'BIB' MENU

Het 'BIB' menu wordt geserveerd op maandagavond, donderdagavond, vrijdagavond & weekend.

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€39

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€49

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Haas - Hoofdgerecht - Nagerecht
€59

 

Menu
9 december tem. 13 december

Voorgerecht

STEAK TARTAAR VAN HERT
gepekelde wintergroenten/ walnoot/ 'Le Larry' geitenkaas

of

HEILBOT
gekonfijt & gerookt/ knolselder/ groene appel/ rode biet

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

HAAS 'ARLEQUIN'
hazenrug met peperroom/ civet/ wijnpeer/ knolselder

*****

Hoofdgerecht

CANARD 'A L'ORANGE'
pastinaak/ choucroute met rode kool/ aardappelgratin/ sausje met sinaas

of

ROODBAARS OP VEL GEBAKKEN
ratatouille/ pasta verde/ sauce vierge

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

'BANANA SPLIT REVISITED'
banaan/ texturen van chocolade/ sticky karamelnoten

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
16 december tem. 20 december

Voorgerecht

VITELLO TONNATO
traag gegaarde hoevekalkoen/ kalfszwezerik/ boschampignons/ Mandarin Napoléon

of

HEILBOT
gekonfijt & gerookt/ knolselder/ groene appel/ rode biet

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

FAZANT
consommé/ kruidenflensjes/ wintertruffel/ ganzenlever

*****

Hoofdgerecht

CHATEAUBRIAND VAN RUND GEGRILD
kastanjechampignons/ stoemp met boerenkool/ sausje met Madeira

of

ROODBAARS OP VEL GEBAKKEN
ratatouille/ pasta verde/ sauce vierge

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

PIÑA COLADA
ananas/ kokos/ rhum

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
23 december tem. 1 januari

Voorgerecht

VITELLO TONNATO
traag gegaarde hoevekalkoen/ kalfszwezerik/ boschampignons/ Mandarin Napoléon

of

SINT-JACOBSVRUCHT
gegratineerd/ grijze garnalen/ Champagnesaus

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

FAZANT
consommé/ kruidenflensjes/ wintertruffel/ ganzenlever

*****

Hoofdgerecht

CHATEAUBRIAND VAN RUND GEGRILD
kastanjechampignons/ stoemp met boerenkool/ sausje met Madeira

of

TONGROLLETJES 'OP NORMANDISCHE WIJZE'
mosseltjes/ grijze garnalen/ Parijse champignons/ pommes duchesse

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

PIÑA COLADA
ananas/ kokos/ rhum

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
6 januari tem. 10 januari

Voorgerecht

SALADE MET ROSBIEF
gerookte patat/ prinsessenboontjes/ gepocheerd eitje/ Tierentynsaus

of

SINT-JACOBSVRUCHT
gegratineerd/ grijze garnalen/ Champagnesaus

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

FAZANT
consommé/ kruidenflensjes/ wintertruffel/ ganzenlever

*****

Hoofdgerecht

MECHELSE KOEKOEK
schoreneren met dragon/ gegrilde Romeinse sla/ patat & spekjes/ jus met Muscat

of

TONGROLLETJES 'OP NORMANDISCHE WIJZE'
mosseltjes/ grijze garnalen/ Parijse champignons/ pommes duchesse

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

PIÑA COLADA
ananas/ kokos/ rhum

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
13 januari tem. 17 januari

Voorgerecht

SALADE MET ROSBIEF
gerookte patat/ prinsessenboontjes/ gepocheerd eitje/ Tierentynsaus

of

'YELLOWFIN' TONIJN
tataki & tartaar

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

SINT-JACOBSVRUCHT
butternut/ ganzenlever/ chorizo/ sinaas

*****

Hoofdgerecht

MECHELSE KOEKOEK
schoreneren met dragon/ gegrilde Romeinse sla/ patat & spekjes/ jus met Muscat

of

GEFARCEERDE ROGGEVLEUGEL
prei/ oesterzwam/ 'Marennes' oester/ sausje met Champagne

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

CRÊPES SUZETTE
flensjes/ lemon curd/ 'Bourbon' vanille-ijs

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
20 januari tem. 24 januari

Voorgerecht

'CAESAR CLUB SANDWICH'
hoevekip/ scharrelei/ Romeinse sla/ Parmigiano Reggiano

of

'YELLOWFIN' TONIJN
tataki & tartaar

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

SINT-JACOBSVRUCHT
butternut/ ganzenlever/ chorizo/ sinaas

*****

Hoofdgerecht

RUNDSONGLET 'À L’ÉCHALOTTE'
kraaibiefstuk/ witloof/ krieltjes/ sausje met sjalot & rode wijn

of

GEFARCEERDE ROGGEVLEUGEL
prei/ oesterzwam/ 'Marennes' oester/ sausje met Champagne

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

CRÊPES SUZETTE
flensjes/ lemon curd/ 'Bourbon' vanille-ijs

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
27 januari tem. 31 januari

Voorgerecht

'CAESAR CLUB SANDWICH'
hoevekip/ scharrelei/ Romeinse sla/ Parmigiano Reggiano

of

GAMBA
risotto/ tomaat/ basilicum

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

SINT-JACOBSVRUCHT
butternut/ ganzenlever/ chorizo/ sinaas

*****

Hoofdgerecht

RUNDSONGLET 'À L’ÉCHALOTTE'
kraaibiefstuk/ witloof/ krieltjes/ sausje met sjalot & rode wijn

of

OOSTERSE WATERZOOI VAN NOORDZEEVIS
thaise wok/ curry/ gebakken rijst

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

CRÊPES SUZETTE
flensjes/ lemon curd/ 'Bourbon' vanille-ijs

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE