HAPPY HOUR

HAPPY HOUR op de LAATSTE donderdag van de maand.
Deze editie, de 131ste (!) gaat door op donderdag 29 november 2018.

SPECIAL ACT:
'THE JULIANS NEW ORLEANS JAZZ FRIENDS'

Aperitieven aan 1/2 prijs van 17u30 tem 19u30!

Er zijn verschillende tapas te verkrijgen bij het aperitief. Indien u wenst te tafelen werken we met een vlotte menukaart, gelieve hiervoor telefonisch te reserveren op het nummer 09 231 55 13.

 

 

MENUKAART HAPPY HOUR

APERITIEF & VOORGERECHTEN

TAPASBORD (voor 2 pers.)
gandaham/ coppa/ manchego/ olijven €18

KIKKERBILLEN UIT DE DOMBES/ persilladeroom/ kastanjechampignons €17,5

‘MARENNE’ OESTER ‘CREUSE’
 natuur €3,5/st.

HUISBEREIDE KAASKROKET €8,5/st.
HUISBEREIDE GARNAALKROKET €9/st.

GAMBA'S/ whisky en acacia honing/ kruidenslaatje €25

KREEFTENSOEP (specialiteit) €17,5

KREEFT

Canadese Kreeft (+/-500g)

* Volledige kreeft €43
* ½ kreeft (per 2 pers.) €25

‘Blauwe’ Europese kreeft (+/-1kg)

* Volledige kreeft €9 per 100g
* ½ kreeft (per 2 pers.)

Bereidingen:

* KREEFT GEGRILD OP HOUTVUUR (specialiteit)
   verse kruiden/ ratatouille
* KREEFT 'BELLE-VUE'

HOOFDGERECHTEN

ZALMFOREL OP HET VEL GEBAKKEN
amandelen/ schorseneren/ gebakken krieltjes/ dragonbotersausje €25

GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-450g)
slaatje/ handgesneden frietjes €39

PALING GEGRILD
groene kruiden of tartaar/ handgesneden frietjes VG. €19,5HG. €29 

ENTRECOTE GEGRILD ‘WITBLAUW - VITAPROJECT’ (+/-320g)
bearnaise OF peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €33

‘BLACK ANGUS ENTRECOTE UIT DE AZOREN’ (+/- 320g)                                                          
bearnaise OF peper/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €43

VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'witblauw België'/ handgesneden frietjes €22,5

FAZANT (per 2 pers.)
de borst ‘Fine Champagne’/ witloof/ veenbes/ gefruite aardappel & de bil in eigen jus/ boschampignons/ Jonagold/ ganzenlever €29

HERTENSTEAK GEGRILD €25
witloof/ boschampignons/ wildsaus/ veenbes/ kroket van hert