TRAITEUR

APERITIEF

OESTERS 'MARENNES' NATUUR €4/stuk

OESTERS ‘MARENNES’ GEGRATINEERD
Champagne/ choucroute royale/ oesterblad €5/stuk

GEROOKTE SCHOTSE ZALM 'LABEL ROUGE'
toastjes €18

KROKANTE PLADIJSREEPJES
verse tartaarsaus/ citroen €18

PAN CON TOMATE (4 stuks)
Jamon Iberico Bellota ‘Pata Negra’ €19

PLANKJE ‘PATA NEGRA’ HAM
Jamon Iberico Bellota €15 (50g)/ €27 (100g)

HUISBEREIDE MINIKROKETJES
kaas- en garnaalkroketjes €14 (4st.)/ €19 (6st.)

HUISBEREIDE KAASKROKET €5/stuk

HUISBEREIDE GARNAALKROKET €6,5/stuk

MEERGRANEN DESEMBROODJE (+/- 130g)
'by Stephan Destrooper' €2,5/stuk

 

SOEPEN

KREEFTENSOEP
garnituur: stukjes kreeft & room €29/liter

(1 liter = +/- 3 personen)

 

VOORGERECHTEN

TERRINE GANZENLEVER 'RONI RINGOIR'
portgelei/ kramiek €23

GAMBAS
kruidenslaatje/ sausje met whisky en acacia €23 (vg)/ €35 (hg)

SLAATJE KREEFT & KALFSZWEZERIK
mangochutney/ ravigote/ beukenzwam €29

 

KREEFTEN

1/1 CANADESE KREEFT (+/- 600g)  €59

EUROPESE KREEFT (+/- 600g tot 1kg) dagprijs

KREEFT 'BELLEVUE'
fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus

KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN'
met ratatouille

 

HOOFDGERECHTEN

LAMSSTEAK GEGRILD OP HOUTVUUR
tajine met lamsnek/ couscous/ wortel €30

KROKANTE KALFSZWEZERIK
gebakken ganzenlever/ spinazie/ portsaus/ truffelmousseline €40

VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'Belgisch witblauw'/ verse voorgebakken frietjes €25

PALING GEGRILD OP HOUTVUUR
groene kruidensaus of tartaarsaus/ kruidenslaatje/ verse voorgebakken frietjes €30

SKREI
groen boeket/ kasteelaardappel/ mousselinesaus €30

GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-450g)
slaatje/ tartaarsaus/ verse voorgebakken frietjes €40

JONGE TARBOT GEGRILD OP HOUTVUUR (2 pers.)
seizoensgroenten/ kasteelaardappel/ mousselinesaus €80

 

EXTRA

TIRAMISU
passievrucht/ framboos/ sorbet €10

MELLO-CAKES 'by Stephan Destrooper'
voor bij de koffie €1,25/stuk

 

KIDS

HOEVEKIP
appelmoes & puree €17

 

BESTELLEN