Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend het maandmenu & het degustatiemenu. 'A la carte' is mogelijk indien u dit op voorhand doorgeeft.

VIS

PALING GEGRILD OP HOUTVUUR (specialiteit)
groene kruiden of tartaar/ handgesneden frietjes VG. €21,5HG. €29

GROTE TARBOT GEGRILD
seizoengroentjes/ kasteelaardappel/ mousselinesaus €48

GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-450g)
slaatje/ tartaar/ handgesneden frietjes €39

TONGFILET
kreeft/ pastinaak/ woudkampernoelies/ sabayon met Champagne €35

FOREL UIT DE ARDENNEN
cannelloni van fijne groentjes/ crème van wortel/ blanke boter/ venkel €25

VLEES EN GEVOGELTE

VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'Belgisch witblauw'/ handgesneden frietjes €22,5

ENTRECOTE GEGRILD 'WITBLAUW' (+/- 320g)
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €33

ENTRECOTE 'RUBIA GALLEGA' (+/- 320g)
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €43

'IERSE' RUNDSFILET PUR GEGRILD
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €37

GEBAKKEN KALFSWEZERIKEN
ganzenlever/ spinazie/ port/ truffelmousseline €39

TAGLIATA VAN HERT
veenbes/ knolselder/ Parmezaan/ gefruite krieltjes €25

HAZENRUG
witloof/ knolselderkroketje/ peperroom/ civet van hertenkalf/ herfstfruit €37

FAZANT 'FINE CHAMPAGNE'
witloof/ veenbessen/ knolselderkroketjes €29

VOOR ONZE JONGE TAFELAARS

TAGLIATELLE/ tomaat/ mascarpone €14

GEPOCHEERDE ZALM/ pureepatatjes €17

STEAK (125g) OF KIP/ slaatje of appelmoes/ frietjes €17

 

Sommige gerechten zijn zowel als voorgerecht (VG.) als hoofdgerecht (HG.) verkrijgbaar.