3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en tongfilet als hoofdgerecht te krijgen)
64€
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en tongfilet als hoofdgerecht te krijgen)
78€
TATAKI VAN HERT
Kriek 'Oud Beersel' / vijg / butternut / rode kool
*
CARPACCIO VAN ST-JACOBSVRUCHT
‘Belle de Fontenay’ / woudkampernoelies / herfsttruffel
*
TONGFILET
oester 'Marennes' / choucroute 'Royal' / zilte groentjes / sabayon met Champagne
*
FAZANT 'FINE CHAMPAGNE'
trompette de la mort / veenbes / knolselderkroket
ragout van het billetje / Brussels lof
OF
1/2 KREEFT (730g) GEGRILD OP HOUTVUUR (2p.)
ratatouille rijst
(suppl. dagprijs)
*
CROUSTILLANT
'Pink Lady' appel / noten / 'Bourbon' vanille / speculoos-ijs
OF
SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 6€)
Reserveren:
Online
E: info@rooselaer.be
T: 09 231 55 13
Schrijf in op onze nieuwsbrief
en ontvang onze menu's in uw mailbox.