'BIB' MENU

Het 'BIB' menu wordt geserveerd op maandagavond, donderdagavond, vrijdagavond & weekend.

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Dessert
€39

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Dessert
€49

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Pot-Au-Feu - Hoofdgerecht - Dessert
€59

 

Menu
17 juni tem. 21 juni

SALADE MET 'TEXELS' LAM
witte asperges & Dijonnaise/ lamstong & ravigotte/ Parmigiano Reggiano

of

BABYKREEFT & SCHOTSE ZALM 'BELLEVUE'
hoeve-ei/ krokante groentjes/ cocktailsausje

*****

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

POT-AU-FEU
jonge tarbot & langoustine/ asperges/ morieljes/ velouté

*****

PARELHOEN OP Z'N NORMANDISCH
primeurs/ geglaceerde appeltjes/ krieltjes/ Calvados

of

ZEEBAARS GEGRILD OP HOUTVUUR
artisjok/ venkel/ groene asperges/ citroensabayon/ Pilav rijst

of

½ KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €11 p.p.)

*****

BEERVELDSE AARDBEIEN 'VIVA ITALIA'
panna cotta/ balsamico/ zabaglione

of

KAASTAFEL
(suppl. €7)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
24 juni tem. 28 juni

SALADE MET 'TEXELS' LAM
witte asperges & Dijonnaise/ lamstong & ravigotte/ Parmigiano Reggiano

of

CEVICHE VAN ZEEBAARS
grijze garnalen/ avocado/ tomatensalsa

*****

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

POT-AU-FEU
jonge tarbot & langoustine/ asperges/ morieljes/ velouté

*****

'CRÉPINETTE' VAN KONIJN OP LIGURISCHE WIJZE
Tropea-ui/ olijf/ citrus/ pijnboompit/ geglaceerde worteltjes/ fregola/ jus

of

ZEEBAARS GEGRILD OP HOUTVUUR
artisjok/ venkel/ groene asperges/ citroensabayon/ Pilav rijst

of

½ KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €11 p.p.)

*****

BEERVELDSE AARDBEIEN 'VIVA ITALIA'
panna cotta/ balsamico/ zabaglione

of

KAASTAFEL
(suppl. €7)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
1 juli tem. 5 juli

SALADE CAPRESE
mozarella di buffalo/ bresaola/ pesto/ cavaillon

of

CEVICHE VAN ZEEBAARS
grijze garnalen/ avocado/ tomatensalsa

*****

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

POT-AU-FEU
jonge tarbot & langoustine/ asperges/ morieljes/ velouté

*****

'CRÉPINETTE' VAN KONIJN OP LIGURISCHE WIJZE
Tropea-ui/ olijf/ citrus/ pijnboompit/ geglaceerde worteltjes/ fregola/ jus

of

PALING & BABYKREEFT 'À LA CRÈME'
groene groentjes/ stoemp

of

½ KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €11 p.p.)

*****

BEERVELDSE AARDBEIEN 'VIVA ITALIA'
panna cotta/ balsamico/ zabaglione

of

KAASTAFEL
(suppl. €7)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
8 juli tem. 12 juli

SALADE CAPRESE
mozarella di buffalo/ bresaola/ pesto/ cavaillon

of

MAKREEL 'GEMARINEERD & GEROOKT'
tomaat/ radijs/ koolrabi

*****

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

POT-AU-FEU
jonge tarbot & langoustine/ asperges/ morieljes/ velouté

*****

PRESA DE LOMO IBERICO
varkenswangen 'Petrus Oud Bruin'/ boterboontjes & erwtjes

of

PALING & BABYKREEFT 'À LA CRÈME'
groene groentjes/ stoemp

of

½ KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €11 p.p.)

*****

BEERVELDSE AARDBEIEN 'VIVA ITALIA'
panna cotta/ balsamico/ zabaglione

of

KAASTAFEL
(suppl. €7)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
15 juli tem. 19 juli

TATAKI VAN PIËMONTEES RUND
burrata/ tomaten 'Saveurs d'Antans'/ basilicum

of

MAKREEL 'GEMARINEERD & GEROOKT'
tomaat/ radijs/ koolrabi

*****

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

POT-AU-FEU
jonge tarbot & langoustine/ asperges/ morieljes/ velouté

*****

PRESA DE LOMO IBERICO
varkenswangen 'Petrus Oud Bruin'/ boterboontjes & erwtjes

of

MARMIETJE VAN DE VISSER
Noordzeevis/ babykreeft/ verse kruiden

of

½ KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €11 p.p.)

*****

BEERVELDSE AARDBEIEN 'VIVA ITALIA'
panna cotta/ balsamico/ zabaglione

of

KAASTAFEL
(suppl. €7)

of

IRISH COFFEE