'BIB' MENU

Het 'BIB' menu wordt geserveerd op maandagavond, donderdagavond, vrijdagavond & weekend.

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€39

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€49

4-GANGENMENU
Voorgerecht - St-Jacobsvrucht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€59

 

Menu
20 januari tem. 24 januari

Voorgerecht

'CAESAR CLUB SANDWICH'
hoevekip/ scharrelei/ Romeinse sla/ Parmigiano Reggiano

of

'YELLOWFIN' TONIJN
tataki & tartaar

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

SINT-JACOBSVRUCHT GEBAKKEN
butternut/ gebakken ganzenlever/ chorizo/ sinaas

*****

Hoofdgerecht

RUNDSONGLET 'À L’ÉCHALOTE'
kraaibiefstuk/ witloof/ krieltjes/ sausje met sjalot & rode wijn

of

GEFARCEERDE ROGGEVLEUGEL
prei/ oesterzwam/ 'Marennes' oester/ sausje met Champagne

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

CRÊPES SUZETTE
flensjes/ orange curd/ 'Bourbon' vanille-ijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

 

Menu
27 januari tem. 31 januari

Voorgerecht

'CAESAR CLUB SANDWICH'
hoevekip/ scharrelei/ Romeinse sla/ Parmigiano Reggiano

of

GAMBA
risotto/ tomaat/ basilicum

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

SINT-JACOBSVRUCHT GEBAKKEN
butternut/ gebakken ganzenlever/ chorizo/ sinaas

*****

Hoofdgerecht

RUNDSONGLET 'À L’ÉCHALOTE'
kraaibiefstuk/ witloof/ krieltjes/ sausje met sjalot & rode wijn

of

OOSTERSE WATERZOOI VAN NOORDZEEVIS
thaise wok/ curry/ gebakken rijst

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

CRÊPES SUZETTE
flensjes/ orange curd/ 'Bourbon' vanille-ijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

 

Menu
3 februari tem. 7 februari

Voorgerecht

WILDE EEND GEKONFIJT & GEROOKT
'Le Larry' geitenkaas/ mango/ rode biet/ walnoot

of

GAMBA
risotto/ tomaat/ basilicum

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

SINT-JACOBSVRUCHT GEBAKKEN
butternut/ gebakken ganzenlever/ chorizo/ sinaas

*****

Hoofdgerecht

LAMSKROON GEGRILD OP HOUTVUUR
Provençaalse groentenlasagne/ sausje met Tierentyn

of

OOSTERSE WATERZOOI VAN NOORDZEEVIS
thaise wok/ curry/ gebakken rijst

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

CRÊPES SUZETTE
flensjes/ orange curd/ 'Bourbon' vanille-ijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

 

Menu
17 februari tem. 21 februari

Voorgerecht

WILDE EEND GEKONFIJT & GEROOKT
'Le Larry' geitenkaas/ mango/ rode biet/ walnoot

of

TARTAAR VAN ZEEBAARS
taco/ avocado/ opgelegde radijsjes/ zure room/ Noordzeekrab

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

POPERINGSE HOPPESCHEUTEN
gerookte wilde zalm/ mousseline/ croûtons

*****

Hoofdgerecht

LAMSKROON GEGRILD OP HOUTVUUR
Provençaalse groentenlasagne/ sausje met Tierentyn

of

SKREI
karnemelkstampers/ grijze garnalen/ fondue van tomaat

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

CRÊPES SUZETTE
flensjes/ orange curd/ 'Bourbon' vanille-ijs

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

 

Menu
24 februari tem. zondagmiddag 27 februari

Voorgerecht

PULLED LAMB 'TAJINE STYLE'
focaccia/ frisse groentjes/ Griekse yoghurt

of

TARTAAR VAN ZEEBAARS
taco/ avocado/ opgelegde radijsjes/ zure room/ Noordzeekrab

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

POPERINGSE HOPPESCHEUTEN
gerookte wilde zalm/ mousseline/ croûtons

*****

Hoofdgerecht

'PRESA' IBERICO VARKEN
gebraiseerde wangetjes/ erwtjes & wortels/ buikspek

of

SKREI
karnemelkstampers/ grijze garnalen/ fondue van tomaat

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

CHEESECAKE
frambozen/ witte chocolade

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

 

Menu
11 maart tem. 14 maart

Voorgerecht

PULLED LAMB 'TAJINE STYLE'
focaccia/ frisse groentjes/ Griekse yoghurt

of

CARPACCIO VAN SKREI
brandade/ gerookte paling/ 'Leche de Tigre'

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

POPERINGSE HOPPESCHEUTEN
gerookte wilde zalm/ mousseline/ croûtons

*****

Hoofdgerecht

'PRESA' IBERICO VARKEN
gebraiseerde wangetjes/ erwtjes & wortels/ buikspek

of

BOUILLABAISE
rode poon/ gamba/ venkel/ wortel/ rouille/ saffraanaardappel

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

CHEESECAKE
frambozen/ witte chocolade

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

 

Menu
17 maart tem. 21 maart

Voorgerecht

CHAMPIGNON OP HOUTVUUR GEGRILD
kortgebakken witblauw rund/ notensla/ Parmigiano Reggiano

of

CARPACCIO VAN SKREI
brandade/ gerookte paling/ 'Leche de Tigre'

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

POPERINGSE HOPPESCHEUTEN
gerookte wilde zalm/ mousseline/ croûtons

*****

Hoofdgerecht

KWARTELS UIT DE VOGEZEN
gekonfijte wintergroentjes/ shiitake/ 'Vitelotte noir' aardappel/ sausje met Oude Port

of

BOUILLABAISE
rode poon/ gamba/ venkel/ wortel/ rouille/ saffraanaardappel

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

CHEESECAKE
frambozen/ witte chocolade

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)