GOURMANDMENU

Het Gourmandmenu wordt geserveerd op maandagavond, donderdagavond, vrijdagavond & weekend. Op zaterdagavond enkel verkrijbaar in 4-gangen!

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€42

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€52

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€62

 

Menu
30 juni tem. 5 juli

Voorgerecht

RUNDSTARTAAR
mousse kalfszwezerik & ganzenlever/ zomertruffel/ Parmigiano Reggiano

of

BABYKREEFT
scheermes/ vongole/ groene groentjes & kruiden/ ijsgekoelde consommé

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

LANGOUSTINE
bellevue & tartaar

~~~~~~

Hoofdgerecht

EENDENBORST GELAKT
Thaise wok/ noedels/ gekonfijte eendebout

of

ZWAARDVIS
canneloni/ auberginekaviaar/ gepofte honingtomaat/ kappertjes/ blanke boter

of

1/1 BABYKREEFT (+/- 375g) GEGRILD OP HOUTVUUR
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €10)

~~~~~~

Nagerecht

TOMPOES
Beerveldse aardbeien/ 'Bourbon' vanillecrème/ pistache-ijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

 

Menu
7 juli tem. 11 juli

Voorgerecht

CARPACCIO VAN EEND
sinaasappel/ bietjes/ gerookte eend/ 'Le Larry' geitenkaas

of

BABYKREEFT
scheermes/ vongole/ groene groentjes & kruiden/ ijsgekoelde consommé

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

LANGOUSTINE
bellevue & tartaar

~~~~~~

Hoofdgerecht

KALFENTRECOTE GEGRILD OP HOUTVUUR
gebraiseerde kalfswang/ doperwtjes/ cantharellen/ pommes pont neuf

of

ZWAARDVIS
canneloni/ auberginekaviaar/ gepofte honingtomaat/ kappertjes/ blanke boter

of

1/1 BABYKREEFT (+/- 375g) GEGRILD OP HOUTVUUR
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €10)

~~~~~~

Nagerecht

TOMPOES
Beerveldse aardbeien/ 'Bourbon' vanillecrème/ pistache-ijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

 

Menu
14 juli tem. 18 juli

Voorgerecht

CARPACCIO VAN EEND
sinaasappel/ bietjes/ gerookte eend/ 'Le Larry' geitenkaas

of

SALADE NICOISE
tonijn op 3 wijzen

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

LANGOUSTINE
bellevue & tartaar

~~~~~~

Hoofdgerecht

KALFENTRECOTE GEGRILD OP HOUTVUUR
gebraiseerde kalfswang/ doperwtjes/ cantharellen/ pommes pont neuf

of

SLIPTONG 'DUGLERÉ'
grijze garnalen/ Parijse champignons/ pommes Duchesse

of

1/1 BABYKREEFT (+/- 375g) GEGRILD OP HOUTVUUR
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €10)

~~~~~~

Nagerecht

TOMPOES
Beerveldse aardbeien/ 'Bourbon' vanillecrème/ pistache-ijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

 

Menu
21 juli tem. 25 juli

Voorgerecht

RETOUR DE PROVENCE
caponata/ lamstong/ saveurs d’antan/ Brin d'amour/ ravigotesaus

of

SALADE NICOISE
tonijn op 3 wijzen

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

ZOMERREE 'ROSSINI'
cantharellen/ ganzenlever/ zomertruffel

~~~~~~

Hoofdgerecht

JONG HAANTJE 'À L’ESTRAGON'
fris groentenslaatje/ stroaardappelen

of

SLIPTONG 'DUGLERÉ'
grijze garnalen/ Parijse champignons/ pommes Duchesse

of

1/1 BABYKREEFT (+/- 375g) GEGRILD OP HOUTVUUR
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €10)

~~~~~~

Nagerecht

ZABAGLIONE FREDDO
aardbeien/ balsamico/ amaretti koekjes

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

 

Menu
28 juli tem. 1 augustus

Voorgerecht

RETOUR DE PROVENCE
caponata/ lamstong/ saveurs d’antan/ Brin d'amour/ ravigotesaus

of

FOREL VICHYSSOISE
tartaar & gerookt/ gefruite prei/ Granny Smith

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

ZOMERREE 'ROSSINI'
cantharellen/ ganzenlever/ zomertruffel

~~~~~~

Hoofdgerecht

JONG HAANTJE 'À L’ESTRAGON'
fris groentenslaatje/ stroaardappelen

of

ZEEBAARS OP HET VEL GEBAKKEN
ravigote met zuiderse groenten/ linguini 'all'arrabbiata'

of

1/1 BABYKREEFT (+/- 375g) GEGRILD OP HOUTVUUR
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €10)

~~~~~~

Nagerecht

ZABAGLIONE FREDDO
aardbeien/ balsamico/ amaretti koekjes

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

 

Menu
4 augustus tem. 8 augustus

Voorgerecht

CAESAR SALAD
hoevekip/ 'vol-au-vent' kroket

of

FOREL VICHYSSOISE
tartaar & gerookt/ gefruite prei/ Granny Smith

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

ZOMERREE 'ROSSINI'
cantharellen/ ganzenlever/ zomertruffel

~~~~~~

Hoofdgerecht

TUSSENRIBSTUK 'À LA FIORENTINA'
cannellinibonen/ rode ui/ tomaat/ rozemarijn/ gebakken krieltjes

of

ZEEBAARS OP HET VEL GEBAKKEN
ravigote met zuiderse groenten/ linguini 'all'arrabbiata'

of

1/1 BABYKREEFT (+/- 375g) GEGRILD OP HOUTVUUR
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €10)

~~~~~~

Nagerecht

ZABAGLIONE FREDDO
aardbeien/ balsamico/ amaretti koekjes

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

 

Menu
11 augustus tem. 14 augustus

Voorgerecht

CAESAR SALAD
hoevekip/ 'vol-au-vent' kroket

of

PERUAANSE CEVICHE
zeebaars/ roze garnalen/ maïs/ zoete aardappel/ 'Leche de Tigre'

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

ZOMERREE 'ROSSINI'
cantharellen/ ganzenlever/ zomertruffel

~~~~~~

Hoofdgerecht

TUSSENRIBSTUK 'À LA FIORENTINA'
cannellinibonen/ rode ui/ tomaat/ rozemarijn/ gebakken krieltjes

of

BOUILLABAISSE
zeewolf/ babykreeft/ zuiderse groenten/ focaccia/ rouille/ Gruyère

of

1/1 BABYKREEFT (+/- 375g) GEGRILD OP HOUTVUUR
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €10)

~~~~~~

Nagerecht

ZABAGLIONE FREDDO
aardbeien/ balsamico/ amaretti koekjes

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)