Het maandmenu wordt geserveerd op maandagavond, donderdagavond, vrijdagavond & weekend.

MAANDMENU

4-gangen keuzemenu

Menu: € 39
Wijnselectie tem. hoofdgerecht: + €24

Menu Juli

BABYKREEFT
linguini/ venkel/ tomaat/ sabayon met acaciahoning
of
SALADE PROVENCALE
caponata/ 'smaken van weleer'/ lamstong/ ravigotesaus/ Parmezaan

*****

CONSOMME VAN LANGOUSTINES
fijne groentjes
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

TUSSENRIBSTUK 'A LA FIORENTINA'
‘cannellini’ bonen/ rode ui/ krieltjes met rozemarijn
of
ZEEBAARS OP HOUTVUUR GEGRILD
artisjok/ kaviaar van aubergine/ tomatencoulis/ 'pilav' rijst


*****

BEERVELDSE AARDBEIEN
citroenmousse/ yoghurt/ ijzerkruid/ crumble
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE

 

Menu Augustus

TAGLIATA VAN 'WITBLAUW' RUND
salade met gegrilde groentjes/ Parmezaan
of
MILLEFEUILLE
ceviche van zeebaars/ krabcocktail/ avocado/ tomatensalsa

*****

VICHYSSOISE
croûtons
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

HOEVEKIP 'A LA CREME'
chanterellen/ ratjetoe/ aardappelmousseline
of
BOUILLABAISSE
babykreeft/ staartvis/ fijne groentjes/ rouille

*****

BEERVELDSE AARDBEIEN
citroenmousse/ yoghurt/ ijzerkruid/ crumble
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE

 

Menu September

LOEMPIA 'ROOSELAER'
gekonfijte eendebil/ gerookte eend/ woudkampernoelies/ sojascheut/ mango/ zoetzuur sausje
of

ROG IN GELEI
roggebrood/ tomaat/ garnaal/ avocado/ dille

*****

ARTISJOKSOEPJE
spekroom
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

'BRASVAR VARKENSRIBSTUK GEGRILD OP HOUTVUUR
stoofpotje met varkenswang/ pont neuf aardappelen
of
NOORDZEEVIS VOL-AU-VENT
groentenjulienne/ oesterzwam/ bouchotmossel/ lichte curry/ duchesse aardappel


*****

BEERVELDSE AARDBEIEN
citroenmousse/ yoghurt/ ijzerkruid/ crumble
of
KAASTAFEL (suppl. €7)
of
IRISH COFFEE