CULINAIRE WANDELING MET

DE BROERS RINGOIR

8/11 tem 16/12

Op zaterdagavond serveren we het menu in 4-gangen

 

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en tongfilet als hoofdgerecht te krijgen)
57€

 

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en tongfilet als hoofdgerecht te krijgen)
74€

 

 Amuse

MOUSSE VAN FAZANT
witloofslaatje

*

Voorgerecht

NOORDZEEKRAB
cocktail

*

Tussengerecht

TONGFILET
grijze garnaaltjes / hoeve-ei / bloemkoolrisotto

 *

Hoofdgerecht

FAZANT 'FINE CHAMPAGNE'
witloof / veenbessen / kastanjechampignons / knolselder / kroket 

OF

KREEFT GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille rijst
"signature dish"
(suppl. 14€)

*

Nagerecht

RIJSTPAP
kweepeer / verloren brood / ijs

OF

SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 8€)