GOURMANDMENU

Op zaterdagavond enkel verkrijbaar in 4-gangen!

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€49

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€64

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€78

 

Menu
25 mei tem. 29 mei

Voorgerecht

ASPERGES MET VINAIGRETTE
gepocheerd eitje/ Gandaham/ croûtons/ mosterdsla/ Parmigiano Reggiano

of

RILLETTES VAN KABELJAUW
‘Belle de Fontenay’/ grijze garnaaltjes/ zure room/ waterkers

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

KING CRAB
asperges ‘op z’n Vlaams’

~~~~~~

Hoofdgerecht

BAVETTE VAN WITBLAUW RUND
gegrilde groentjes/ hasselback aardappel/ kruidenboter

of

SCHOTSE ZALM GEGRILD OP HOUTVUUR
asperges/ daslook/ ‘Ratte du Touquet’/ béarnaise

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

‘CHOCOLATE’
mousse zwart & wit/ sabayon/ soufflé glacé/ crumble

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
1 juni tem. 5 juni

Voorgerecht

ASPERGES MET VINAIGRETTE
gepocheerd eitje/ Gandaham/ croûtons/ mosterdsla/ Parmigiano Reggiano

of

PALING ‘À LA CRÈME’
groene kruiden

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

KING CRAB
asperges ‘op z’n Vlaams’

~~~~~~

Hoofdgerecht

BAVETTE VAN WITBLAUW RUND
gegrilde groentjes/ hasselback aardappel/ kruidenboter

of

ZEEDUIVEL
witte & groene asperges/ spinaziestoemp/ dijonaisesaus

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

'PECHE MELBA'
perzik/ framboos/ ‘Bourbon’ vanille/ amandelen

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
8 juni tem. 12 juni

Voorgerecht

GRIEKSE SALADE
gegrild lamsvlees/ gebrande Feta/ olijven/ tzatziki

of

PALING ‘À LA CRÈME’
groene kruiden

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

KING CRAB
asperges ‘op z’n Vlaams’

~~~~~~

Hoofdgerecht

VARKENSRIBSTUK ’BRASVAR’
erwtjes & wortel/ gebraiseerde wangetjes in Petrus ‘Oud Bruin’/ stro-aardappel

of

ZEEDUIVEL
witte & groene asperges/ spinaziestoemp/ dijonaisesaus

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

'PECHE MELBA'
perzik/ framboos/ ‘Bourbon’ vanille/ amandelen

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
15 juni tem. 19 juni

Voorgerecht

GRIEKSE SALADE
gegrild lamsvlees/ gebrande Feta/ olijven/ tzatziki

of

ROG IN GELEI
tomatenchutney/ roggebrood/ avocado/ dille/ babykreeft

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

ZOMERREENOOTJE
girolles/ ganzenlever/ sausje met Madeira

~~~~~~

Hoofdgerecht

VARKENSRIBSTUK ’BRASVAR’
erwtjes & wortel/ gebraiseerde wangetjes in Petrus ‘Oud Bruin’/ stro-aardappel

of

ZEEBARBEEL
linguini alle vongole/ artisjok/ groene asperge/ gepofte tomaat

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

'PECHE MELBA'
perzik/ framboos/ ‘Bourbon’ vanille/ amandelen

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
22 juni tem. 26 juni

Voorgerecht

BURRATA
tartaar 'witblauw' rund/ sardines/ gegrilde groenten/ focaccia/ pesto

of

ROG IN GELEI
tomatenchutney/ roggebrood/ avocado/ dille/ babykreeft

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

ZOMERREENOOTJE
girolles/ ganzenlever/ sausje met Madeira

~~~~~~

Hoofdgerecht

MECHELSE KOEKOEK
girolles/ spitskool/ buikspek/ jus naturel/ aardappelkroket

of

ZEEBARBEEL
linguini alle vongole/ artisjok/ groene asperge/ gepofte tomaat

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

SABLE BRETON
Beerveldse aardbeien/ citroencrème/ meringue/ sorbet

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
29 juni tem. 3 juli

Voorgerecht

BURRATA
tartaar 'witblauw' rund/ sardines/ gegrilde groenten/ focaccia/ pesto

of

SALADE NIÇOISE
tonijn kortgebakken & in tartaar/ gemarineerde ansjovis

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

ZOMERREENOOTJE
girolles/ ganzenlever/ sausje met Madeira

~~~~~~

Hoofdgerecht

MECHELSE KOEKOEK
girolles/ spitskool/ buikspek/ jus naturel/ aardappelkroket

of

SLIPTONG ‘MEUNIÈRE’
marinade van fijne groentjes/ grijze garnalen/ karnemelksmeus

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

SABLE BRETON
Beerveldse aardbeien/ citroencrème/ meringue/ sorbet

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
6 juli tem. 10 juli

Voorgerecht

‘RETOUR DE PROVENCE’
lamstong/ caponata/ ‘Saveurs d’Antan’/ Brin d'Amourkaas/ ravigotesaus

of

SALADE NIÇOISE
tonijn kortgebakken & in tartaar/ gemarineerde ansjovis

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

ZOMERREENOOTJE
girolles/ ganzenlever/ sausje met Madeira

~~~~~~

Hoofdgerecht

TUSSENRIBSTUK ‘À LA FIORENTINA’
rozemarijn/ ratjetoe/ ‘Ratte’ patat

of

SLIPTONG ‘MEUNIÈRE’
marinade van fijne groentjes/ grijze garnalen/ karnemelksmeus

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

SABLE BRETON
Beerveldse aardbeien/ citroencrème/ meringue/ sorbet

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
13 juli tem. 17 juli

Voorgerecht

‘RETOUR DE PROVENCE’
lamstong/ caponata/ ‘Saveurs d’Antan’/ Brin d'Amourkaas/ ravigotesaus

of

BABYKREEFT ‘À L’ARMORICAINE’
Thaise rijst/ fijne groentjes

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

ZOMERREENOOTJE
girolles/ ganzenlever/ sausje met Madeira

~~~~~~

Hoofdgerecht

TUSSENRIBSTUK ‘À LA FIORENTINA’
rozemarijn/ ratjetoe/ ‘Ratte’ patat

of

ZONNEVIS
artisjok ‘à la barigoule’/ cannelloni met auberginekaviaar/ jus tomaat & basilicum

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

SABLE BRETON
Beerveldse aardbeien/ citroencrème/ meringue/ sorbet

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
20 juli tem. 24 juli

Voorgerecht

CAESAR SALAD
kroketje hoevekip/ caesar dressing/ Parmigiano Reggiano

of

BABYKREEFT ‘À L’ARMORICAINE’
Thaise rijst/ fijne groentjes

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

LANGOUSTINE & SCHELPDIERTJES
ijsgekoelde consommé/ groene asperge/ artisjok/ tuinkruiden

~~~~~~

Hoofdgerecht

GELAKTE EEND
girolles/ peultjes/ cévenne-ui/ parmentier/ gekonfijte eendebout/ jus met sinaas

of

ZONNEVIS
artisjok ‘à la barigoule’/ cannelloni met auberginekaviaar/ jus tomaat & basilicum

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

SABLE BRETON
Beerveldse aardbeien/ citroencrème/ meringue/ sorbet

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
27 juli tem. 31 juli

Voorgerecht

CAESAR SALAD
kroketje hoevekip/ caesar dressing/ Parmigiano Reggiano

of

CEVICHE VAN ZWAARDVIS
leche de tigre/ rillettes van Noordzeekrab/ avocado/ zoete patat/ maïs

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

LANGOUSTINE & SCHELPDIERTJES
ijsgekoelde consommé/ groene asperge/ artisjok/ tuinkruiden

~~~~~~

Hoofdgerecht

GELAKTE EEND
girolles/ peultjes/ cévenne-ui/ parmentier/ gekonfijte eendebout/ jus met sinaas

of

BOUILLABAISE ‘MARSEILLAISE’
Staartvis/ zeebarbeel/ gamba

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

CRUMBLE
rode vruchten/ balsamico/ zabaglione/ 'Bourbon' vanilleijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
3 augustus tem. 7 augustus

Voorgerecht

TATAKI VAN RUND
Oosterse noedelsalade/ gegrilde paksoi/ ponzu/ sesam/ wasabimayonaise

of

CEVICHE VAN ZWAARDVIS
leche de tigre/ rillettes van Noordzeekrab/ avocado/ zoete patat/ maïs

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

LANGOUSTINE & SCHELPDIERTJES
ijsgekoelde consommé/ groene asperge/ artisjok/ tuinkruiden

~~~~~~

Hoofdgerecht

‘PRESA’ DUROCVARKEN
saucisson lyonnaise/ saus ‘grand-mère’

of

BOUILLABAISE ‘MARSEILLAISE’
Staartvis/ zeebarbeel/ gamba

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

CRUMBLE
rode vruchten/ balsamico/ zabaglione/ 'Bourbon' vanilleijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)

 

Menu
10 augustus tem. 14 augustus

Voorgerecht

TATAKI VAN RUND
Oosterse noedelsalade/ gegrilde paksoi/ ponzu/ sesam/ wasabimayonaise

of

TOAST PLATTEKAAS
cocktail van kreeft/ makreel gemarineerd & gerookt/ mango

~~~~~~

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

LANGOUSTINE & SCHELPDIERTJES
ijsgekoelde consommé/ groene asperge/ artisjok/ tuinkruiden

~~~~~~

Hoofdgerecht

‘PRESA’ DUROCVARKEN
saucisson lyonnaise/ saus ‘grand-mère’

of

GEFARCEERDE ROGGEVLEUGEL
Zeeuwse mosselen/ prei/ venkel/ zeekraal/ saffraan/ kasteelaardappel

of

1/2 KREEFT (+/- 600g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €8)

~~~~~~

Nagerecht

CRUMBLE
rode vruchten/ balsamico/ zabaglione/ 'Bourbon' vanilleijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

SELECTIE GEAFFINEERDE KAZEN
(suppl. €7)