GOURMANDMENU

Het Gourmandmenu wordt geserveerd op maandagavond, donderdagavond, vrijdagavond & weekend. Op zaterdagavond enkel verkrijbaar in 4-gangen!

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€48

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€58

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€68

 

Menu
2 februari tem. 6 februari

Voorgerecht

STEAK TARTAAR VAN BELGISCH WITBLAUW
structuren van biet/ 'Le Larry' geitenkaas

of

ST-JACOBSVRUCHT GEGRATINEERD
Champagnesabayon

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

FEUILLETÉ
krokante kalfszwezerik/ kastanjechampignons/ schorseneer/ kreeftenbéarnaise

~~~~~~

Hoofdgerecht

KWARTELS UIT DE VOGEZEN
gekonfijte wintergroentjes/ shiitake/ aardappel 'Vitelotte-Noir'/ sausje met oude Port

of

SKREI
groene asperge/ oesterzwam/ Oostends patatje/ sausje van garnalen

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

CITROENTAARTJE
meringue/ rode vruchten/ ijssoufflé met Grand Marnier

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)

 

Menu
9 februari tem. 19 februari

Voorgerecht

STEAK TARTAAR VAN BELGISCH WITBLAUW
structuren van biet/ 'Le Larry' geitenkaas

of

YELLOWFIN TONIJN
tataki/ noedel/ oosterse groentjes/ dashi

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

ST-JACOBSVRUCHT
gepocheerde 'Marennes' oester/ zilte groentjes/ sausje met Champagne

~~~~~~

Hoofdgerecht

KWARTELS UIT DE VOGEZEN
gekonfijte wintergroentjes/ shiitake/ aardappel 'Vitelotte-Noir'/ sausje met oude Port

of

MARMIET VAN DE VISSER
Noordzeevis/ langoustine/ fijne groentjes/ verse kruiden

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

CITROENTAARTJE
meringue/ rode vruchten/ ijssoufflé met Grand Marnier

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)

 

Menu
3 maart tem. 6 maart

Voorgerecht

EENDENBORST
gelakt & gerookt/ portobello/ linguini/ Parmigiano Reggiano

of

YELLOWFIN TONIJN
tataki/ noedel/ oosterse groentjes/ dashi

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

ST-JACOBSVRUCHT
gepocheerde 'Marennes' oester/ zilte groentjes/ sausje met Champagne

~~~~~~

Hoofdgerecht

IBERISCH 'DUROC' VARKEN
presa met pompoen & wortel/ wangetje gebraiseerd met erwtjes & Cévenne-ui/ pommes pont neuf

of

MARMIET VAN DE VISSER
Noordzeevis/ langoustine/ fijne groentjes/ verse kruiden

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

PROFITEROLES
pistache/ chocolade/ advocaat/ 'Bourbon' vanille

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)

 

Menu
9 maart tem. 13 maart

Voorgerecht

EENDENBORST
gelakt & gerookt/ portobello/ linguini/ Parmigiano Reggiano

of

KABELJAUW
carpaccio & brandade/ gepekelde groentjes/ tuinkruiden

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

ST-JACOBSVRUCHT
gepocheerde 'Marennes' oester/ zilte groentjes/ sausje met Champagne

~~~~~~

Hoofdgerecht

IBERISCH 'DUROC' VARKEN
presa met pompoen & wortel/ wangetje gebraiseerd met erwtjes & Cévenne-ui/ pommes pont neuf

of

SLIPTONG 'DUGLERÉ'
grijze garnalen/ duxelle/ tomatencompote/ peterseliecrumble/ gekonfijte sjalot

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

PROFITEROLES
pistache/ chocolade/ advocaat/ 'Bourbon' vanille

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)

 

Menu
16 maart tem. 20 maart

Voorgerecht

KALFSTARTAAR
groene asperge/ pecorino/ tonijnmayonaise

of

KABELJAUW
carpaccio & brandade/ gepekelde groentjes/ tuinkruiden

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

ST-JACOBSVRUCHT
gepocheerde 'Marennes' oester/ zilte groentjes/ sausje met Champagne

~~~~~~

Hoofdgerecht

LAMSGIGOT GEGRILD OP HOUTVUUR
primeurs/ gratin dauphinois/ jus met Tierentyn-acacia-rozemarijn

of

SLIPTONG 'DUGLERÉ'
grijze garnalen/ duxelle/ tomatencompote/ peterseliecrumble/ gekonfijte sjalot

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

PROFITEROLES
pistache/ chocolade/ advocaat/ 'Bourbon' vanille

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)

 

Menu
23 maart tem. 27 maart

Voorgerecht

KALFSTARTAAR
groene asperge/ pecorino/ tonijnmayonaise

of

ZALM
mi-cuit & gerookt/ witte asperge/ kwarteleitje 63°/ croûtons/ luchtige mousseline

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

HOPPESCHEUTEN UIT POPERINGE
gepocheerd hoeve-ei/ toast/ Zeebrugse garnalen/ hollandaise
(suppl. €10)

~~~~~~

Hoofdgerecht

LAMSGIGOT GEGRILD OP HOUTVUUR
primeurs/ gratin dauphinois/ jus met Tierentyn-acacia-rozemarijn

of

ZEEBAARS GEGRILD
open ravioli/ lentegroentjes/ sausje met dragon

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

PROFITEROLES
pistache/ chocolade/ advocaat/ 'Bourbon' vanille

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)

 

Menu
30 maart tem. 3 april

Voorgerecht

LAMSNEK 'TAJINE STYLE'
parelcouscous/ Griekse yoghurt/ slaatje met primeurgroentjes

of

ZALM
mi-cuit & gerookt/ witte asperge/ kwarteleitje 63°/ croûtons/ luchtige mousseline

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

HOPPESCHEUTEN UIT POPERINGE
gepocheerd hoeve-ei/ toast/ Zeebrugse garnalen/ hollandaise
(suppl. €10)

~~~~~~

Hoofdgerecht

GENTSE WATERZOOI
hoevekip/ asperges/ morieljes/ kasteelaardappel

of

ZEEBAARS GEGRILD
open ravioli/ lentegroentjes/ sausje met dragon

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

CHEESECAKE
rabarber/ aardbei/ limoen

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €6)