GEROOKTE SCHOTSE ZALM
toastjes €20
KROKANTE TONGSCHARREEPJES
verse tartaarsaus/ citroen €16
‘EL DIAMANTE’ DEL JAMON DUROC
Spaanse ham ‘Gran Reserva’/ pan con tomate €21
OESTERS 'MARENNES' NATUUR €3,5/stuk
OESTERS 'MARENNES' GEGRATINEERD
Champagnesabayon/ spinazie €4,5/stuk
HUISBEREIDE KAASKROKET €5/stuk
HUISBEREIDE GARNAALKROKET €6,5/stuk
MEERGRANEN DESEMBROODJE (+/- 130g)
'by Stephan Destrooper' €2,5/stuk
KREEFTENSOEP
garnituur: 100g kreeftenvlees & room €29/liter
(1 liter = +/- 3 personen)
TERRINE GANZENLEVER
portgelei/ kramiek €23
SINT-JACOBSVRUCHT GEGRATINEERD
Champagnesabayon €23
GAMBAS
kruidenslaatje/ sausje met whisky en acacia €23 (vg)/ €35 (hg)
1/1 KREEFT (+/- 600g) €58
KREEFT 'BELLEVUE'
fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus
KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN'
met ratatouille
KREEFT 'A L'ARMORICAINE'
met Thaise rijst
VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'Belgisch witblauw'/ verse voorgebakken frietjes €24
LAMSGIGOT GEGRILD OP HOUTVUUR
primeurs/ gratin dauphinois/ jus met Tierentyn-acacia-rozemarijn €33
KROKANTE KALFSZWEZERIK
gebakken ganzenlever/ spinazie/ portsaus/ truffelmousseline €40
PALING GEGRILD OP HOUTVUUR
groene kruidensaus of tartaarsaus/ kruidenslaatje/ verse voorgebakken frietjes €33
ZEEBAARS GEGRILD
open ravioli/ lentegroentjes/ sausje met dragon €31,5
GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-450g)
slaatje/ tartaarsaus/ verse voorgebakken frietjes €39
JONGE TARBOT GEGRILD OP HOUTVUUR
spinazie/ kasteelaardappel/ mousselinesaus
(2 pers.) €76
WARM GEITENKAASJE 'EN CROUTE'
munt-honingdressing €10
MELLO-CAKES 'by Stephan Destrooper'
voor bij de koffie €1,25/stuk
RUNDSTEAK 'WITBLAUW' (150g) OF HOEVEKIP
- slaatje OF appelmoes
- verse voorgebakken frietjes OF puree OF krieltjes €17
Bestellen kan via de webshop of per mail naar info@rooselaer.be
Alle gerechten zijn klaar om te serveren of gemakkelijk op te warmen in een klassieke oven. Een handleiding wordt jullie meegegeven.
Alles wordt vers bereid en kan tot 2 dagen koel bewaard worden.
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.