Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend het maandmenu & het degustatiemenu. 'A la carte' is mogelijk indien u dit op voorhand doorgeeft.

VIS

PALING GEGRILD OP HOUTVUUR (specialiteit)
groene kruiden of tartaar/ handgesneden frietjes VG. €21,5HG. €29

TARBOT GEGRILD (per 2 pers.)
seizoengroentjes/ kasteelaardappel/ mousselinesaus €39

GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-450g)
slaatje/ tartaar/ handgesneden frietjes €39

SKREI
gestoofd witloof/ 'Zeebrugse' garnalen/ mousseline
+ hopscheuten uit Poperinge i.p.v. gestoofd witloof (suppl. €10) €25


VLEES EN GEVOGELTE

VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'Belgisch witblauw'/ handgesneden frietjes €22,5

ENTRECOTE GEGRILD 'WITBLAUW' (+/- 320g)
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €33

ENTRECOTE 'SASHI' (+/- 320g)
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €43

'IERSE' RUNDSFILET PUR GEGRILD
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €37

GEBAKKEN KALFSZWEZERIKEN
ganzenlever/ spinazie/ port/ truffelmousseline €39

JONG HAANTJE
schorseneer/ morieljen/ gekonfijte aardappel €25

DUIF UIT ANJOU
kalfszwezerik/ ‘clamart’/ geglaceerde wortel/ fondant-aardappel/ muscat €39

 

VOOR ONZE JONGE TAFELAARS

TAGLIATELLE/ tomaat/ mascarpone €14

GEPOCHEERDE ZALM/ pureepatatjes €17

STEAK (125g) OF HOEVEKIP/ slaatje of appelmoes/ frietjes €17

 

Sommige gerechten zijn zowel als voorgerecht (VG.) als hoofdgerecht (HG.) verkrijgbaar.