TRAITEURMENU

3-gangen keuzemenu
Voorgerecht + Kreeftensoep + Hoofdgerecht

€42

 

Keuze voorgerechten:

1/2 KREEFT 500g

(zie keuze kreeftbereidingen*)
of
TERRINE GANZENLEVER
portgelei/ kramiek
of
PALING IN DE ROOM
Parijse champignons/ koffertje
of
SINT-JAKOBSVRUCHT
gegratineerd/ champagne

 

Keuze hoofdgerechten:

1/2 KREEFT 500g
(zie keuze kreeftbereidingen*)
of
KALFSMEDAILLON
'Archiduc'/ seizoensgarnituur/ Pommes Pont Neuf
of
JONG HAANTJE
jus naturel/ schorseneer in dragonroom/ gebakken krieltjes
of
LAMSKROON
Tierentyn mosterd/ peulvruchten/ aardappelgratin
of
GEBAKKEN KALFSZWEZERIKEN
spinazie/ portsaus/ truffelmousseline
(suppl. +€5 met gebakken ganzenlever)
of
TONGROLLETJES
Normandische wijze

 

Keuze kreeftbereidingen*:

-KREEFT 'BELLE-VUE'-

-KREEFT IN DE OVEN GEBAKKEN MET RATATOUILLE-

-KREEFT 'A L'ARMORICAINE'-