KLASSIEKERS VAN CHEF RONI RINGOIR

Voorgerecht

GEROOKTE SCHOTSE ZALM
klassieke garnituren & toast

HAM & MELOEN
Gandaham/ Cavaillon/ Portwijn

TOAST CHAMPIGNON
Parijse champignons/ petits-gris de Namur

SALADE PAYSANNE
assortiment fijne vleesbereidingen van slager Pieter De Wilde/ Tierentynvinaigrette

SALADE VAN KREEFT
1/2 kreeft +/- 700g
(suppl. €11)

Tussengerecht

 TERRINE GANZENLEVER
'Roni Ringoir'
(suppl. €5)

BISQUE VAN KREEFT
(specialiteit)

SINT-JACOBSVRUCHT GEGRATINEERD
grijze Noordzeegarnalen/ Champagnesaus
(suppl. €5)

PALING 'IN 'T GROEN'
kruidenslaatje

Hoofdgerecht

 GENTSE WATERZOOI
hoevekip/ primeurgroentjes/ kasteelaardappel

 LAMSNAVARIN
flageoletbonen/ worteltjes/ couscous of aardappel

 ENTRECOTE OF CHATEAUBRIAND 'WITBLAUW' GEGRILD
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ pommes pont neuf
(suppl. €9)

 MARMIETJE VAN DE VISSER (specialiteit)
Noordzeevis/ fijne groentjes/ kasteelaardappel
+ 1/2 kreeft (+/- 500g) (suppl. €8)

SCHOTSE ZALMFILET 'A L'OSEILLE'
groene asperges/ zurkelroom/ pommes duchesse

PALING 'IN 'T GROEN'
kruidenslaatje/ pommes pont neuf

KREEFT OP HOUTVUUR GEGRILD (specialiteit)
verse kruiden/ ratjetoe
1/2 kreeft +/- 700g
(suppl. €11)