3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€42
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€52
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€62
CAESAR SALAD
hoevekip/ 'vol-au-vent' kroketje
of
FOREL 'VICHYSSOISE'
tartaar & gerookt/ gefruite prei/ Granny Smith
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
ZOMERREE 'ROSSINI'
cantharellen/ ganzenlever/ zomertruffel
~~~~~~
TUSSENRIBSTUK 'À LA FIORENTINA'
cannellinibonen/ rode ui/ tomaat/ rozemarijn/ gebakken krieltjes
of
ZEEBAARS OP HET VEL GEBAKKEN
ravigote met zuiderse groenten/ fregola sarda 'all'arrabbiata'
of
1/1 BABYKREEFT (+/- 375g) GEGRILD OP HOUTVUUR
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €10)
~~~~~~
ZABAGLIONE FREDDO
aardbeien/ balsamico/ amaretti koekjes/ ijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
ASSORTIMENT KAZEN
(suppl. €5)
CAESAR SALAD
hoevekip/ 'vol-au-vent' kroketje
of
PERUAANSE CEVICHE
zwaardvis/ roze garnalen/ maïs/ zoete aardappel/ 'Leche de tigre'
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
BRANDADE 'MOSCOVITE'
kabeljauw/ 'Royal Belgian Caviar'/ patat/ crème d'Isigny
~~~~~~
TUSSENRIBSTUK 'À LA FIORENTINA'
cannellinibonen/ rode ui/ tomaat/ rozemarijn/ gebakken krieltjes
of
BOUILLABAISSE
zeewolf/ babykreeft/ zuiderse groentjes/ focaccia/ rouille/ Gruyère
of
1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5)
~~~~~~
'PECHE MELBA'
perzik/ framboos/ amandelijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
ASSORTIMENT KAZEN
(suppl. €5)
TARTAAR VAN RUND
burrata/ gegrilde groene asperges/ groentenchips/ tomatentapenade/ pestomayonaise
of
PERUAANSE CEVICHE
zwaardvis/ roze garnalen/ maïs/ zoete aardappel/ 'Leche de tigre'
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
BRANDADE 'MOSCOVITE'
kabeljauw/ 'Royal Belgian Caviar'/ patat/ crème d'Isigny
~~~~~~
KWARTELS UIT DE VOGEZEN
aardappel rösti/ Cevennes ui/ Pink Lady/ spekjes/ zure room/ sausje met Calvados
of
BOUILLABAISSE
zeewolf/ babykreeft/ zuiderse groentjes/ focaccia/ rouille/ Gruyère
of
1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5)
~~~~~~
'PECHE MELBA'
perzik/ framboos/ amandelijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
ASSORTIMENT KAZEN
(suppl. €5)
TARTAAR VAN RUND
burrata/ gegrilde groene asperges/ groentenchips/ tomatentapenade/ pestomayonaise
of
ARTISJOK
grijze garnalen/ gepocheerd eitje/ 'Le Larry' geitenkaas/ tomatenchutney/ vinaigrette
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
BRANDADE 'MOSCOVITE'
kabeljauw/ 'Royal Belgian Caviar'/ patat/ crème d'Isigny
~~~~~~
KWARTELS UIT DE VOGEZEN
aardappel rösti/ Cevennes ui/ Pink Lady/ spekjes/ zure room/ sausje met Calvados
of
GEFARCEERDE ROGGEVLEUGEL
bouchot mosselen/ lichte curry/ prei/ oesterzwam/ Thaise rijst
of
1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5)
~~~~~~
'PECHE MELBA'
perzik/ framboos/ amandelijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
ASSORTIMENT KAZEN
(suppl. €5)
PATRIJS
toast/ woudkampernoelis/ veenbes/ truffelmayonaise/ Parmigiano Reggiano
of
ARTISJOK
grijze garnalen/ gepocheerd eitje/ 'Le Larry' geitenkaas/ tomatenchutney/ vinaigrette
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
BRANDADE 'MOSCOVITE'
kabeljauw/ 'Royal Belgian Caviar'/ patat/ crème d'Isigny
~~~~~~
PLUMA 'BATALLÉ DUROCVARKEN' GEGRILD
traag gegaard buikspek/ wortelen/ sausje met pickles
of
GEFARCEERDE ROGGEVLEUGEL
bouchot mosselen/ lichte curry/ prei/ oesterzwam/ Thaise rijst
of
1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5)
~~~~~~
'PECHE MELBA'
perzik/ framboos/ amandelijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
ASSORTIMENT KAZEN
(suppl. €5)
PATRIJS
toast/ woudkampernoelis/ veenbes/ truffelmayonaise/ Parmigiano Reggiano
of
RILETTE VAN NOORDZEEKRAB
taco/ guacamole/ crème d'Isigny/ groene kruiden
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
NOORDZEETONG
'Marennes' oester/ prei/ champagnesabayon
~~~~~~
PLUMA 'BATALLÉ DUROCVARKEN' GEGRILD
traag gegaard buikspek/ wortelen/ sausje met pickles
of
PLADIJS 'KROKANT GROEN JASJE'
feuilleté met 'petit gris de Namur'/ duxelle van champignons/ venkelcrème
of
1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5)
~~~~~~
'POIRE BELLE HÉLÈNE'
Williams peer/ chocoladeschuim/ nootjes/ 'Bourbon' vanilleijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
ASSORTIMENT KAZEN
(suppl. €5)
CARPACCIO VAN KORTGEBAKKEN HERT
brioche/ ganzenlever/ vijg
of
RILETTE VAN NOORDZEEKRAB
taco/ guacamole/ crème d'Isigny/ groene kruiden
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
NOORDZEETONG
'Marennes' oester/ prei/ champagnesabayon
~~~~~~
‘VOL-AU-VENT’ VAN PATRIJS
witloof 'chaud-froid'/ veenbes/ knolselderkroketje
of
PLADIJS 'KROKANT GROEN JASJE'
feuilleté met 'petit gris de Namur'/ duxelle van champignons/ venkelcrème
of
1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5)
~~~~~~
'POIRE BELLE HÉLÈNE'
Williams peer/ chocoladeschuim/ nootjes/ 'Bourbon' vanilleijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
ASSORTIMENT KAZEN
(suppl. €5)
CARPACCIO VAN KORTGEBAKKEN HERT
brioche/ ganzenlever/ vijg
of
CARPACCIO VAN ST-JACOBSVRUCHT
ratte-patatjes/ crème d'Isigny/ gerookte paling/ appel/ bietjes
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
NOORDZEETONG
'Marennes' oester/ prei/ champagnesabayon
~~~~~~
‘VOL-AU-VENT’ VAN PATRIJS
witloof 'chaud-froid'/ veenbes/ knolselderkroketje
of
KABELJAUWHAASJE
spinazie/ schorseneer/ grijze garnalen/ dijonaise
of
1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5)
~~~~~~
'POIRE BELLE HÉLÈNE'
Williams peer/ chocoladeschuim/ nootjes/ 'Bourbon' vanilleijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
ASSORTIMENT KAZEN
(suppl. €5)
FAZANT
andijvie/ appel/ walnoot/ velouté
of
CARPACCIO VAN ST-JACOBSVRUCHT
ratte-patatjes/ crème d'Isigny/ gerookte paling/ appel/ bietjes
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
NOORDZEETONG
'Marennes' oester/ prei/ champagnesabayon
~~~~~~
FILET VAN HERT OP HOUTVUUR GEGRILD
ragoût van hert/ worteltjes/ sjalot/ gratin dauphinois
of
KABELJAUWHAASJE
spinazie/ schorseneer/ grijze garnalen/ dijonaise
of
1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5)
~~~~~~
'POIRE BELLE HÉLÈNE'
Williams peer/ chocoladeschuim/ nootjes/ 'Bourbon' vanilleijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
ASSORTIMENT KAZEN
(suppl. €5)
FAZANT
andijvie/ appel/ walnoot/ velouté
of
TARTAAR VAN ZEEBAARS
'Marennes' oester/ avocado/ komkommer/ zeesalade
~~~~~~
BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)
of
HAZENRUG 'HARLEKIJN'
kastanje/ witlof/ knolselder/ wijnpeertje/ amandel
~~~~~~
FILET VAN HERT OP HOUTVUUR GEGRILD
ragoût van hert/ worteltjes/ sjalot/ gratin dauphinois
of
GRIETFILET
savooi/ 'lardo di collonato'/ trompettes de la mort/ pompoen/ gebakken coquille/ blanke botersaus
of
1/2 KREEFT (+/- 575g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5)
~~~~~~
CROUSTILLANT VAN NOTEN
'Pink Lady' appel/ anglaise/ speculaasijs
of
DAME BLANCHE
'Bourbon' vanilleijs/ chocoladesaus/ crème chantilly
of
ASSORTIMENT KAZEN
(suppl. €5)
Reserveren kan telefonisch op 09 231 55 13 of online
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.