3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en tongfilet als hoofdgerecht te krijgen)
68€
4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en tongfilet als hoofdgerecht te krijgen)
85€
DEGUSTATIE 'MARENNES' OESTERS
- natuur -
- au Champagne -
- tartaar rund & oester -
*
ST-JACOBSVRUCHT
gratin au Champagne
*
TONGFILET 'CARDINAL'
fijne kruiden / spinazie / kreeftensaus
*
FAZANT 'FINE CHAMPAGNE'
witloof / veenbessen / kastanjechampignons / knolselder / kroketje
OF
KREEFT GEGRILD OP HOUTVUUR
ratatouille rijst
"signature dish"
(suppl. 14€)
*
BUCHE
Sibérienne
OF
SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 8€)
Reservaties voor Kerstavond en Oudejaar (resto) enkel per mail naar info@rooselaer.be
Bestellingen traiteur kan online of per mail naar info@rooselaer.be
Voor Kerst kan je bestellen tot en met 20/12 om 18u.
Afhalen kan op 24/12 tussen 10u30 en 12u30.
Voor Oudejaar kan je bestellen tot en met 27/12 om 18u.
Afhalen kan op 31/12 tussen 10u30 en 12u30.
Alle gerechten zijn klaar om te serveren of gemakkelijk op te warmen in een klassieke oven. Een handleiding wordt jullie meegegeven.
Alles wordt vers bereid en kan tot 2 dagen koel bewaard worden.