Traiteurlijst

 

OM TE

STARTEN 

 

OESTERS 'MARENNES' OP IJS
sjalottenvinaigrette / citroen 4,5€/stuk

GEROOKTE SCHOTSE ZALM 'LABEL ROUGE'
toastjes 18€

KROKANTE VISREEPJES
catch of the day / verse tartaarsaus  16€

PAN CON TOMATE, JAMON IBERICO BELLOTA  16€

PLANKJE JAMON IBERICO BELLOTA 16€

HUISBEREIDE MINIKROKETJES
kaas- en garnaalkroketjes 14€ (4st.)

HUISBEREIDE KAASKROKET 5€/stuk

HUISBEREIDE GARNAALKROKET 6,5€/stuk

MEERGRANEN DESEMBROODJE (+/- 130g)
'by Stephan Destrooper' 2,5€/stuk

 

 

Onze

VOORGERECHTEN

 

TERRINE GANZENLEVER 'RONI RINGOIR'
portgelei/ kramiek 25€

GAMBA'S
acaciasausje / frisse zomersalade 22€

BISQUE VAN KREEFT
met stukjes kreeft
"signature dish"
(1 liter = +/- 3 personen) 29€/liter

 

 

ONZE SELECTIE

KREEFT

 

1/1 KREEFT
(+/- 750gr) 79€

1/2 KREEFT - per 2 personen
(+/- 750gr) 40€

EUROPESE KREEFT
(+/- 750gr) dagprijs

*

BELLEVUE
gekookte kreeft / frisse salade & hoeve-eitje / mayonaise & cocktailsaus

*

IN DE OVEN GEBAKKEN
arancini met ratatouille

 

 

Onze

HOOFDGERECHTEN

 

KROKANTE KALFSZWEZERIK
gebakken ganzenlever/ spinazie/ portsaus/ truffelmousseline 45€

VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'Belgisch witblauw'/ verse voorgebakken frietjes 25€

PALING GEGRILD OP HOUTVUUR
groene kruidensaus of tartaarsaus/ kruidenslaatje/ verse voorgebakken frietjes 35€

GAMBA'S
acaciasausje / fris zomerslaatje / arancini met ratatouille 35€

GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-600g)
slaatje/ tartaarsaus/ verse voorgebakken frietjes 50€

 

 

EXTRA

 

MELLO-CAKES 'by Stephan Destrooper'
voor bij de koffie 1,5€/stuk

 

 

VOOR DE

JONGE GASTRONOMEN

 

HOEVEKIP
appelmoes & puree 18€

 

BESTELLEN