MENU & AFHAALLIJST

Takeaway van vrijdag t.e.m. zondag.
Wenst u toch een bestelling te plaatsen tijdens de week, contacteer ons via mail.
Vraag naar een aangepaste wijn bij uw afhaalgerecht!
 

TAKEAWAY 'KEUZEMENU'
27 - 28 - 29 NOVEMBER

2-gangen keuzemenu
Voorgerecht + Hoofdgerecht
€35 
3-gangen keuzemenu
Voorgerecht + Tussengerecht + Hoofdgerecht
€45

VOORGERECHTEN

TATAKI VAN HERT
butternut/ rode kool/ wijnpeer/ kastanje/ jus van hert

of

DUIVELSE SCAMPI'S
linguini all'arrabiata

of

1/2 KREEFT (+/- 550g) (suppl. €15, per 2 pers.)

Kies 1 bereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini

 

TUSSENGERECHTEN

KREEFTENSOEP
(garnituur: kreeftenvlees & room)

of

GEBAKKEN GANZENLEVER
vijgencompote/ toast/ slaatje/ reductie van Port

 

HOOFDGERECHTEN

'VOL-AU-VENT' VAN FAZANT
kastanjechampignons/ veenbessen/ witloof/ knolselderpuree/ cognacsaus 'Fine Champagne'

of

KABELJAUWHAASJE GEGRATINEERD
hoorn-van-overvloed/ groene asperges/ fijne groentjes/ pommes duchesse/ tierentynsausje

of

1/1 KREEFT (+/- 550g) (suppl. €15)

Kies uw bereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini

 

APERITIEF

TAPASBORD
gandaham/ coppa/ manchego/ olijven €5 p.p.

OESTERS 'MARENNES' NATUUR €3,5/stuk

OESTERS 'MARENNES' GEGRATINEERD
Champagne/ spinazie €4,5/stuk

HUISBEREIDE KAASKROKETTEN €4/stuk

HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN €5/stuk

 

SOEPEN

KREEFTENSOEP
(garnituur: kreeftenvlees & room) €25,00/liter

'BUTTERNUT' POMPOENSOEP €12,5/liter

(1 liter = +/- 3 personen)

 

VOORGERECHTEN

TERRINE GANZENLEVER 
portgelei/ kramiek €18

SINT-JACOBSVRUCHT GEGRATINEERD
grijze Noorzeegarnalen/ Champagnesaus €18

1/2 KREEFT (+/- 550g) (per 2 pers.) €21

Kies uw bereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini

 

HOOFDGERECHTEN

'VOL-AU-VENT' VAN FAZANT
kastanjechampignons/ veenbessen/ witloof/ knolselderpuree/ cognacsaus 'Fine Champagne' €24

FAZANT 'FINE CHAMPAGNE'
appel & veenbes/ witloof/ knolseldermousseline €24

KABELJAUWHAASJE GEGRATINEERD
hoorn-van-overvloed/ groene asperges/ fijne groentjes/ pommes duchesse/ tierentynsausje €24

MARMIETJE (specialiteit)
Noordzeevis/ fijne groentjes/ kasteelaardappel
+ 1/2 kreeft (+/- 550g) (supplement €10) €24

1/1 KREEFT (+/- 550g) €42

BLAUWE EUROPESE KREEFT (+/- 1 kg)
(3 dagen op voorhand te bestellen) €9 per 100g

Kies uw bereiding:
° KREEFT 'BELLE-VUE'/ fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
° KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN' met ratatouille
° KREEFT 'A L'ARMORICAINE' met Thaise rijst
° KREEFT 'ACACIAHONING'/ gekonfijte venkel & tomaat/ huisgemaakte linguini

 

VOOR ONZE JONGE TAFELAARS

RUNDSTEAK 'WITBLAUW' (150g) OF HOEVEKIP
° slaatje OF appelmoes
° pont neuf aardappel (dikke friet) OF puree OF krieltjes €15

 

BESTELLEN