3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en pladijs als hoofdgerecht te krijgen)
65€
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en pladijs als hoofdgerecht te krijgen)
85€
VITELLO TONNATO
traag gegaard kalfsvlees / tonijnmayonaise
*
CARPACCIO SINT-JAKOBSVRUCHT
zeeuwse mosseltjes / curry / Granny Smith
*
PLADIJS KROKANT GEBAKKEN
hopscheuten / mousseline met kreeft
*
TEXELSE LAMSKROON GEGRILD OP HOUTVUUR
schorseneer / lamstong / Tierentynsaus / gratin
OF
1/2 KREEFT (750g) GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille rijst
per 2 personen
(suppl. 14€/pp)
*
PROFITEROLES
'Bourbon' vanille / chocolade / karamel / amandelmelkijs
OF
SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 8€)
Reserveren:
Online
E: info@rooselaer.be
T: 09 231 55 13
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.