GOURMANDMENU

Op zaterdagavond enkel verkrijbaar in 4-gangen!

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€49

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€67

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€73

 

Menu
30 november tem. 4 december

Voorgerecht

TOAST MET BOSCHAMPIGNONS
gerookt everzwijn/ boter & mayonaise 'truffel'/ Parmigiano Reggiano

of

NOORSE SALADE
zalm mi-cuit & gerookt/ avocado/ garnalen/ gepocheerd eitje/ ‘Belle de Fontenay’

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

‘BOUCHEE A LA REINE’
fazant/ balletjes met kalfszwezerik & ganzenlever/ mousseline van girolles

~~~~~~

Hoofdgerecht

HERTENKROON GEGRILD OP HOUTVUUR
‘pickles’ van wintergroentjes/ witloofslaatje/ gefruite parisienne aardappelen

of

HEILBOT
risotto met boschampignons/ wortel Chantenay/ Tierentyn

of

1/2 KREEFT  (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

RIJSTPAP ‘RONI RINGOIR’
gekonfijte abrikoos/ crumble/ amandelijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
7 december tem. 11 december

Voorgerecht

SURF & TURF
traaggegaard buikspek/ scampi/ mango/ yoghurt/ Oosterse groentesalade

of

NOORSE SALADE
zalm mi-cuit & gerookt/ avocado/ garnalen/ gepocheerd eitje/ ‘Belle de Fontenay’

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

‘BOUCHEE A LA REINE’
fazant/ balletjes met kalfszwezerik & ganzenlever/ mousseline van girolles

~~~~~~

Hoofdgerecht

WILDE EEND
choucroute met rode kool/ pastinaak/ veenbes/ pommes Anna

of

HEILBOT
risotto met boschampignons/ wortel Chantenay/ Tierentyn

of

1/2 KREEFT  (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

OMELETTE ‘SIBÉRIENNE’
citrus/ meringue/ Grand Marnier

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
14 december tem. 18 december

Voorgerecht

SURF & TURF
traaggegaard buikspek/ scampi/ mango/ yoghurt/ Oosterse groentesalade

of

‘MARENNES’ OESTERS GEGRATINEERD
Champagne/ choucroute royale/ oesterblad

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

‘BOUCHEE A LA REINE’
fazant/ balletjes met kalfszwezerik & ganzenlever/ mousseline van girolles

~~~~~~

Hoofdgerecht

WILDE EEND
choucroute met rode kool/ pastinaak/ veenbes/ pommes Anna

of

MOOIE MEID ‘MEUNIÈRE’
gamba/ kruidenboter/ tomaat/ spekcrumble/ linguini

of

1/2 KREEFT  (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

OMELETTE ‘SIBÉRIENNE’
citrus/ meringue/ Grand Marnier

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
(eindejaarsperiode)
21 december tem. 1 januari

Voorgerecht

SINT-JACOBSVRUCHT  GEGRATINEERD
Champagnesaus

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

 ~~~~~~

Hoofdgerecht

FAZANT ‘FINE CHAMPAGNE’
witloof/ veenbes/ knolselderkroketjes

of

1/2 KREEFT  (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

 DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
4 januari tem. 8 januari

Voorgerecht

‘PULLED DEER’
traaggegaard hert/ knolselderslaatje/ veenbes/ yoghurt/ ‘Grand Veneur’

of

‘MARENNES’ OESTERS GEGRATINEERD
Champagne/ choucroute royale/ oesterblad

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

‘BOUCHEE A LA REINE’
fazant/ balletjes met kalfszwezerik & ganzenlever/ mousseline van girolles

~~~~~~

Hoofdgerecht

HOEVEKALKOEN
- filet ‘à l’orange’/ gekonfijte winterpenen -
- ‘koffertje’ van de bil/ beukenzwam/ andijvie -

of

MOOIE MEID ‘MEUNIÈRE’
gamba/ kruidenboter/ tomaat/ spekcrumble/ linguini

of

1/2 KREEFT  (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

OMELETTE ‘SIBÉRIENNE’
citrus/ meringue/ Grand Marnier

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
11 januari tem. 15 januari

Voorgerecht

‘PULLED DEER’
traaggegaard hert/ knolselderslaatje/ veenbes/ yoghurt/ ‘Grand Veneur’

of

GAMBA ‘À LA PLANCHA’
risotto/ schaaldierenjus/ gremolata

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

‘BOUCHEE A LA REINE’
fazant/ balletjes met kalfszwezerik & ganzenlever/ mousseline van girolles

~~~~~~

Hoofdgerecht

HOEVEKALKOEN
- filet ‘à l’orange’/ gekonfijte winterpenen -
- ‘koffertje’ van de bil/ beukenzwam/ andijvie -

of

TONGROLLETJES OP NORMANDISCHE WIJZE
mosseltjes/ garnalen/ duxelle champignons/ gekonfijte tomaat/ pomme Duchesse

of

1/2 KREEFT  (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

OMELETTE ‘SIBÉRIENNE’
citrus/ meringue/ Grand Marnier

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
18 januari tem. 22 januari

Voorgerecht

‘CAESAR SALAD’
gegrilde & gerookte hoevekalkoen/ romeinse sla/ kwartelei/ croûtons/ Parmigiano Reggiano

of

GAMBA ‘À LA PLANCHA’
risotto/ schaaldierenjus/ gremolata

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

NAVARIN VAN KREEFT
wintergroentjes

~~~~~~

Hoofdgerecht

ONGLET ‘À L’ÉCHALOTE’
kraaibiefstuk/ sjalot & rode wijn/ schorseneer/ stoemp met savooi & spek

of

TONGROLLETJES OP NORMANDISCHE WIJZE
mosseltjes/ garnalen/ duxelle champignons/ gekonfijte tomaat/ pomme Duchesse

of

1/2 KREEFT  (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

OMELETTE ‘SIBÉRIENNE’
citrus/ meringue/ Grand Marnier

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
25 januari tem. 29 januari

Voorgerecht

‘CAESAR SALAD’
gegrilde & gerookte hoevekalkoen/ romeinse sla/ kwartelei/ croûtons/ Parmigiano Reggiano

of

KIKKERBILLETJES ’FAÇON BERNARD LOISEAU’
puree met knoflook/ coulis van peterselie

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

NAVARIN VAN KREEFT
wintergroentjes

~~~~~~

Hoofdgerecht

ONGLET ‘À L’ÉCHALOTE’
kraaibiefstuk/ sjalot & rode wijn/ schorseneer/ stoemp met savooi & spek

of

ZEEDUIVEL GEGRILD OP HOUTVUUR
parelcouscous/ groene asperges/ venkel/ jus langoustine

of

1/2 KREEFT  (+/-600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
arancini met ratatouille
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

TIRAMISU ‘2024’
mascarpone/ amaretto/ crumble

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)