CULINAIRE WANDELING
MET

DE BROERS RINGOIR

6/2 tem 2/3

Op zaterdagavond serveren we het 4-gangenmenu (& à la carte).
Op vrijdagavond 14/2 serveren we uitsluitend het Valentijnsmenu.

 

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en de skrei als hoofdgerecht te krijgen)
65€

 

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en de skrei als hoofdgerecht te krijgen)
85€

 

 Amuse

BAVAROIS VAN KREEFT
zure room / groene asperge / mango

*

Voorgerecht

CARPACCIO 'ROSSINI'
Angus beef 'dry aged' / ganzenlever / toast / truffel 'tuber melanosporum'

*

Tussengerecht

SKREI
hopscheuten / gepocheerd hoeve-ei / garnaaltjes / hollandaise

 *

Hoofdgerecht

JONGE DUIF UIT DE LANDES
'Clamart' / morieljes / Cevenne ui / saus met Vin Jaune

OF

1/2 KREEFT (750g) GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille rijst
per 2 personen
(suppl. 14€/pp)

*

Nagerecht

TOMPOUSE 'PASSION'
mascarpone / passievrucht / pistache-ijs

OF

SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 8€)