GOURMANDMENU

Het Gourmandmenu wordt geserveerd op maandagavond, donderdagavond, vrijdagavond & weekend. Op zaterdagavond enkel verkrijbaar in 4-gangen!

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€48

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€58

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€68

 

Menu
1 december tem. 5 december

Voorgerecht

STEAK TARTAAR VAN HERT
rode kool & appel choucroute/ gemarineerde boschampignons/ Parmigiano Reggiano

of

ST-JACOBSVRUCHT 'À LA PLANCHA'
toast champignon/ persillade

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

'HOORN DES OVERVLOED'
houtduif/ verse ganzenlever/ pastinaak/ Jonagold/ andijvie/ hazelnoot

~~~~~~

Hoofdgerecht

FILET VAN JONG EVERZWIJN
butternut/ wijnpeertje/ kastanje/ kroketje met woudkampernoelies/ rode wijnsaus

of

MOOIE MEID 'MEUNIÈRE'
kruidenboter/ gamba/ linguini/ tomaat/ spekcrumble

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €7)

~~~~~~

Nagerecht

CROUSTILLANT VAN NOTEN
'Pink Lady' appel/ 'Bourbon' vanillecrème/ speculaasijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €5)

 

Menu
8 december tem. 12 december

Voorgerecht

PULLED PORK
everzwijn/ grand veneursaus/ veenbes/ knolselderslaatje

of

ST-JACOBSVRUCHT 'À LA PLANCHA'
toast champignon/ persillade

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

'HOORN DES OVERVLOED'
houtduif/ verse ganzenlever/ pastinaak/ Jonagold/ andijvie/ hazelnoot

~~~~~~

Hoofdgerecht

VOL-AU-VENT VAN FAZANT
witloof 'chaud-froid'/ veenbes/ kastanjechampignons/ balletjes van de bil

of

MOOIE MEID 'MEUNIÈRE'
kruidenboter/ gamba/ linguini/ tomaat/ spekcrumble

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €7)

~~~~~~

Nagerecht

RIJSTPAP RONI RINGOIR'
kweepeer & saffraan

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €5)

 

Menu
15 december tem. 1 januari

Voorgerecht

PULLED PORK
everzwijn/ grand veneursaus/ veenbes/ knolselderslaatje

of

NOORSE SALADE
gerookte heilbot/ avocado/ gepocheerd ei/ grijze garnalen/ 'Belle de Fontenay'

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

'HOORN DES OVERVLOED'
houtduif/ verse ganzenlever/ pastinaak/ Jonagold/ andijvie/ hazelnoot

~~~~~~

Hoofdgerecht

VOL-AU-VENT VAN FAZANT
witloof 'chaud-froid'/ veenbes/ kastanjechampignons/ balletjes van de bil

of

TONGROLLETJES OP NORMANDISCHE WIJZE
paling/ grijze garnalen/ Parijse champignons/ pommes duchesse

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €7)

~~~~~~

Nagerecht

RIJSTPAP RONI RINGOIR'
kweepeer & saffraan

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €5)

 

Menu
5 januari tem. 9 januari

Voorgerecht

SURF & TURF
'Duroc' buikspek/ scampi/ 'Le Larry' geitenkaas/ mangochutney

of

NOORSE SALADE
gerookte heilbot/ avocado/ gepocheerd ei/ grijze garnalen/ 'Belle de Fontenay'

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

'HOORN DES OVERVLOED'
houtduif/ verse ganzenlever/ pastinaak/ Jonagold/ andijvie/ hazelnoot

~~~~~~

Hoofdgerecht

WILDE EEND 'A L'ORANGE'
gekonfijt billetje/ pastinaak/ witloof/ wortelstoemp/ jus met sinaas

of

TONGROLLETJES OP NORMANDISCHE WIJZE
paling/ grijze garnalen/ Parijse champignons/ pommes duchesse

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €7)

~~~~~~

Nagerecht

RIJSTPAP RONI RINGOIR'
kweepeer & saffraan

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €5)

 

Menu
12 januari tem. 16 januari

Voorgerecht

SURF & TURF
'Duroc' buikspek/ scampi/ 'Le Larry' geitenkaas/ mangochutney

of

KIKKERBILLETJES
puree met knoflook/ coulis van peterselie

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

FEUILLETÉ
krokant gebakken kalfszwezerik/ kastanjechampignons/ kreeft en z’n béarnaise/ schorseneer

~~~~~~

Hoofdgerecht

WILDE EEND 'A L'ORANGE'
gekonfijt billetje/ pastinaak/ witloof/ wortelstoemp/ jus met sinaas

of

ROODBAARS KROKANT GEBAKKEN
parelcouscous/ venkel/ groene asperges/ wortel/ rouille/ jus bouillabaise

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €7)

~~~~~~

Nagerecht

RIJSTPAP RONI RINGOIR'
kweepeer & saffraan

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €5)

 

Menu
19 januari tem. 23 januari

Voorgerecht

CAESAR SALAD
gegrilde & gerookte hoevekalkoen/ romeinse sla/ kwartelei/ croûtons/ Parmigiano Reggiano

of

KIKKERBILLETJES
puree met knoflook/ coulis van peterselie

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

FEUILLETÉ
krokant gebakken kalfszwezerik/ kastanjechampignons/ kreeft en z’n béarnaise/ schorseneer

~~~~~~

Hoofdgerecht

RUNDSONGLET 'À L’ÉCHALOTE'
kraaibiefstuk/ sjalot & rode wijn/ schorseneer in dragonroom/ gebakken krieltjes

of

ROODBAARS KROKANT GEBAKKEN
parelcouscous/ venkel/ groene asperges/ wortel/ rouille/ jus bouillabaise

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €7)

~~~~~~

Nagerecht

CITROENTAARTJE
meringue/ rode vruchten/ ijssoufflé met Grand Marnier

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €5)