3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en de skrei als hoofdgerecht te krijgen)
65€
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en de skrei als hoofdgerecht te krijgen)
85€
BAVAROIS VAN KREEFT
zure room / groene asperge / mango
*
CARPACCIO 'ROSSINI'
Angus beef 'dry aged' / ganzenlever / toast / truffel 'tuber melanosporum'
*
SKREI
hopscheuten / gepocheerd hoeve-ei / garnaaltjes / hollandaise
*
JONGE DUIF UIT DE LANDES
'Clamart' / morieljes / Cevenne ui / saus met Vin Jaune
OF
1/2 KREEFT (750g) GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille rijst
per 2 personen
(suppl. 14€/pp)
*
TOMPOUSE 'PASSION'
mascarpone / passievrucht / pistache-ijs
OF
SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 8€)
Reserveren:
Online
E: info@rooselaer.be
T: 09 231 55 13
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.