GOURMANDMENU

Het Gourmandmenu wordt geserveerd op maandagavond, donderdagavond, vrijdagavond & weekend. Op zaterdagavond enkel verkrijbaar in 4-gangen!

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€42

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€52

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€62

 

Menu
22 september tem. 26 september

Voorgerecht

PATRIJS
toast/ woudkampernoelis/ veenbes/ truffelmayonaise/ Parmigiano Reggiano

of

ARTISJOK
grijze garnalen/ gepocheerd eitje/ 'Le Larry' geitenkaas/ tomatenchutney/ vinaigrette

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

BRANDADE 'MOSCOVITE'
kabeljauw/ 'Royal Belgian Caviar'/ patat/ crème d'Isigny

~~~~~~

Hoofdgerecht

PLUMA 'BATALLÉ DUROCVARKEN' GEGRILD
traag gegaard buikspek/ wortelen/ sausje met pickles

of

GEFARCEERDE ROGGEVLEUGEL
bouchot mosselen/ lichte curry/ prei/ oesterzwam/ Thaise rijst

of

1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €6)

~~~~~~

Nagerecht

'PECHE MELBA'
perzik/ framboos/ amandelijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €5)

 

Menu
29 september tem. 3 oktober

Voorgerecht

PATRIJS
toast/ woudkampernoelis/ veenbes/ truffelmayonaise/ Parmigiano Reggiano

of

RILETTE VAN NOORDZEEKRAB
taco/ guacamole/ crème d'Isigny/ groene kruiden

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

NOORDZEETONG
'Marennes' oester/ prei/ champagnesabayon

~~~~~~

Hoofdgerecht

PLUMA 'BATALLÉ DUROCVARKEN' GEGRILD
traag gegaard buikspek/ wortelen/ sausje met pickles

of

PLADIJS 'KROKANT GROEN JASJE'
feuilleté met 'petit gris de Namur'/ duxelle van champignons/ venkelcrème

of

1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €6)

~~~~~~

Nagerecht

'POIRE BELLE HÉLÈNE'
Williams peer/ chocoladeschuim/ nootjes/ 'Bourbon' vanilleijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €5)

 

Menu
6 oktober tem. 10 oktober

Voorgerecht

CARPACCIO VAN KORTGEBAKKEN HERT
brioche/ ganzenlever/ vijg

of

RILETTE VAN NOORDZEEKRAB
taco/ guacamole/ crème d'Isigny/ groene kruiden

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

NOORDZEETONG
'Marennes' oester/ prei/ champagnesabayon

~~~~~~

Hoofdgerecht

‘VOL-AU-VENT’ VAN PATRIJS
witloof 'chaud-froid'/ veenbes/ knolselderkroketje

of

PLADIJS 'KROKANT GROEN JASJE'
feuilleté met 'petit gris de Namur'/ duxelle van champignons/ venkelcrème

of

1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €6)

~~~~~~

Nagerecht

'POIRE BELLE HÉLÈNE'
Williams peer/ chocoladeschuim/ nootjes/ 'Bourbon' vanilleijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €5)

 

Menu
13 oktober tem. 17 oktober

Voorgerecht

CARPACCIO VAN KORTGEBAKKEN HERT
brioche/ ganzenlever/ vijg

of

CARPACCIO VAN ST-JACOBSVRUCHT
ratte-patatjes/ crème d'Isigny/ gerookte paling/ appel/ bietjes

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

NOORDZEETONG
'Marennes' oester/ prei/ champagnesabayon

~~~~~~

Hoofdgerecht

‘VOL-AU-VENT’ VAN PATRIJS
witloof 'chaud-froid'/ veenbes/ knolselderkroketje

of

KABELJAUWHAASJE
spinazie/ schorseneer/ grijze garnalen/ dijonaise

of

1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €6)

~~~~~~

Nagerecht

'POIRE BELLE HÉLÈNE'
Williams peer/ chocoladeschuim/ nootjes/ 'Bourbon' vanilleijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €5)

 

Menu
20 oktober tem. 24 oktober

Voorgerecht

FAZANT
andijvie/ appel/ walnoot/ velouté

of

CARPACCIO VAN ST-JACOBSVRUCHT
ratte-patatjes/ crème d'Isigny/ gerookte paling/ appel/ bietjes

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

NOORDZEETONG
'Marennes' oester/ prei/ champagnesabayon

~~~~~~

Hoofdgerecht

FILET VAN HERT OP HOUTVUUR GEGRILD
ragoût van hert/ worteltjes/ sjalot/ gratin dauphinois

of

KABELJAUWHAASJE
spinazie/ schorseneer/ grijze garnalen/ dijonaise

of

1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €6)

~~~~~~

Nagerecht

'POIRE BELLE HÉLÈNE'
Williams peer/ chocoladeschuim/ nootjes/ 'Bourbon' vanilleijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €5)

 

Menu
27 oktober tem. 31 oktober

Voorgerecht

FAZANT
andijvie/ appel/ walnoot/ velouté

of

TARTAAR VAN ZEEBAARS
'Marennes' oester/ avocado/ komkommer/ zeesalade

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

HAZENRUG 'HARLEKIJN'
kastanje/ witlof/ knolselder/ wijnpeertje/ amandel

~~~~~~

Hoofdgerecht

FILET VAN HERT OP HOUTVUUR GEGRILD
ragoût van hert/ worteltjes/ sjalot/ gratin dauphinois

of

GRIETFILET
savooi/ 'lardo di collonato'/ trompettes de la mort/ pompoen/ gebakken coquille/ blanke botersaus

of

1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €6)

~~~~~~

Nagerecht

CROUSTILLANT VAN NOTEN
'Pink Lady' appel/ anglaise/ speculaasijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €5)