MAANDMENU

4-gangen keuzemenu

Menu zonder wijnen: € 37,00
Wijnselectie tem. hoofdgerecht: + €18

  

Menu Juni (tem. 9 juli)
'Rooselaer 40 jaar'

RUNDSTARTAAR
caponata/ lichte pestomayonaise/ Parmezaankroketje
of
BABYKREEFT
toastje met platte kaas/ salsa van tomaat/ chutney/ gerookte makreel

*****

VICHYSSOISE/ kruidige korstjes
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

KALFSKROON GEGRILD
peulvruchten/ gefruite uiringen/ PP9/ choronsausje
of
WATERZOOI MET STAARTVIS
groentejulienne/ kasteelaardappel

*****

BEERVELDSE AARDBEIEN
panna cotta/ crumble/ coupe aardbei
of
KAASTAFEL (suppl. €6)
of
IRISH COFFEE
 

Menu Augustus (vanaf 28 juli)
'Rooselaer 40 jaar'

BABYKREEFT
‘à l’armoricaine’
of
‘SUMMER SALAD’
burrata/ artisjok/ tomaat ‘cœur de bœuf’/ guacamole/ grijze Noordzeegarnalen/ gerookte makreel

*****

IJSGEKOELDE CONSOMME VAN SCHAALDIEREN
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

GELAKTE EENDEBORST
Thaïse wok/ noedels/ eekhoorntjesbrood
of
ZEEBAARS GEGRILD
artisjok/ venkel/ groene asperge/ citroensabayon/ kasteelaardappel

*****

BEERVELDSE AARDBEIEN
panna cotta/ crumble/ coupe aardbei
of
KAASTAFEL (suppl. €6)
of
IRISH COFFEE

 

Menu September
'Rooselaer 40 jaar'

TONIJN ‘MI-CUIT’
‘à la Niçoise’
of
CEASAR SALAD
mechelse koekoek/ kroketje van de bil

*****

VELOUTE VAN ARTISJOK/ crème met 'Lardo di Collonato'
of
KREEFTENSOEP (suppl. €9)

*****

'BRASVAR' VARKEN
ribstuk gegrild/ stoverij van de wangen/ erwten & worteltjes
of
SLIPTONG ‘DUGLERÉ’
honingtomaatjes/ grijze Noordzeegarnalen/ ‘duchesse’ aardappel

*****

BEERVELDSE AARDBEIEN
panna cotta/ crumble/ coupe aardbei
of
KAASTAFEL (suppl. €6)
of
IRISH COFFEE