KLASSIEKERS VAN CHEF RONI RINGOIR

Voorgerecht

GEROOKTE SCHOTSE ZALM
klassieke garnituren & toast

HAM & MELOEN
Gandaham/ Cavaillon/ Portwijn

TOAST CHAMPIGNON
Parijse champignons/ petits-gris de Namur

SALADE PAYSANNE
assortiment fijne vleesbereidingen van slager Pieter De Wilde/ Tierentynvinaigrette

Tussengerecht

 TERRINE GANZENLEVER
'Roni Ringoir'

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

SALADE VAN KREEFT
'bellevue'

SINT-JACOBSVRUCHT GEGRATINEERD
grijze Noordzeegarnalen/ Champagnesaus

PALING 'IN 'T GROEN'
kruidenslaatje

Hoofdgerecht

 GENTSE WATERZOOI
hoevekip/ primeurgroentjes/ kasteelaardappel

 LAMSNAVARIN
flageoletbonen/ worteltjes/ couscous of aardappel

 ENTRECOTE OF CHATEAUBRIAND 'WITBLAUW' GEGRILD
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ pommes pont neuf

 MARMIETJE VAN DE VISSER (specialiteit)
Noordzeevis/ fijne groentjes/ kasteelaardappel
+ 1/2 kreeft (+/- 700g) (supplement €11)

SCHOTSE ZALMFILET 'A L'OSEILLE'
groene asperges/ zurkelroom/ pommes duchesse

PALING 'IN 'T GROEN'
kruidenslaatje/ pommes pont neuf