderkroketjes
of
1/2 KREEFT (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)
~~~~~~
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
‘PULLED DEER’
traaggegaard hert/ knolselderslaatje/ veenbes/ yoghurt/ ‘Grand Veneur’
of
‘MARENNES’ OESTERS GEGRATINEERD
Champagne/ choucroute royale/ oesterblad
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
‘BOUCHEE A LA REINE’
fazant/ balletjes met kalfszwezerik & ganzenlever/ mousseline van girolles
~~~~~~
HOEVEKALKOEN
- filet ‘à l’orange’/ gekonfijte winterpenen -
- ‘koffertje’ van de bil/ beukenzwam/ andijvie -
of
MOOIE MEID ‘MEUNIÈRE’
gamba/ kruidenboter/ tomaat/ spekcrumble/ linguini
of
1/2 KREEFT (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)
~~~~~~
OMELETTE ‘SIBÉRIENNE’
citrus/ meringue/ Grand Marnier
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
‘PULLED DEER’
traaggegaard hert/ knolselderslaatje/ veenbes/ yoghurt/ ‘Grand Veneur’
of
GAMBA ‘À LA PLANCHA’
risotto/ schaaldierenjus/ gremolata
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
‘BOUCHEE A LA REINE’
fazant/ balletjes met kalfszwezerik & ganzenlever/ mousseline van girolles
~~~~~~
HOEVEKALKOEN
- filet ‘à l’orange’/ gekonfijte winterpenen -
- ‘koffertje’ van de bil/ beukenzwam/ andijvie -
of
TONGROLLETJES OP NORMANDISCHE WIJZE
mosseltjes/ garnalen/ duxelle champignons/ gekonfijte tomaat/ pomme Duchesse
of
1/2 KREEFT (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)
~~~~~~
OMELETTE ‘SIBÉRIENNE’
citrus/ meringue/ Grand Marnier
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
‘CAESAR SALAD’
gegrilde & gerookte hoevekalkoen/ romeinse sla/ kwartelei/ croûtons/ Parmigiano Reggiano
of
GAMBA ‘À LA PLANCHA’
risotto/ schaaldierenjus/ gremolata
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
NAVARIN VAN KREEFT
wintergroentjes
~~~~~~
ONGLET ‘À L’ÉCHALOTE’
kraaibiefstuk/ sjalot & rode wijn/ schorseneer/ stoemp met savooi & spek
of
TONGROLLETJES OP NORMANDISCHE WIJZE
mosseltjes/ garnalen/ duxelle champignons/ gekonfijte tomaat/ pomme Duchesse
of
1/2 KREEFT (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)
~~~~~~
OMELETTE ‘SIBÉRIENNE’
citrus/ meringue/ Grand Marnier
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
‘CAESAR SALAD’
gegrilde & gerookte hoevekalkoen/ romeinse sla/ kwartelei/ croûtons/ Parmigiano Reggiano
of
KIKKERBILLETJES ’FAÇON BERNARD LOISEAU’
puree met knoflook/ coulis van peterselie
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
NAVARIN VAN KREEFT
wintergroentjes
~~~~~~
ONGLET ‘À L’ÉCHALOTE’
kraaibiefstuk/ sjalot & rode wijn/ schorseneer/ stoemp met savooi & spek
of
ZEEDUIVEL GEGRILD OP HOUTVUUR
parelcouscous/ groene asperges/ venkel/ jus langoustine
of
1/2 KREEFT (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)
~~~~~~
TIRAMISU ‘2024’
mascarpone/ amaretto/ crumble
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
Reserveren:
Online
E: info@rooselaer.be
T: 09 231 55 13
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.