Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend het maandmenu & het degustatiemenu. 'A la carte' is mogelijk indien u dit op voorhand doorgeeft.

APERITIEF

TAPASBORD
gandaham/ coppa/ manchego/ olijven €6 p.p.

‘MARENNE’ OESTER ‘NATUUR€3,5/st.

VOORGERECHTEN

SEIZOENSOEP €9,5

KREEFTENSOEP (specialiteit€17,5

'SURF & TURF'
'witblauw' rund/ scampi/ geitenkaas/ slaatje €17,5

MAKREEL 'GEMARINEERD'
zoetzure groentjes/ gerookte makreel/ granny smith / zure room €17,5

CARPACCIO VAN SINT-JACOBSVRUCHT
marinade met fijne groentjes/ scheermes/ kreeft/ citrus/ Parmezaan €25

KORTGEBAKKEN REE
consommé/ rode biet/ knolselder/ gerookte ganzenlever/wintertruffel €25

DEGUSTATIE GANZENLEVER
gebakken ganzenlever met Madeira/ carpaccio ganzenlever & asperge/ ‘verrassingsbol’ €25

HUISBEREIDE KAASKROKET €8,5 st.

HUISBEREIDE GARNAALKROKET €9 st.

GAMBA'S
whisky en acacia honing/ kruidenslaatje €25

GROENTEN

VERSE TAGLIATELLE
oesterzwammen/ groentjes van het seizoen/ Oude Parmezaan/ champignonroom VG. €21,5HG. €29

HERFSTSLAATJE
gepekelde groentjes/ geitenkaas/ noten VG. €17,5HG. €25

 

Sommige gerechten zijn zowel als voorgerecht (VG.) als hoofdgerecht (HG.) verkrijgbaar.