OESTERS 'MARENNES' OP IJS
sjalottenvinaigrette / citroen 4,5€/stuk
GEROOKTE SCHOTSE ZALM 'LABEL ROUGE'
toastjes 18€
KROKANTE VISREEPJES
catch of the day / verse tartaarsaus 16€
PAN CON TOMATE, JAMON IBERICO BELLOTA 16€
PLANKJE JAMON IBERICO BELLOTA 16€
HUISBEREIDE MINIKROKETJES
kaas- en garnaalkroketjes 14€ (4st.)
HUISBEREIDE KAASKROKET 5€/stuk
HUISBEREIDE GARNAALKROKET 6,5€/stuk
MEERGRANEN DESEMBROODJE (+/- 130g)
'by Stephan Destrooper' 2,5€/stuk
TERRINE GANZENLEVER 'RONI RINGOIR'
portgelei/ kramiek 25€
GAMBA'S
acaciasausje / frisse zomersalade 22€
BISQUE VAN KREEFT
met stukjes kreeft
"signature dish"
(1 liter = +/- 3 personen) 29€/liter
1/1 KREEFT
(+/- 750gr) 79€
1/2 KREEFT - per 2 personen
(+/- 750gr) 40€
EUROPESE KREEFT
(+/- 750gr) dagprijs
*
BELLEVUE
gekookte kreeft / frisse salade & hoeve-eitje / mayonaise & cocktailsaus
*
IN DE OVEN GEBAKKEN
arancini met ratatouille
KROKANTE KALFSZWEZERIK
gebakken ganzenlever/ spinazie/ portsaus/ truffelmousseline 45€
VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'Belgisch witblauw'/ verse voorgebakken frietjes 25€
PALING GEGRILD OP HOUTVUUR
groene kruidensaus of tartaarsaus/ kruidenslaatje/ verse voorgebakken frietjes 35€
GAMBA'S
acaciasausje / fris zomerslaatje / arancini met ratatouille 35€
GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-600g)
slaatje/ tartaarsaus/ verse voorgebakken frietjes 50€
MELLO-CAKES 'by Stephan Destrooper'
voor bij de koffie 1,5€/stuk
HOEVEKIP
appelmoes & puree 18€
Bestellen kan via de webshop of per mail naar info@rooselaer.be
Alle gerechten zijn klaar om te serveren of gemakkelijk op te warmen in een klassieke oven. Een handleiding wordt jullie meegegeven.
Alles wordt vers bereid en kan tot 2 dagen koel bewaard worden.
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.