VIS

PALING GEGRILD OP HOUTVUUR (specialiteit)
groene kruiden of tartaar/ handgesneden frietjes VG. €19,5HG. €29

GROTE TARBOT GEGRILD
seizoengroentjes/ kasteelaardappel/ mousselinesaus €48

GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-450g)
slaatje/ tartaar/ handgesneden frietjes €39

WIJTING 'OP Z'N OOSTENDS'
grijze garnalen/ ‘bouchot’ mosseltjes/ Parijse champignons/ preistoemp €25

GRIETBOT GEGRILD
andijvie/ crème van pompoen/ gelakte kreeft/ mousselinesausje VG. €24HG. €35

VLEES EN GEVOGELTE

VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'Belgisch witblauw'/ handgesneden frietjes €22,5

ENTRECOTE GEGRILD ‘WITBLAUW’(+/- 320g)
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €33

‘BLACK ANGUS ENTRECOTE UIT DE AZOREN’ (+/- 320g)
bearnaise OF peper/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €43

'IERSE' RUNDSFILET PUR GEGRILD
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €37

GEBAKKEN KALFSWEZERIKEN
ganzenlever/ spinazie/ port/ truffelmousseline €39

FAZANT (per 2 pers.)
‘Fine Champagne’/ witloof/ ‘Jonagold’ appel & veenbes/ knolselderkroketjes €29 p.p.

HAZENRUG UIT DE POLDERS (per 2 pers.)
knolselderpuree/ 'cévenne' ui/ wijnpeer/ saus met groene pepertjes €39 p.p.

HERTENSTEAK GEGRILD
witloof/ boschampignons/ wildsausje met veenbes/ kroket van hertenragoût €25

 

VOOR ONZE JONGE TAFELAARS

TAGLIATELLE/ tomaat/ mascarpone €14

GEPOCHEERDE ZALM/ pureepatatjes €17

STEAK (125g) OF KIP/ slaatje of appelmoes/ frietjes €17

 

Sommige gerechten zijn zowel als voorgerecht (VG.) als hoofdgerecht (HG.) verkrijgbaar.