Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend het maandmenu & het degustatiemenu.
'A la carte' is mogelijk indien u dit op voorhand doorgeeft.

VIS

PALING GEGRILD OP HOUTVUUR (specialiteit)
groene kruiden of tartaar/ handgesneden frietjes VG. €24HG. €33

TONGFILET 'MET CHAMPAGNE'
'Marenne' oester/ linguini met kreeft/ gebraiseerd witloof VG. €29HG. €39

TARBOT GEGRILD (per 2 pers.)
seizoengroentjes/ kasteelaardappel/ mousselinesaus €39 p.p.

GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-450g)
slaatje/ tartaar/ handgesneden frietjes €39

NOORDZEEVIS VOL-AU-VENT
groentenjulienne/ oesterzwam/ bouchotmossel/ lichte curry/ duchesse aardappel €25


VLEES EN GEVOGELTE

VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'Belgisch witblauw'/ handgesneden frietjes €23

COTE A L'OS 'BLACK ANGUS' (+/- 1,2kg) (per 2 pers.)
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €39 p.p.

ENTRECOTE GEGRILD 'WITBLAUW' (+/- 320g)
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €33

'IERSE' RUNDSFILET PUR GEGRILD
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €37

IERSE RUNDSFILET PUR
ragoût van rund met truffel/ geglaceerde raapjes/ veenbes/ pompoen/ kroketje 'choucroute'/ wildpeperroom €39

GEBAKKEN KALFSZWEZERIK
ganzenlever/ spinazie/ port/ truffelmousseline €39

'BRASVAR VARKENSRIBSTUK GEGRILD OP HOUTVUUR
stoofpotje met varkenswang/ pont neuf aardappelen €25

 

VOOR ONZE JONGE TAFELAARS

TAGLIATELLE/ tomaat/ mascarpone €14

GEPOCHEERDE ZALM/ pureepatatjes €17

STEAK (125g) OF HOEVEKIP/ slaatje of appelmoes/ frietjes €17

 

Sommige gerechten zijn zowel als voorgerecht (VG.) als hoofdgerecht (HG.) verkrijgbaar.