BIB MENU

Het BIB menu wordt geserveerd op maandagavond, donderdagavond, vrijdagavond & weekend. Op zaterdagavond enkel verkrijbaar in 4-gangen!

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€39

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€49

4-GANGENMENU
Voorgerecht - King Crab - Hoofdgerecht - Nagerecht
€59

 

Menu
19 mei tem. 26 mei (O.L.H. Hemelvaart)

Voorgerecht

CASSOULET MET WITTE ASPERGES
gegrilde hoevekip/ jonge spinazie/ parelcouscous

of

GAMBA MET KRUIDENBOTER
compote van tomaat/ basilicum/ feta

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

KING CRAB
witte asperges/ sabayon met witbier

*****

Hoofdgerecht

LAMSSTEAK GEGRILD OP HOUTVUUR
primeurgroentjes/ couscous met lamsnavarin

of

ZEEBARBEEL
artisjok/ tomaat & kappertjes/ garnalenjus/ geplette patat

of

1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €9 p.p.)

*****

Nagerecht

RABARBER GEPOCHEERD
koude sabayon met 'Bourbon' vanille/ citroensorbet

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

 

Menu
27 mei tem. 30 mei

Voorgerecht

ROSBIEF VAN TEXELS LAM
witte asperges/ kwartelei/ croûtons/ dijonaissesaus

of

GAMBA MET KRUIDENBOTER
compote van tomaat/ basilicum/ feta

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

KROKANT GEBAKKEN KALFSZWEZERIK
'clamart' erwtjes/ gekonfijte sjalot/ ganzenlever/ jus

*****

Hoofdgerecht

PARELHOEN 'FINE CHAMPAGNE'
gegrilde asperges/ lente-ui/ gebakken krieltjes

of

ZEEBARBEEL
artisjok/ tomaat & kappertjes/ garnalenjus/ geplette patat

of

1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €9 p.p.)

*****

Nagerecht

BEERVELDSE AARBEIEN
panna cotta - coupe fraise - crumble

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

 

Menu
2 juni tem. 6 juni

Voorgerecht

ROSBIEF VAN TEXELS LAM
witte asperges/ kwartelei/ croûtons/ dijonaissesaus

of

MAKREEL GEROOKT & GEMARINEERD
peulvruchten/ groene appel/ Griekse yoghurt

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

KROKANT GEBAKKEN KALFSZWEZERIK
'clamart' erwtjes/ gekonfijte sjalot/ ganzenlever/ jus

*****

Hoofdgerecht

PARELHOEN 'FINE CHAMPAGNE'
gegrilde asperges/ lente-ui/ gebakken krieltjes

of

SCHOTSE ZALM OP HET VEL GEBAKKEN
stoofpotje van lentegroentjes/ dijonnaisesaus

of

1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €9 p.p.)

*****

Nagerecht

BEERVELDSE AARBEIEN
panna cotta - coupe fraise - crumble

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

 

Menu
9 juni tem. 13 juni

Voorgerecht

BURRATA
gegrilde groentjes/ Gandaham/ bruschetta

of

MAKREEL GEROOKT & GEMARINEERD
peulvruchten/ groene appel/ Griekse yoghurt

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

KROKANT GEBAKKEN KALFSZWEZERIK
'clamart' erwtjes/ gekonfijte sjalot/ ganzenlever/ jus

*****

Hoofdgerecht

CHATEAUBRIAND 'WITBLAUW RUND'
gepofte honingtomaatjes/ sausje 'tong in Madeira'/ aardappelkroketjes

of

SCHOTSE ZALM OP HET VEL GEBAKKEN
stoofpotje van lentegroentjes/ dijonnaisesaus

of

1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €9 p.p.)

*****

Nagerecht

BEERVELDSE AARBEIEN
panna cotta - coupe fraise - crumble

of

DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)