EINDEJAAR
(resto)

 19/12 tot 6/1

 Op Kerstdag (25/12) en Nieuwjaardag (1/1) serveren wij enkel het Eindejaar menu.

 

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en tongfilet als hoofdgerecht te krijgen)
68€

 

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en tongfilet als hoofdgerecht te krijgen)
85€

 
Amuse

DEGUSTATIE 'MARENNES' OESTERS
- natuur -
- au Champagne -
- tartaar rund & oester -

*

Voorgerecht

ST-JACOBSVRUCHT
gratin au Champagne

*

Tussengerecht

TONGFILET 'CARDINAL'
fijne kruiden / spinazie / kreeftensaus

*

Hoofdgerecht

FAZANT 'FINE CHAMPAGNE'
witloof / veenbessen / kastanjechampignons / knolselder / kroketje

OF

KREEFT GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille rijst
"signature dish"
(suppl. 14€)

*

Nagerecht

BUCHE
Sibérienne

OF

SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 8€)

 

Reserveren