KLASSIEKERS VAN CHEF RONI

 Voorgerechten

GEROOKTE SCHOTSE ZALM
klassieke garnituren & toast
€21

HAM & MELOEN
Gandaham/ Cavaillon/ Portwijn
€18

TOAST CHAMPIGNON
Parijse champignons/ petits-gris de Namur
€19

SALADE PAYSANNE
assortiment fijne vleesbereidingen van slager Pieter De Wilde/ Tierentynvinaigrette
€18

BISQUE VAN KREEFT (specialiteit)
€19

SALADE VAN KREEFT (per 2 pers.)
1/2 kreeft +/- 575g
€29 p.p.

 TERRINE GANZENLEVER
'Roni Ringoir'
€24

SINT-JACOBSVRUCHT GEGRATINEERD
grijze Noordzeegarnalen/ Champagnesaus
€24

PALING 'IN 'T GROEN'
kruidenslaatje
€24

 

Hoofdgerechten

 GENTSE WATERZOOI
hoevekip/ primeurgroentjes/ kasteelaardappel
€29

 LAMSNAVARIN
flageoletbonen/ worteltjes/ couscous of aardappel
€29

SCHOTSE ZALMFILET 'A L'OSEILLE'
groene asperges/ zurkelroom/ pommes duchesse
€29

PALING 'IN 'T GROEN'
kruidenslaatje/ pommes pont neuf
€36

 MARMIETJE VAN DE VISSER (specialiteit)
Noordzeevis/ fijne groentjes/ kasteelaardappel
+ 1/2 kreeft (+/- 575g)
€54

1/1 KREEFT OP HOUTVUUR GEGRILD (+/- 575g) (specialiteit)
verse kruiden/ ratjetoe
€58

 RIBEYE OF CHATEAUBRIAND GEGRILD
bearnaise of peperroom/ gemengd slaatje/ pommes pont neuf
€36