CULINAIRE WANDELING
MET

DE BROERS RINGOIR

18 april tem 26 mei

Op zaterdagavond serveren we het 4-gangenmenu (& à la carte).
 

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en de zalm als hoofdgerecht te krijgen)
65€

 

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en de zalm als hoofdgerecht te krijgen)
85€

 

 Amuse

LAMSTONG IN MADEIRA
carpaccio / tomaat / rucola / parmezaan

*

Voorgerecht

TATAKI TONIJN
oosters slaatje / ganzenlever

*

Tussengerecht

WILDE ZALM 'À L’OSEILLE'
lentegroen / Noordzeekrab

 *

Hoofdgerecht

MECHELSE KOEKOEK 'À LA CRÈME'
asperges / morieljes / pommes fondant

OF

1/2 KREEFT (750g) GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille rijst
per 2 personen
(suppl. 15€/pp)

*

Nagerecht

RABARBER
crumble / witte chocolade / yoghurtijs

OF

SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 8€)