CULINAIRE WANDELING
MET

DE BROERS RINGOIR

(t.e.m. 21 december)

 

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en tongfilet als hoofdgerecht te krijgen)
64€

 

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en tongfilet als hoofdgerecht te krijgen)
78€

 

 Amuse

TATAKI VAN HERT
Kriek 'Oud Beersel' / vijg / butternut / rode kool

*

Voorgerecht

CARPACCIO VAN ST-JACOBSVRUCHT
‘Belle de Fontenay’ / woudkampernoelies / herfsttruffel

*

Tussengerecht

TONGFILET
oester 'Marennes' / choucroute 'Royal' / zilte groentjes / sabayon met Champagne

 *

Hoofdgerecht

FAZANT 'FINE CHAMPAGNE'
trompette de la mort / veenbes / knolselderkroket
ragout van het billetje / Brussels lof

OF

1/2 KREEFT (730g) GEGRILD OP HOUTVUUR (2p.)
ratatouille rijst
(suppl. dagprijs)

*

Nagerecht

CROUSTILLANT
'Pink Lady' appel / noten / 'Bourbon' vanille / speculoos-ijs

OF

SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 6€)