CULINAIRE WANDELING
MET

DE BROERS RINGOIR

3 juli tem 17 augustus

 

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en bouillabaisse als hoofdgerecht te krijgen)
62€

 

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en bouillabaisse als hoofdgerecht te krijgen)
78€

 

 Amuse

VICHYSSOISE
erwt / gerookte forel / kaviaar

*

Voorgerecht

CARPACCIO VAN LANGOUSTINES
artisjok / groene asperge / zure room

*

Tussengerecht

BOUILLABAISSE DE MARSEILLE
lotte / roodbaars / gamba / rouille

 *

Hoofdgerecht

ZOMERREE
girolles / spitskool / wortel / zomertruffel 'Tuber Aestivum'

OF

1/2 KREEFT (750g) GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille rijst
per 2 personen
(suppl. dagprijs)

*

Nagerecht

SABLÉ BRETON
rode vruchten / ijzerkruid / 'Bourbon' vanilleijs

OF

SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 6€)