VOORGERECHTEN
TAGLIATA VAN HERTENKALF (suppl. €5)
ganzenlever/ beukenzwam/ parmezaancrème/ croutons/ wildconsommé
of
CARPACCIO VAN ST-JAKOBSVRUCHT
aardpeer/ waterkers/ vinaigrette met fijne groentjes
of
1/2 KREEFT (+/- 550g) (suppl. €15, per 2 pers.)
Kies 1 bereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini
TUSSENGERECHTEN
KREEFTENSOEP
(garnituur: kreeftenvlees & room)
of
RISOTTO
gamba 'à la plancha'/ Arboriorijst
HOOFDGERECHTEN
KWARTELS UIT DE VOGEZEN
gekonfijte wintergroenten/ violette aardappel/ sausje met oude Port
of
GEVULDE ROGGENVLEUGEL
duxelle van champignons/ tomaat/ prei/ grijze garnaaltjes/ blanke botersaus
of
1/1 KREEFT (+/- 550g) (suppl. €15)
Kies uw bereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini
TAPASBORD (+/- 3 personen)
fijne charcuterie/ Manchego/ olijven €15
OESTERS 'MARENNES' NATUUR €3,5/stuk
OESTERS 'MARENNES' GEGRATINEERD
Champagne/ spinazie €4,5/stuk
HUISBEREIDE KAASKROKETTEN €4/stuk
HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN €5/stuk
MEERGRANEN BROODJE (+/- 130g) 'by Stephan Destrooper' €2/stuk
KREEFTENSOEP
(garnituur: kreeftenvlees & room) €25,00/liter
TOMATENSOEP
(garnituur: balletjes & room) €12,5/liter
(1 liter = +/- 3 personen)
TERRINE GANZENLEVER
portgelei/ kramiek €18
SINT-JACOBSVRUCHT GEGRATINEERD
grijze Noorzeegarnalen/ Champagnesaus €18
1/2 KREEFT (+/- 550g) (per 2 pers.) €21
Kies uw kreeftenbereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini
KWARTELS UIT DE VOGEZEN
gekonfijte wintergroenten/ violette aardappel/ sausje met oude Port €25
HAZENRUG 'HARLEKIJN' (per 2 pers.)
civet van hazenbil/ peperroom/ appel & veenbes/ witloof/ knolselderpuree €35 p.p.
FAZANT 'OP Z'N BRABANTS'
appel & veenbes/ witloof/ jus natuur/ kroketjes met winterkool €25
GEVULDE ROGGENVLEUGEL
duxelle van champignons/ tomaat/ prei/ grijze garnaaltjes/ blanke botersaus €25
MARMIETJE (specialiteit)
Noordzeevis/ fijne groentjes/ kasteelaardappel
+ 1/2 kreeft (+/- 550g) (supplement €10) €25
BLAUWE EUROPESE KREEFT (+/- 1 kg)
(3 dagen op voorhand te bestellen) €9 per 100g
1/1 KREEFT (+/- 550g) €42
Kies uw kreeftenbereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini
NOTENTAARTJE
gekarameliseerde appeltjes/ 'Bourbon' vanillesaus/ speculoosijs €10
WARM GEITENKAASJE IN LICHTE BLADERDEEG
munt-honingdressing/ fris slaatje €10
KIDS IJSFANTASIE €6
MELLO-CAKES 'by Stephan Destrooper' €1/stuk
RUNDSTEAK 'WITBLAUW' (150g) OF HOEVEKIP
° slaatje OF appelmoes
° pont neuf aardappel (dikke friet) OF puree OF krieltjes €15
Bestellen kan ook telefonisch op 09 231 55 13 of per mail naar info@rooselaer.be
Takeaway van vrijdag t.e.m. zondag. Wenst u toch een bestelling te plaatsen tijdens de week, contacteer ons via mail.
Graag uw bestelling ten laatste om 22u de dag voordien. Bestellingen voor zondag ten laatste zaterdag om 13u.
Gebruik de takeaway richtlijnen voor een zo goed mogelijke 'restaurant' ervaring.
Afhalen kan van vrijdag tot zaterdag tussen 17.30u & 19u en op zondag tussen 10.30u & 12.30u. Er kan aan huis geleverd worden binnen een straal van 5km (min. €50).
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.