Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend het maandmenu & het degustatiemenu.
'A la carte' is mogelijk indien u dit op voorhand doorgeeft.

VIS

PALING GEGRILD OP HOUTVUUR (specialiteit)
groene kruiden of tartaar/ handgesneden frietjes VG. €21,5HG. €29

JONGE TARBOT
langoustines 'carpaccio & gebakken'/ Provençaalse groentjes/ mousseline VG. €29HG. €39

TARBOT GEGRILD (per 2 pers.)
seizoengroentjes/ kasteelaardappel/ mousselinesaus €39 p.p.

GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-450g)
slaatje/ tartaar/ handgesneden frietjes €39

ZEEBAARS OP HOUTVUUR GEGRILD
artisjok/ kaviaar van aubergine/ tomatencoulis/ 'pilav' rijst €25


VLEES EN GEVOGELTE

VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'Belgisch witblauw'/ handgesneden frietjes €23

COTE A L'OS 'BLACK ANGUS' (+/- 1,2kg) (per 2 pers.)
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €39 p.p.

ENTRECOTE GEGRILD 'WITBLAUW' (+/- 320g)
'IERSE' RUNDSFILET PUR GEGRILD
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €37

GEBAKKEN KALFSZWEZERIK
ganzenlever/ spinazie/ port/ truffelmousseline €39

TUSSENRIBSTUK 'A LA FIORENTINA'
‘cannellini’ bonen/ rode ui/ krieltjes met rozemarijn €25

CERVENA-ZOMERREE 'WIJZE ROSSINI'
ganzenlever/ zomertruffel/ cantharellen/ gekonfijte wortel/ aardappelkroketje met kalfszwezerik €39

 

VOOR ONZE JONGE TAFELAARS

TAGLIATELLE/ tomaat/ mascarpone €14

GEPOCHEERDE ZALM/ pureepatatjes €17

STEAK (125g) OF HOEVEKIP/ slaatje of appelmoes/ frietjes €17

 

Sommige gerechten zijn zowel als voorgerecht (VG.) als hoofdgerecht (HG.) verkrijgbaar.