MAANDMENU

4-gangen keuzemenu

Menu zonder wijnen: € 37,00
Wijnselectie tem. hoofdgerecht: + €18
 

Menu Augustus (vanaf 28 juli)
'Rooselaer 40 jaar'

BABYKREEFT
‘à l’armoricaine’
of
‘SUMMER SALAD’
burrata/ artisjok/ tomaat ‘cœur de bœuf’/ guacamole/ grijze Noordzeegarnalen/ gerookte paling

*****

VISSOEP 'à la bouillabaise'
toast/ rouille/ gruyere
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

GELAKTE EENDEBORST
Thaïse wok/ noedels/ eekhoorntjesbrood
of
ZEEBAARS GEGRILD
artisjok/ venkel/ groene asperge/ citroensabayon/ kasteelaardappel

*****

BEERVELDSE AARDBEIEN
panna cotta/ crumble/ coupe aardbei
of
KAASTAFEL (suppl. €6)
of
IRISH COFFEE

 

Menu September
'Rooselaer 40 jaar'

TONIJN ‘MI-CUIT’
‘à la Niçoise’
of
CEASAR SALAD
mechelse koekoek/ kroketje van de bil

*****

VELOUTE VAN ARTISJOK/ crème met 'Lardo di Collonato'
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

'BRASVAR' VARKEN
ribstuk gegrild/ stoverij van de wangen/ erwten & worteltjes
of
SLIPTONG ‘DUGLERÉ’
honingtomaatjes/ grijze Noordzeegarnalen/ ‘duchesse’ aardappel

*****

BEERVELDSE AARDBEIEN
panna cotta/ crumble/ coupe aardbei
of
KAASTAFEL (suppl. €6)
of
IRISH COFFEE