'BIB' MENU

Het 'BIB' menu wordt geserveerd op maandagavond, donderdagavond, vrijdagavond & weekend.

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
€39

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Bisque - Hoofdgerecht - Nagerecht
€49

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Langoustine - Hoofdgerecht - Nagerecht
€59

 

Menu
23 september tem. 27 september

Voorgerecht

CANNELLONI
ragoût van konijn met Tropea-ui/ chutney van citrus en olijven/ radicchio

of

CARPACCIO VAN SINT-JACOBSVRUCHT
avocado/ limoen/ gebakken pancetta/ slaatje met Fregola Sarda

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

LANGOUSTINE & SCHELPDIERTJES
ijsgekoelde consommé/ groene asperge/ venkel/ tuinkruiden

*****

Hoofdgerecht

PIEPKUIKEN 'À LA CRÈME'
dragon/ toast met champignons/ spitskool/ stro-aardappeltjes

of

WATERZOOI MET NOORDZEEVIS
Zeeuwse mosseltjes/ groentenjulienne/ oesterzwam/ kasteelaardappel

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

TIRAMISU 'BELLA SICILIA'
citroencrème/ bosvruchten/ sorbet

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
30 september tem. 4 oktober

Voorgerecht

TATAKI VAN REE
vijgen/ rode kool/ butternut/ girolles

of

CARPACCIO VAN SINT-JACOBSVRUCHT
avocado/ limoen/ gebakken pancetta/ slaatje met Fregola Sarda

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

LANGOUSTINE & SCHELPDIERTJES
ijsgekoelde consommé/ groene asperge/ venkel/ tuinkruiden

*****

Hoofdgerecht

PATRIJS 'OP Z’N BRABANTS'
savooi/ spekjes/ veenbessen/ 'Hasselback' aardappel

of

WATERZOOI MET NOORDZEEVIS
Zeeuwse mosseltjes/ groentenjulienne/ oesterzwam/ kasteelaardappel

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

TIRAMISU 'BELLA SICILIA'
citroencrème/ bosvruchten/ sorbet

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
7 oktober tem. 11 oktober

Voorgerecht

TATAKI VAN REE
vijgen/ rode kool/ butternut/ girolles

of

GRAVAD LAX VAN SCHOTSE ZALM
'gin & tonic'/ komkommer/ rode biet/ Griekse yoghurt/ toast/ verse tuinkruiden

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

PALING 'A L'HOMARDINE'
kreeft/ croustillant met boschampignons/ persillade

*****

Hoofdgerecht

PATRIJS 'OP Z’N BRABANTS'
savooi/ spekjes/ veenbessen/ 'Hasselback' aardappel

of

ZEEBAARS OP HOUTVUUR GEGRILD
open ravioli met 'petits gris de Namur'/ groene kruiden/ spinazie & ricotta/ duxelle

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

MILLEFEUILLE  VAN APPEL & PEER
crème met vanille 'Bourbon'/ gezouten karamel/ speculoosijs

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
14 oktober tem. 18 oktober

Voorgerecht

GELAKTE WILDE EEND
Thaise salade

of

GRAVAD LAX VAN SCHOTSE ZALM
'gin & tonic'/ komkommer/ rode biet/ Griekse yoghurt/ toast/ verse tuinkruiden

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

PALING 'A L'HOMARDINE'
kreeft/ croustillant met boschampignons/ persillade

*****

Hoofdgerecht

TOURNEDOS VAN HERT
butternut/ witloof/ knolseldermousseline/ sjalot & rode wijnsausje

of

ZEEBAARS OP HOUTVUUR GEGRILD
open ravioli met 'petits gris de Namur'/ groene kruiden/ spinazie & ricotta/ duxelle

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

MILLEFEUILLE  VAN APPEL & PEER
crème met vanille 'Bourbon'/ gezouten karamel/ speculoosijs

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE

 

Menu
21 oktober tem. 25 oktober

Voorgerecht

GELAKTE WILDE EEND
Thaise salade

of

TARTAAR VAN ZEEBAARS
oester 'Marennes'/ avocado/ gekonfijte selder/ slaatje venkel & Granny Smith

*****

Tussengerecht

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

of

PALING 'A L'HOMARDINE'
kreeft/ croustillant met boschampignons/ persillade

*****

Hoofdgerecht

TOURNEDOS VAN HERT
butternut/ witloof/ knolseldermousseline/ sjalot & rode wijnsausje

of

ZONNEVIS
risotto met langoustine/ artisjok/ gekonfijte tomaat/ venkel

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) GEGRILD OP HOUTVUUR (per 2 pers.)
verse kruiden/ ratjetoe
(suppl. €5 p.p.)

*****

Nagerecht

MILLEFEUILLE  VAN APPEL & PEER
crème met vanille 'Bourbon'/ gezouten karamel/ speculoosijs

of

KAASTAFEL
(suppl. €5)

of

IRISH COFFEE