OESTERS 'MARENNES' NATUUR €3,5/stuk
GEROOKTE SCHOTSE ZALM
toastjes €19
KROKANTE PLADIJSREEPJES
verse tartaarsaus/ citroen €16
PAN CON TOMATE (4 stuks)
Jamon Iberico Bellota ‘Pata Negra’ €19
PLANKJE ‘PATA NEGRA’ HAM
Jamon Iberico Bellota €15 (50g)/ €25 (100g)
HUISBEREIDE MINIKROKETJES (4 stuks)
kaas- en garnaalkroketjes €12
HUISBEREIDE KAASKROKET €5/stuk
HUISBEREIDE GARNAALKROKET €6,5/stuk
MEERGRANEN DESEMBROODJE (+/- 130g)
'by Stephan Destrooper' €2,5/stuk
KREEFTENSOEP
garnituur: 100g kreeftenvlees & room €29/liter
(1 liter = +/- 3 personen)
TERRINE GANZENLEVER 'RONI RINGOIR'
portgelei/ kramiek €23
GAMBAS
kruidenslaatje/ sausje met whisky en acacia €23 (vg)/ €35 (hg)
1/1 CANADESE KREEFT (+/- 600g) €59
1/2 CANADESE KREEFT (+/- 600g) (per 2 pers.) €29,5
EUROPESE KREEFT (+/- 600g tot 1kg) dagprijs
KREEFT 'BELLEVUE'
fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN'
met ratatouille
VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'Belgisch witblauw'/ verse voorgebakken frietjes €25
PATRIJS ‘ROODPOOT’
spitskool/ buikspek/ butternut/ veenbes/ trompette de la mort/ kroketje €30
KROKANTE KALFSZWEZERIK
gebakken ganzenlever/ spinazie/ portsaus/ truffelmousseline €40
PALING GEGRILD OP HOUTVUUR
groene kruidensaus of tartaarsaus/ kruidenslaatje/ verse voorgebakken frietjes €33
ZEEBAARS GEGRILD
artisjok/ groene asperges/ oesterzwam/ citroensabayon/ pilav rijst €30
GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-450g)
slaatje/ tartaarsaus/ verse voorgebakken frietjes €40
JONGE TARBOT GEGRILD OP HOUTVUUR
asperges/ kasteelaardappel/ mousselinesaus
(2 pers.) €85
'PITHIVIERS' MET VERSE GEITENKAAS
munt-honingdressing €12
MELLO-CAKES 'by Stephan Destrooper'
voor bij de koffie €1,25/stuk
RUNDSTEAK 'WITBLAUW' (150g) OF HOEVEKIP
- slaatje OF appelmoes
- verse voorgebakken frietjes OF puree OF krieltjes €17
Bestellen kan via de webshop of per mail naar info@rooselaer.be
Alle gerechten zijn klaar om te serveren of gemakkelijk op te warmen in een klassieke oven. Een handleiding wordt jullie meegegeven.
Alles wordt vers bereid en kan tot 2 dagen koel bewaard worden.
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.