VIS

PALING GEGRILD OP HOUTVUUR (specialiteit)
groene kruiden of tartaar/ handgesneden frietjes VG. €19,5HG. €29

GROTE TARBOT GEGRILD
seizoengroentjes/ kasteelaardappel/ mousselinesaus €48

GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-450g)
slaatje/ tartaar/ handgesneden frietjes €39

SKREI
'Marenne' oester/ spinazie/ zurkel/ blanke boter €25

VLEES EN GEVOGELTE

VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'Belgisch witblauw'/ handgesneden frietjes €22,5

ENTRECOTE GEGRILD ‘WITBLAUW’(+/- 320g)
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €33

'IERSE' RUNDSFILET PUR GEGRILD
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €37

CHATEAUBRIAND RUND 'WITBLAUW' GEGRILD
krokant gebakken zwezerik/ rode biet/ wortel/ raap/ oude Port €37

'BAVETTE' VAN WITBLAUW RUND
witloof salade & gestoofd/ gekonfijte sjalot/ gebakken krieltjes €25

GEBAKKEN KALFSWEZERIKEN
ganzenlever/ spinazie/ port/ truffelmousseline €39

 

VOOR ONZE JONGE TAFELAARS

TAGLIATELLE/ tomaat/ mascarpone €14

GEPOCHEERDE ZALM/ pureepatatjes €17

STEAK (125g) OF KIP/ slaatje of appelmoes/ frietjes €17

 

Sommige gerechten zijn zowel als voorgerecht (VG.) als hoofdgerecht (HG.) verkrijgbaar.