3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€42
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€52
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€62
RUNDSTARTAAR
mousse kalfszwezerik & ganzenlever/ zomertruffel/ Parmigiano Reggiano
of
BABYKREEFT
scheermes/ vongole/ groene groentjes & kruiden/ ijsgekoelde consommé
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
LANGOUSTINE
bellevue & tartaar
~~~~~~
EENDENBORST GELAKT
Thaise wok/ noedels/ gekonfijte eendebout
of
ZWAARDVIS
canneloni/ auberginekaviaar/ gepofte honingtomaat/ kappertjes/ blanke boter
of
1/1 BABYKREEFT (+/- 375g) GEGRILD OP HOUTVUUR
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €10)
~~~~~~
TOMPOES
Beerveldse aardbeien/ 'Bourbon' vanillecrème/ pistache-ijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
KAASTAFEL
(suppl. €5)
CARPACCIO VAN EEND
sinaasappel/ bietjes/ gerookte eend/ 'Le Larry' geitenkaas
of
BABYKREEFT
scheermes/ vongole/ groene groentjes & kruiden/ ijsgekoelde consommé
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
LANGOUSTINE
bellevue & tartaar
~~~~~~
KALFENTRECOTE GEGRILD OP HOUTVUUR
gebraiseerde kalfswang/ doperwtjes/ cantharellen/ pommes pont neuf
of
ZWAARDVIS
canneloni/ auberginekaviaar/ gepofte honingtomaat/ kappertjes/ blanke boter
of
1/1 BABYKREEFT (+/- 375g) GEGRILD OP HOUTVUUR
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €10)
~~~~~~
TOMPOES
Beerveldse aardbeien/ 'Bourbon' vanillecrème/ pistache-ijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
KAASTAFEL
(suppl. €5)
CARPACCIO VAN EEND
sinaasappel/ bietjes/ gerookte eend/ 'Le Larry' geitenkaas
of
SALADE NICOISE
tonijn op 3 wijzen
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
LANGOUSTINE
bellevue & tartaar
~~~~~~
KALFENTRECOTE GEGRILD OP HOUTVUUR
gebraiseerde kalfswang/ doperwtjes/ cantharellen/ pommes pont neuf
of
SLIPTONG 'DUGLERÉ'
grijze garnalen/ Parijse champignons/ pommes Duchesse
of
1/1 BABYKREEFT (+/- 375g) GEGRILD OP HOUTVUUR
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €10)
~~~~~~
TOMPOES
Beerveldse aardbeien/ 'Bourbon' vanillecrème/ pistache-ijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
KAASTAFEL
(suppl. €5)
RETOUR DE PROVENCE
caponata/ lamstong/ saveurs d’antan/ Brin d'amour/ ravigotesaus
of
SALADE NICOISE
tonijn op 3 wijzen
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
ZOMERREE 'ROSSINI'
cantharellen/ ganzenlever/ zomertruffel
~~~~~~
JONG HAANTJE 'À L’ESTRAGON'
fris groentenslaatje/ stroaardappelen
of
SLIPTONG 'DUGLERÉ'
grijze garnalen/ Parijse champignons/ pommes Duchesse
of
1/1 BABYKREEFT (+/- 375g) GEGRILD OP HOUTVUUR
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €10)
~~~~~~
ZABAGLIONE FREDDO
aardbeien/ balsamico/ amaretti koekjes
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
KAASTAFEL
(suppl. €5)
RETOUR DE PROVENCE
caponata/ lamstong/ saveurs d’antan/ Brin d'amour/ ravigotesaus
of
FOREL VICHYSSOISE
tartaar & gerookt/ gefruite prei/ Granny Smith
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
ZOMERREE 'ROSSINI'
cantharellen/ ganzenlever/ zomertruffel
~~~~~~
JONG HAANTJE 'À L’ESTRAGON'
fris groentenslaatje/ stroaardappelen
of
ZEEBAARS OP HET VEL GEBAKKEN
ravigote met zuiderse groenten/ linguini 'all'arrabbiata'
of
1/1 BABYKREEFT (+/- 375g) GEGRILD OP HOUTVUUR
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €10)
~~~~~~
ZABAGLIONE FREDDO
aardbeien/ balsamico/ amaretti koekjes
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
KAASTAFEL
(suppl. €5)
CAESAR SALAD
hoevekip/ 'vol-au-vent' kroket
of
FOREL VICHYSSOISE
tartaar & gerookt/ gefruite prei/ Granny Smith
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
ZOMERREE 'ROSSINI'
cantharellen/ ganzenlever/ zomertruffel
~~~~~~
TUSSENRIBSTUK 'À LA FIORENTINA'
cannellinibonen/ rode ui/ tomaat/ rozemarijn/ gebakken krieltjes
of
ZEEBAARS OP HET VEL GEBAKKEN
ravigote met zuiderse groenten/ linguini 'all'arrabbiata'
of
1/1 BABYKREEFT (+/- 375g) GEGRILD OP HOUTVUUR
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €10)
~~~~~~
ZABAGLIONE FREDDO
aardbeien/ balsamico/ amaretti koekjes
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
KAASTAFEL
(suppl. €5)
CAESAR SALAD
hoevekip/ 'vol-au-vent' kroket
of
PERUAANSE CEVICHE
zeebaars/ roze garnalen/ maïs/ zoete aardappel/ 'Leche de Tigre'
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
ZOMERREE 'ROSSINI'
cantharellen/ ganzenlever/ zomertruffel
~~~~~~
TUSSENRIBSTUK 'À LA FIORENTINA'
cannellinibonen/ rode ui/ tomaat/ rozemarijn/ gebakken krieltjes
of
BOUILLABAISSE
zeewolf/ babykreeft/ zuiderse groenten/ focaccia/ rouille/ Gruyère
of
1/1 BABYKREEFT (+/- 375g) GEGRILD OP HOUTVUUR
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €10)
~~~~~~
ZABAGLIONE FREDDO
aardbeien/ balsamico/ amaretti koekjes
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
KAASTAFEL
(suppl. €5)
Reserveren kan telefonisch op 09 231 55 13 of online
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.