TRAITEUR

APERITIEF

GEROOKTE SCHOTSE ZALM
toastjes €20

KROKANTE TONGSCHARREEPJES
verse tartaarsaus/ citroen €16

‘EL DIAMANTE’ DEL JAMON DUROC
Spaanse ham ‘Gran Reserva’/ pan con tomate €21

OESTERS 'MARENNES' NATUUR €3,5/stuk

OESTERS 'MARENNES' GEGRATINEERD
Champagnesabayon/ spinazie €4,5/stuk

HUISBEREIDE KAASKROKET €5/stuk

HUISBEREIDE GARNAALKROKET €6,5/stuk

MEERGRANEN DESEMBROODJE (+/- 130g)
'by Stephan Destrooper' €2,5/stuk

 

SOEPEN

KREEFTENSOEP
garnituur: 100g kreeftenvlees & room €29/liter

(1 liter = +/- 3 personen)

 

VOORGERECHTEN

TERRINE GANZENLEVER 
portgelei/ kramiek €23

SINT-JACOBSVRUCHT GEGRATINEERD
Champagnesabayon €23

GAMBAS
kruidenslaatje/ sausje met whisky en acacia €23 (vg)/ €35 (hg)

 

KREEFTEN

1/1 KREEFT (+/- 600g) €58

KREEFT 'BELLEVUE'
fris slaatje & hoeve-eitje/ mayonaise & cocktailsaus

KREEFT 'IN DE OVEN GEBAKKEN'
met ratatouille

KREEFT 'A L'ARMORICAINE'
met Thaise rijst

 

HOOFDGERECHTEN

VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'Belgisch witblauw'/ verse voorgebakken frietjes €24

LAMSGIGOT GEGRILD OP HOUTVUUR
primeurs/ gratin dauphinois/ jus met Tierentyn-acacia-rozemarijn €33

KROKANTE KALFSZWEZERIK
gebakken ganzenlever/ spinazie/ portsaus/ truffelmousseline €40

PALING GEGRILD OP HOUTVUUR
groene kruidensaus of tartaarsaus/ kruidenslaatje/ verse voorgebakken frietjes €33

ZEEBAARS GEGRILD
open ravioli/ lentegroentjes/ sausje met dragon €31,5

GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-450g)
slaatje/ tartaarsaus/ verse voorgebakken frietjes €39

JONGE TARBOT GEGRILD OP HOUTVUUR
spinazie/ kasteelaardappel/ mousselinesaus
(2 pers.) €76

 

EXTRA

WARM GEITENKAASJE 'EN CROUTE'
munt-honingdressing €10

MELLO-CAKES 'by Stephan Destrooper'
voor bij de koffie €1,25/stuk

 

JONGE GASTRONOMEN

RUNDSTEAK 'WITBLAUW' (150g) OF HOEVEKIP
- slaatje OF appelmoes
- verse voorgebakken frietjes OF puree OF krieltjes €17

 

BESTELLEN