CULINAIRE WANDELING
MET

DE BROERS RINGOIR

8 maart tem 6 april

Op zaterdagavond serveren we het 4-gangenmenu (& à la carte).

 

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en pladijs als hoofdgerecht te krijgen)
65€

 

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en pladijs als hoofdgerecht te krijgen)
85€

 

 Amuse

VITELLO TONNATO
traag gegaard kalfsvlees / tonijnmayonaise

*

Voorgerecht

CARPACCIO SINT-JAKOBSVRUCHT
zeeuwse mosseltjes / curry / Granny Smith

*

Tussengerecht

PLADIJS KROKANT GEBAKKEN
hopscheuten / mousseline met kreeft

 *

Hoofdgerecht

TEXELSE LAMSKROON GEGRILD OP HOUTVUUR
schorseneer / lamstong / Tierentynsaus / gratin

OF

1/2 KREEFT (750g) GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille rijst
per 2 personen
(suppl. 14€/pp)

*

Nagerecht

PROFITEROLES
'Bourbon' vanille / chocolade / karamel / amandelmelkijs

OF

SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 8€)