VOORGERECHTEN
FOCCACIA MET GEROOSTERDE BEENHAM
gegrilde groentjes/ béarnaise
of
SALADE CAPRESE
buffelmozzarella/ ‘Saveurs d’Antan’/ avocado/ sardines/ basilicum
of
1/2 KREEFT (+/- 550g) (suppl. €15, per 2 pers.)
Kies 1 bereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini
TUSSENGERECHTEN
KREEFTENSOEP
garnituur: kreeftenvlees & room
of
PALING GEBAKKEN
kruidenslaatje/ tartaarsaus
HOOFDGERECHTEN
KALFSENTRECOTE
schorseneren ‘à la crème’/ Portsausje/ stoemp met andijvie
of
SKREI OP HET VEL GEBAKKEN
vongole/ tomaat/ kappertjes/ zeekraal/ canneloni met spinazie & ricotta
of
1/1 KREEFT (+/- 550g) (suppl. €15)
Kies uw bereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini
TAPASBORD (+/- 3 personen)
fijne charcuterie/ Manchego/ olijven €15
OESTERS 'MARENNES' NATUUR €3,5/stuk
OESTERS 'MARENNES' GEGRATINEERD
Champagne/ spinazie €4,5/stuk
HUISBEREIDE KAASKROKETTEN €4/stuk
HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN €5/stuk
GOUJONETTES VAN TONGSCHAR (+/- 3 personen)
verse tartaarsaus/ citroen €15
MEERGRANEN BROODJE (+/- 130g) 'by Stephan Destrooper' €2/stuk
KREEFTENSOEP
garnituur: kreeftenvlees & room €25,00/liter
CONSOMME VAN WILD 'CELESTINE'
garnituur: kruidenpannenkoek €15/liter
(1 liter = +/- 3 personen)
TERRINE GANZENLEVER
portgelei/ kramiek €18
SINT-JACOBSVRUCHT GEGRATINEERD
grijze Noorzeegarnalen/ Champagnesaus €18
PALING GEBAKKEN
kruidenslaatje/ tartaarsaus €18
1/2 KREEFT (+/- 550g) (per 2 pers.) €21
Kies uw kreeftenbereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini
KALFSENTRECOTE
schorseneren ‘à la crème’/ Portsausje/ stoemp met andijvie €25
GEBAKKEN KALFSZWEZERIKEN
gebakken ganzenlever/ spinazie/ portsaus/ truffelmousseline €35
SKREI OP HET VEL GEBAKKEN
vongole/ tomaat/ kappertjes/ zeekraal/ canneloni met spinazie & ricotta €25
PALING GEBAKKEN
kruidenslaatje/ gefruite dobbelsteenaardappeltjes/ tartaarsaus €29
MARMIETJE (specialiteit)
Noordzeevis/ fijne groentjes/ kasteelaardappel
+ 1/2 kreeft (+/- 550g) (supplement €10) €25
BLAUWE EUROPESE KREEFT (+/- 1 kg)
(3 dagen op voorhand te bestellen) dagprijs
1/1 KREEFT (+/- 550g) €42
Kies uw kreeftenbereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini
NOTENTAARTJE
gekarameliseerde appeltjes/ 'Bourbon' vanillesaus/ speculoosijs €9
WARM GEITENKAASJE IN LICHTE BLADERDEEG
munt-honingdressing/ fris slaatje €9
KIDS IJSFANTASIE €5
MELLO-CAKES 'by Stephan Destrooper' €1/stuk
RUNDSTEAK 'WITBLAUW' (150g) OF HOEVEKIP
° slaatje OF appelmoes
° pont neuf aardappel (dikke friet) OF puree OF krieltjes €15
Bestellen kan ook telefonisch op 09 231 55 13 of per mail naar info@rooselaer.be
Takeaway van vrijdag t.e.m. zondag. Wenst u toch een bestelling te plaatsen tijdens de week, contacteer ons via mail.
Graag uw bestelling ten laatste om 23u de dag voordien. Bestellingen voor zaterdag & zondag ten laatste vrijdag om 23u.
Gebruik de takeaway richtlijnen voor een zo goed mogelijke 'restaurant' ervaring.
Afhalen kan van vrijdag tot zaterdag tussen 17.30u & 19u en op zondag tussen 10.30u & 12.30u. Er kan aan huis geleverd worden binnen een straal van 5km (min. €50).
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.