'BIB' MENU

Het 'BIB' menu wordt geserveerd op maandagavond, donderdagavond, vrijdagavond & weekend.

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€39

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€49

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Paling - Hoofdgerecht - Nagerecht
€59

 

Menu
21 oktober tem. 25 oktober

Voorgerecht

GELAKTE WILDE EEND
Thaise salade

of

TARTAAR VAN ZEEBAARS
oester 'Marennes'/ avocado/ gekonfijte selder/ slaatje venkel & Granny Smith

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

PALING 'A L'HOMARDINE'
kreeft/ feuilleté met boschampignons/ persillade

*****

Hoofdgerecht

TOURNEDOS VAN HERT
butternut/ witloof/ knolseldermousseline/ sjalot & rode wijnsausje

of

HEILBOT & ZONNEVIS
risotto met langoustinejus/ artisjok/ gekonfijte tomaat/ venkel

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

MILLEFEUILLE VAN APPEL & PEER
crème met vanille 'Bourbon'/ gezouten karamel/ sorbet van peer

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
28 oktober tem. 31 oktober

Voorgerecht

PARMENTIER MET WOUDKAMPERNOELIES
Hokkaido pompoen/ traag gegaard buikspek/ Pecorino

of

TARTAAR VAN ZEEBAARS
oester 'Marennes'/ avocado/ gekonfijte selder/ slaatje venkel & Granny Smith

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

PALING 'A L'HOMARDINE'
kreeft/ feuilleté met boschampignons/ persillade

*****

Hoofdgerecht

FAZANT ‘FINE CHAMPAGNE’
fricassee van de bil met kastanjechampignons/ veenbessen/ kroketje van knolselder

of

HEILBOT & ZONNEVIS
risotto met langoustinejus/ artisjok/ gekonfijte tomaat/ venkel

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

MILLEFEUILLE VAN APPEL & PEER
crème met vanille 'Bourbon'/ gezouten karamel/ sorbet van peer

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
12 november tem. 15 november

Voorgerecht

PARMENTIER MET WOUDKAMPERNOELIES
Hokkaido pompoen/ traag gegaard buikspek/ Pecorino

of

FISH & CHIPS 'NEW STYLE'
tongschar/ grijze garnaal/ avocado/ tartaar

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

HAAS 'ARLEQUIN'
hazenrug met peperroom/ civet/wijnpeer/ knolselder

*****

Hoofdgerecht

FAZANT ‘FINE CHAMPAGNE’
fricassee van de bil met kastanjechampignons/ veenbessen/ kroketje van knolselder

of

GEBAKKEN FOREL ‘AUX AMANDES’
structuren van wortel/ peterseliepatat/ citroenboter

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

'BANANA SPLIT REVISITED'
banaan/ texturen van chocolade/ sticky karamel noten

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
18 november tem. 22 november

Voorgerecht

SALADE FAZANT
andijvie/ hazelnoot/ appeltjes/ knolselder

of

FISH & CHIPS 'NEW STYLE'
tongschar/ grijze garnaal/ avocado/ tartaar

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

HAAS 'ARLEQUIN'
hazenrug met peperroom/ civet/wijnpeer/ knolselder

*****

Hoofdgerecht

FILET PUR VAN EVERZWIJN
witloof/ krokantje/ appel/ stoemp/ sausje met Oude Geuze

of

GEBAKKEN FOREL ‘AUX AMANDES’
structuren van wortel/ peterseliepatat/ citroenboter

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

'BANANA SPLIT REVISITED'
banaan/ texturen van chocolade/ sticky karamel noten

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
25 november tem. 29 november

Voorgerecht

SALADE FAZANT
andijvie/ hazelnoot/ appeltjes/ knolselder

of

TOAST CHAMPIGNON
krokante kikkerbilletjes/ aioli

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

HAAS 'ARLEQUIN'
hazenrug met peperroom/ civet/wijnpeer/ knolselder

*****

Hoofdgerecht

FILET PUR VAN EVERZWIJN
witloof/ krokantje/ appel/ stoemp/ sausje met Oude Geuze

of

PLADIJS MET KRUIDENKORST
schorseneer/ garnaaltjes/ andijvie/ Dijonnaise

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

'BANANA SPLIT REVISITED'
banaan/ texturen van chocolade/ sticky karamel noten

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
2 december tem. 6 december

Voorgerecht

STEAK TARTAAR VAN HERT
gepekelde wintergroenten/ walnoot/ 'Le Larry' geitenkaas

of

TOAST CHAMPIGNON
krokante kikkerbilletjes/ aioli

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

HAAS 'ARLEQUIN'
hazenrug met peperroom/ civet/wijnpeer/ knolselder

*****

Hoofdgerecht

CANARD 'A L'ORANGE'
pastinaak/ choucroute met rode kool/ aardappelgratin/ sausje met sinaas

of

PLADIJS MET KRUIDENKORST
schorseneer/ garnaaltjes/ andijvie/ Dijonnaise

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

'BANANA SPLIT REVISITED'
banaan/ texturen van chocolade/ sticky karamel noten

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
9 december tem. 13 december

Voorgerecht

STEAK TARTAAR VAN HERT
gepekelde wintergroenten/ walnoot/ 'Le Larry' geitenkaas

of

HEILBOT
gekonfijt & gerookt/ knolselser/ groene appel/ rode biet

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

FAZANT
consommé/ kruidenflensjes/ wintertruffel/ ganzenlever

*****

Hoofdgerecht

CANARD 'A L'ORANGE'
pastinaak/ choucroute met rode kool/ aardappelgratin/ sausje met sinaas

of

ROODBAARS OP VEL GEBAKKEN
ratatouille/ pasta verde/ sauce vierge

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

PIÑA COLADA
ananas/ kokos/ rhum

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
16 december tem. 20 december

Voorgerecht

VITELLO TONNATO
traag gegaarde hoevekalkoen/ kalfszwezerik/ boschampignons/ Mandarin Napoléon

of

HEILBOT
gekonfijt & gerookt/ knolselser/ groene appel/ rode biet

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

FAZANT
consommé/ kruidenflensjes/ wintertruffel/ ganzenlever

*****

Hoofdgerecht

CHATEAUBRIAND VAN RUND GEGRILD
kastanjechampignons/ stoemp met boerenkool/ sausje met Madeira

of

ROODBAARS OP VEL GEBAKKEN
ratatouille/ pasta verde/ sauce vierge

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

PIÑA COLADA
ananas/ kokos/ rhum

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
23 december tem. 1 januari

Voorgerecht

VITELLO TONNATO
traag gegaarde hoevekalkoen/ kalfszwezerik/ boschampignons/ Mandarin Napoléon

of

SINT-JACOBSVRUCHT
gegratineerd/ grijze garnalen/ Champagnesaus

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

FAZANT
consommé/ kruidenflensjes/ wintertruffel/ ganzenlever

*****

Hoofdgerecht

CHATEAUBRIAND VAN RUND GEGRILD
kastanjechampignons/ stoemp met boerenkool/ sausje met Madeira

of

TONGROLLETJES 'OP NORMANDISCHE WIJZE'
mosseltjes/ grijze garnalen/ Parijse champignons/ pommes duchesse

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

PIÑA COLADA
ananas/ kokos/ rhum

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
6 januari tem. 10 januari

Voorgerecht

SALADE MET ROSBIEF
gerookte patat/ prinsessenboontjes/ gepocheerd eitje/ Tierentynsaus

of

SINT-JACOBSVRUCHT
gegratineerd/ grijze garnalen/ Champagnesaus

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

FAZANT
consommé/ kruidenflensjes/ wintertruffel/ ganzenlever

*****

Hoofdgerecht

MECHELSE KOEKOEK
schoreneren met dragon/ gegrilde Romeinse sla/ patat & spekjes/ jus met Muscat

of

TONGROLLETJES 'OP NORMANDISCHE WIJZE'
mosseltjes/ grijze garnalen/ Parijse champignons/ pommes duchesse

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

PIÑA COLADA
ananas/ kokos/ rhum

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
13 januari tem. 17 januari

Voorgerecht

SALADE MET ROSBIEF
gerookte patat/ prinsessenboontjes/ gepocheerd eitje/ Tierentynsaus

of

'YELLOWFIN' TONIJN
tataki & tartaar

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

SINT-JACOBSVRUCHT
butternut/ ganzenlever/ chorizo/ sinaas

*****

Hoofdgerecht

MECHELSE KOEKOEK
schoreneren met dragon/ gegrilde Romeinse sla/ patat & spekjes/ jus met Muscat

of

GEFARCEERDE ROGGEVLEUGEL
prei/ oesterzwam/ 'Marennes' oester/ sausje met Champagne

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

CRÊPES SUZETTE
flensjes/ lemon curd/ 'Bourbon' vanille-ijs

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
20 januari tem. 24 januari

Voorgerecht

'CAESAR CLUB SANDWICH'
hoevekip/ scharrelei/ Romeinse sla/ Parmigiano Reggiano

of

'YELLOWFIN' TONIJN
tataki & tartaar

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

SINT-JACOBSVRUCHT
butternut/ ganzenlever/ chorizo/ sinaas

*****

Hoofdgerecht

RUNDSONGLET 'À L’ÉCHALOTTE'
kraaibiefstuk/ witloof/ krieltjes/ sausje met sjalot & rode wijn

of

GEFARCEERDE ROGGEVLEUGEL
prei/ oesterzwam/ 'Marennes' oester/ sausje met Champagne

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

CRÊPES SUZETTE
flensjes/ lemon curd/ 'Bourbon' vanille-ijs

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
27 januari tem. 31 januari

Voorgerecht

'CAESAR CLUB SANDWICH'
hoevekip/ scharrelei/ Romeinse sla/ Parmigiano Reggiano

of

GAMBA
risotto/ tomaat/ basilicum

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

SINT-JACOBSVRUCHT
butternut/ ganzenlever/ chorizo/ sinaas

*****

Hoofdgerecht

RUNDSONGLET 'À L’ÉCHALOTTE'
kraaibiefstuk/ witloof/ krieltjes/ sausje met sjalot & rode wijn

of

OOSTERSE WATERZOOI VAN NOORDZEEVIS
thaise wok/ curry/ gebakken rijst

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

CRÊPES SUZETTE
flensjes/ lemon curd/ 'Bourbon' vanille-ijs

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE