HAPPY HOUR

HAPPY HOUR op de LAATSTE donderdag van de maand.
Deze editie, de 143ste (!) gaat door op donderdag 28 november 2019.

SPECIAL ACT!!!

Aperitieven aan 1/2 prijs van 17u30 tem 19u30!

Er zijn verschillende tapas te verkrijgen bij het aperitief. Indien u wenst te tafelen werken we met een vlotte menukaart, gelieve hiervoor telefonisch te reserveren op het nummer 09 231 55 13 of 0476 84 84 73.

 

MENUKAART HAPPY HOUR

APERITIEF & VOORGERECHTEN

TAPASBORD
Gandaham/ coppa/ Manchego/ olijven €18

'BITTERBALLETJES' KALFSWANG
mayonnaise €15

GAMBA'S
whisky en acacia honing/ kruidenslaatje €25

‘MARENNE’ OESTER ‘CREUSE’
 natuur €3,5/st.

TARTAAR VAN ZEEBAARS
‘Marenne’ oester/ komkommer/ avocado/ oestermayonaise €17,5

HUISBEREIDE KAASKROKET €8,5/st.
HUISBEREIDE GARNAALKROKET €9/st.

KREEFTENSOEP (specialiteit) €17,5

KREEFT

Canadese kreeft (+/-500g)

- Volledige kreeft €45
- ½ kreeft (per 2 pers.) €25

‘Blauwe’ Europese kreeft (+/-1kg)

- Volledige kreeft (volgens aanvoer) €9 per 100g
- ½ kreeft (per 2 pers.)

Bereidingen:

- KREEFT GEGRILD OP HOUTVUUR/ verse kruiden/ ratatouille (specialiteit)
- KREEFT 'BELLE-VUE'

HOOFDGERECHTEN

VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'Belgisch witblauw'/ handgesneden frietjes €22,5

BELGISCHE 'WITBLAUW' ENTRECOTE
bearnaise OF peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €33

GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-450g)
slaatje/ handgesneden frietjes €39

WILDE RIVIERPALING GEGRILD OP HOUTVUUR
'in het groen' of tartaar/ kruidenslaatje / handgesneden frietjes VG. €21,5HG. €29

FAZANT (per 2 pers.)
jus naturel/ ‘vol-au-vent’ van de bil/ witloof/ veenbes/ kroket knolselder€29

HAZENRUG
witloof/ knolselderkroketje/ peperroom/ civet van hertenkalf/ herfstfruit €37