CULINAIRE WANDELING
MET

DE BROERS RINGOIR

29 mei tem 30 juni

 

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en asperges als hoofdgerecht te krijgen)
62€

 

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en asperges als hoofdgerecht te krijgen)
78€

 

 Amuse

SALADE NIÇOISE
tonijn / olijf / anjovis

*

Voorgerecht

GELAKTE KREEFT
artisjok / geitenkaas / mango / tuinkruiden

*

Tussengerecht

VISCASSOULET
kabeljauw / langoustine / asperges

 *

Hoofdgerecht

KALFSENTRECOTE 'CLAMART'
zwezerik/ wang / peulvruchten / girolles / kroket

OF

1/2 KREEFT (750g) GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille rijst
per 2 personen
(suppl. dagprijs)

*

Nagerecht

BEERVELDSE AARDBEIEN
panna cotta / balsamico / zabaglione

OF

SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 6€)