VIS

PALING GEGRILD OP HOUTVUUR (specialiteit)
groene kruiden of tartaar/ handgesneden frietjes VG. €21,5HG. €29

GROTE TARBOT GEGRILD
seizoengroentjes/ kasteelaardappel/ mousselinesaus €48

GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-450g)
slaatje/ tartaar/ handgesneden frietjes €39

'POT-AU-FEU'
jonge tarbot/ kreeft/ primeurgroentjes €35

TONGSCHAR KROKANT GEBAKKEN
Heusdense asperges ‘op z’n Vlaams’/ kasteelaardappel €25

VLEES EN GEVOGELTE

VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'Belgisch witblauw'/ handgesneden frietjes €22,5

ENTRECOTE GEGRILD 'WITBLAUW' (+/- 320g)
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €33

ENTRECOTE 'RUBIA GALLEGA DRY AGED 28 dagen' (+/- 320g)
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €43

'IERSE' RUNDSFILET PUR GEGRILD
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €37

TEXELSE LAMSBOUT GEGRILD OP HOUTVUUR
Heusdense asperges/ lamstong/ morieljes €37

KALFSKROON GEGRILD OP HOUTVUUR
peulvruchten/ lente-ui/ kroket erwtjes/ choronsausje €25

GEBAKKEN KALFSWEZERIKEN
ganzenlever/ spinazie/ port/ truffelmousseline €39

 

VOOR ONZE JONGE TAFELAARS

TAGLIATELLE/ tomaat/ mascarpone €14

GEPOCHEERDE ZALM/ pureepatatjes €17

STEAK (125g) OF KIP/ slaatje of appelmoes/ frietjes €17

 

Sommige gerechten zijn zowel als voorgerecht (VG.) als hoofdgerecht (HG.) verkrijgbaar.