3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€49
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€64
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€78
ASPERGES MET VINAIGRETTE
gepocheerd eitje/ Gandaham/ croûtons/ mosterdsla/ Parmigiano Reggiano
of
RILLETTES VAN KABELJAUW
‘Belle de Fontenay’/ grijze garnaaltjes/ zure room/ waterkers
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
KING CRAB
asperges ‘op z’n Vlaams’
~~~~~~
BAVETTE VAN WITBLAUW RUND
gegrilde groentjes/ hasselback aardappel/ kruidenboter
of
SCHOTSE ZALM GEGRILD OP HOUTVUUR
asperges/ daslook/ ‘Ratte du Touquet’/ béarnaise
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
‘CHOCOLATE’
mousse zwart & wit/ sabayon/ soufflé glacé/ crumble
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
ASPERGES MET VINAIGRETTE
gepocheerd eitje/ Gandaham/ croûtons/ mosterdsla/ Parmigiano Reggiano
of
PALING ‘À LA CRÈME’
groene kruiden
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
KING CRAB
asperges ‘op z’n Vlaams’
~~~~~~
BAVETTE VAN WITBLAUW RUND
gegrilde groentjes/ hasselback aardappel/ kruidenboter
of
ZEEDUIVEL
witte & groene asperges/ spinaziestoemp/ dijonaisesaus
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
'PECHE MELBA'
perzik/ framboos/ ‘Bourbon’ vanille/ amandelen
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
GRIEKSE SALADE
gegrild lamsvlees/ gebrande Feta/ olijven/ tzatziki
of
PALING ‘À LA CRÈME’
groene kruiden
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
KING CRAB
asperges ‘op z’n Vlaams’
~~~~~~
VARKENSRIBSTUK ’BRASVAR’
erwtjes & wortel/ gebraiseerde wangetjes in Petrus ‘Oud Bruin’/ stro-aardappel
of
ZEEDUIVEL
witte & groene asperges/ spinaziestoemp/ dijonaisesaus
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
'PECHE MELBA'
perzik/ framboos/ ‘Bourbon’ vanille/ amandelen
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
GRIEKSE SALADE
gegrild lamsvlees/ gebrande Feta/ olijven/ tzatziki
of
ROG IN GELEI
tomatenchutney/ roggebrood/ avocado/ dille/ babykreeft
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
ZOMERREENOOTJE
girolles/ ganzenlever/ sausje met Madeira
~~~~~~
VARKENSRIBSTUK ’BRASVAR’
erwtjes & wortel/ gebraiseerde wangetjes in Petrus ‘Oud Bruin’/ stro-aardappel
of
ZEEBARBEEL
linguini alle vongole/ artisjok/ groene asperge/ gepofte tomaat
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
'PECHE MELBA'
perzik/ framboos/ ‘Bourbon’ vanille/ amandelen
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
BURRATA
tartaar 'witblauw' rund/ sardines/ gegrilde groenten/ focaccia/ pesto
of
ROG IN GELEI
tomatenchutney/ roggebrood/ avocado/ dille/ babykreeft
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
ZOMERREENOOTJE
girolles/ ganzenlever/ sausje met Madeira
~~~~~~
MECHELSE KOEKOEK
girolles/ spitskool/ buikspek/ jus naturel/ aardappelkroket
of
ZEEBARBEEL
linguini alle vongole/ artisjok/ groene asperge/ gepofte tomaat
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
SABLE BRETON
Beerveldse aardbeien/ citroencrème/ meringue/ sorbet
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
BURRATA
tartaar 'witblauw' rund/ sardines/ gegrilde groenten/ focaccia/ pesto
of
SALADE NIÇOISE
tonijn kortgebakken & in tartaar/ gemarineerde ansjovis
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
ZOMERREENOOTJE
girolles/ ganzenlever/ sausje met Madeira
~~~~~~
MECHELSE KOEKOEK
girolles/ spitskool/ buikspek/ jus naturel/ aardappelkroket
of
SLIPTONG ‘MEUNIÈRE’
marinade van fijne groentjes/ grijze garnalen/ karnemelksmeus
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
SABLE BRETON
Beerveldse aardbeien/ citroencrème/ meringue/ sorbet
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
‘RETOUR DE PROVENCE’
lamstong/ caponata/ ‘Saveurs d’Antan’/ Brin d'Amourkaas/ ravigotesaus
of
SALADE NIÇOISE
tonijn kortgebakken & in tartaar/ gemarineerde ansjovis
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
ZOMERREENOOTJE
girolles/ ganzenlever/ sausje met Madeira
~~~~~~
TUSSENRIBSTUK ‘À LA FIORENTINA’
rozemarijn/ ratjetoe/ ‘Ratte’ patat
of
SLIPTONG ‘MEUNIÈRE’
marinade van fijne groentjes/ grijze garnalen/ karnemelksmeus
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
SABLE BRETON
Beerveldse aardbeien/ citroencrème/ meringue/ sorbet
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
‘RETOUR DE PROVENCE’
lamstong/ caponata/ ‘Saveurs d’Antan’/ Brin d'Amourkaas/ ravigotesaus
of
BABYKREEFT ‘À L’ARMORICAINE’
Thaise rijst/ fijne groentjes
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
ZOMERREENOOTJE
girolles/ ganzenlever/ sausje met Madeira
~~~~~~
TUSSENRIBSTUK ‘À LA FIORENTINA’
rozemarijn/ ratjetoe/ ‘Ratte’ patat
of
ZONNEVIS
artisjok ‘à la barigoule’/ cannelloni met auberginekaviaar/ jus tomaat & basilicum
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
SABLE BRETON
Beerveldse aardbeien/ citroencrème/ meringue/ sorbet
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
CAESAR SALAD
kroketje hoevekip/ caesar dressing/ Parmigiano Reggiano
of
BABYKREEFT ‘À L’ARMORICAINE’
Thaise rijst/ fijne groentjes
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
LANGOUSTINE & SCHELPDIERTJES
ijsgekoelde consommé/ groene asperge/ artisjok/ tuinkruiden
~~~~~~
GELAKTE EEND
girolles/ peultjes/ cévenne-ui/ parmentier/ gekonfijte eendebout/ jus met sinaas
of
ZONNEVIS
artisjok ‘à la barigoule’/ cannelloni met auberginekaviaar/ jus tomaat & basilicum
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
SABLE BRETON
Beerveldse aardbeien/ citroencrème/ meringue/ sorbet
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
CAESAR SALAD
kroketje hoevekip/ caesar dressing/ Parmigiano Reggiano
of
CEVICHE VAN ZWAARDVIS
leche de tigre/ rillettes van Noordzeekrab/ avocado/ zoete patat/ maïs
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
LANGOUSTINE & SCHELPDIERTJES
ijsgekoelde consommé/ groene asperge/ artisjok/ tuinkruiden
~~~~~~
GELAKTE EEND
girolles/ peultjes/ cévenne-ui/ parmentier/ gekonfijte eendebout/ jus met sinaas
of
BOUILLABAISE ‘MARSEILLAISE’
Staartvis/ zeebarbeel/ gamba
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
CRUMBLE
rode vruchten/ balsamico/ zabaglione/ 'Bourbon' vanilleijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
TATAKI VAN RUND
Oosterse noedelsalade/ gegrilde paksoi/ ponzu/ sesam/ wasabimayonaise
of
CEVICHE VAN ZWAARDVIS
leche de tigre/ rillettes van Noordzeekrab/ avocado/ zoete patat/ maïs
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
LANGOUSTINE & SCHELPDIERTJES
ijsgekoelde consommé/ groene asperge/ artisjok/ tuinkruiden
~~~~~~
‘PRESA’ DUROCVARKEN
saucisson lyonnaise/ saus ‘grand-mère’
of
BOUILLABAISE ‘MARSEILLAISE’
Staartvis/ zeebarbeel/ gamba
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
CRUMBLE
rode vruchten/ balsamico/ zabaglione/ 'Bourbon' vanilleijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
TATAKI VAN RUND
Oosterse noedelsalade/ gegrilde paksoi/ ponzu/ sesam/ wasabimayonaise
of
TOAST PLATTEKAAS
cocktail van kreeft/ makreel gemarineerd & gerookt/ mango
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
LANGOUSTINE & SCHELPDIERTJES
ijsgekoelde consommé/ groene asperge/ artisjok/ tuinkruiden
~~~~~~
‘PRESA’ DUROCVARKEN
saucisson lyonnaise/ saus ‘grand-mère’
of
GEFARCEERDE ROGGEVLEUGEL
Zeeuwse mosselen/ prei/ venkel/ zeekraal/ saffraan/ kasteelaardappel
of
1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)
~~~~~~
CRUMBLE
rode vruchten/ balsamico/ zabaglione/ 'Bourbon' vanilleijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)
Reserveren:
Online
E: info@rooselaer.be
T: 09 231 55 13
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.