'TRAITEUR' KAART
EINDEJAAR

WIJNEN

Vraag naar een aangepaste wijn voor uw afhaalgerecht!

 

APERITIEF

'MARENNE' CREUSE/ natuur (volgens aanvoer) €3/stuk

'MARENNE' CREUSE/ gegratineerd met champagne €4/stuk

HUISBEREIDE KAASKROKETTEN €3,5/stuk

HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN €4/stuk

OVENVERSE BROODJES €0,5/stuk

 

LUXE HAPJES

KOUDE HAPJES: €5/stuk

* SLAATJE KREEFT
mango/ 'Le Larry' geitenkaas

* RUNDSTARTAAR
ganzenlever/ Parmezaan/ truffelmayonaise

* CARPACCIO VAN ST-JAKOBSVRUCHT
geplette aardappel/ 'Belgian' kaviaar/ mousselinesaus

WARME HAPJES: €5/stuk

* GEBAKKEN GANZENLEVER
paysanne/ Madeirasauje

* KREEFT 'A L'ARMORICAINE'

 

SOEPEN

KREEFTENSOEP (met kreeftenvlees) €25,00/liter

SEIZOENSSOEP €12,5/liter

(1 liter = +/- 3 personen)

 

VOORGERECHTEN

½ KREEFT 500g (per 2 pers - zie kreeftbereidingen) €23

TERRINE GANZENLEVER 
portgelei/ kramiek €21

PALING IN DE ROOM
Parijse champignons/ koffertje €17

SINT-JACOBSVRUCHT 
gegratineerd/ Champagne €21

 

HOOFDGERECHTEN

1/1 KREEFT 500g (zie kreeftbereidingen) €41

FAZANT ‘FINE CHAMPAGNE’
witloof/ veenbessen/ knolselderkroketjes OF knolseldermousseline €26

HERTENSTEAK 'GRAND VENEUR'
wortel-pompoen/ boschampignons/ aardappelgratin €23

VOL-AU-VENT VAN HOEVEKALKOEN
kalfszwezerik/ gehaktballekes/ kastanjechampignons/ ‘duchesse’ aardappel €26

IERSE RUNDSFILET PUR
archiduc OF peperroom/ gemengd slaatje OF warme groentjes/ pont neuf aardappel €34

TONGROLLETJES
'op Normandische wijze' €23

 

 

KREEFTBEREIDINGEN

- KREEFT 'BELLE-VUE'
slaatje/ mayonaise & cocktailsaus

- KREEFT IN DE OVEN GEBAKKEN MET RATATOUILLE

- KREEFT 'A L'ARMORICAINE' MET THAISE RIJST

- KREEFT ‘MET ACACIAHONING’
linguini/ gekonfijte venkel & tomaat