Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend het maandmenu & het degustatiemenu. 'A la carte' is mogelijk indien u dit op voorhand doorgeeft.

VIS

PALING GEGRILD OP HOUTVUUR (specialiteit)
groene kruiden of tartaar/ handgesneden frietjes VG. €21,5HG. €29

GROTE TARBOT GEGRILD
seizoengroentjes/ kasteelaardappel/ mousselinesaus €48

GEBAKKEN NOORDZEETONG (+/-450g)
slaatje/ tartaar/ handgesneden frietjes €39

VOL-AU-VENT
tongfilet/ kreeft/ Parijse champignons/ spinazie €35

SKREI
gestoofd witloof/ 'Zeebrugse' garnalen/ mousseline €25

VLEES EN GEVOGELTE

VERS GESNEDEN RUNDSTARTAAR
'Belgisch witblauw'/ handgesneden frietjes €22,5

ENTRECOTE GEGRILD 'WITBLAUW' (+/- 320g)
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €33

ENTRECOTE 'SASHI' (+/- 320g)
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €43

'IERSE' RUNDSFILET PUR GEGRILD
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ handgesneden frietjes €37

GEBAKKEN KALFSZWEZERIKEN
ganzenlever/ spinazie/ port/ truffelmousseline €39

JONG HAANTJE
schorseneer/ morieljen/ gekonfijte aardappel €25

'TEXELSE' LAMSBOUT GEGRILD
schorseneer/ jonge wortel/ risotto met morieljen/ ‘Tierentyn’ €37

 

VOOR ONZE JONGE TAFELAARS

TAGLIATELLE/ tomaat/ mascarpone €14

GEPOCHEERDE ZALM/ pureepatatjes €17

STEAK (125g) OF KIP/ slaatje of appelmoes/ frietjes €17

 

Sommige gerechten zijn zowel als voorgerecht (VG.) als hoofdgerecht (HG.) verkrijgbaar.